28 Şubat 2015, Cumartesi 10:02:17

ADANA UÇAĞINDA 'ZORLA ÖPME' VAKASI

Almanya'dan Adana'ya gelen uçakta 16 yaşındaki erkek çocuğunu öpen kadına bin 500 lira para cezası verildi.
  • Ben hakimin yerinde olsaydim hanim efendiye ceza vermezdimBu gonul meselesi . Kotu bir seymi. Eger kotu ise. Yelbasi gecesi. Saat. 12. Olunca butun dunya kadin cocuk buyuk kucuk demeden. Opusuyorlar Kari koca akraba degil. Yabancilar birbirini tanimiyanlar. Be. Gordum ve sahit oldum . Buna neden. Ayip. Olmuyor
  • Nasil bir cocukmus. Erkekligin serefini on paralik etmis yaziklar olsun boyle bir sans bir tali kusu basimiza niye konmiyor. Kadin Guzel olmus cickin olmus. Kadin kadindir. .ben boyle dusunuyorum. 43 Senedir ucuyorum. Boyle bir ganimet bana denk gelmedi. Mademki Kadini istememis neden sikayet ediyor opmuse opmustur ne. Var yani kadini rezil etmekte Mana yok .
  • Bir arkadaşın da bahsettiği gibi durum tam tersi olsaydı şuan o 43 yaşındaki adam hapisteydi, öyle de olması gerekiyor zaten ancak ülkemizde kadınlara cinsel taciz olaylarında '' beyana dayalı'' olması yetiyor. hiç birimiz bu tarz olayları tasvip etmiyoruz ama kadınlar ellerindeki bu gücün farkına varırlarsa hukuk sistemi çöker. (zaten çökmüş olduğundan haberdarım)
  • ergenler dedected..
  • Niye beni kimse öpmeye kalkmaz ki.taş gibi çocucğum.elin sümsüklerini öpmeye çalışırsa basarsın 1500 tl yi. :)
  • Neden bu tur haberler adana ve dolaylarindan cikar hep
  • ALLAH LEBLEBİYİ "DİŞSİZE" VERMİŞ.Kadere bak.
  • Ömrümün yarısı uçakta geçiyor hiç başıma böyle bişey gelmedi. Yaşımda genç(((( Darısı başıma...
  • Kartal rumuzlu arkadaş. Kadından alınan 500 tl tacize uğrayan çocuğa verilmedi heralde. Sen bu kafayla pilot falan olamazsın inşallah. Kabin ekiplerine yazık :)
  • Bu yorum eleştiri sınırlarını aştığı için sansürlenmiştir.

Almanya'dan Adana'ya gelen uçakta 16 yaşındaki erkek çocuğunu öpen kadına bin 500 lira para cezası verildi.

İddiaya göre, babası Almanya'da olan ancak Adana'da yaşayan 16 yaşındaki A.J. babasını görmek için Almanya'ya gitti. Yaklaşık 15 gün kaldıktan sonra memleketine dönmek üzere Adana uçağına bindi. Bu arada annesi Mersin'de olan ancak Almanya'da yaşayan 43 yaşındaki V.M. de annesini görmeye gelmek için aynı uçağa bindi. 16 yaşındaki erkek çocuğu uçakta V.M.'nin yanındaki koltukta yoluculuk yapmaya başladı. Bu arada V.M. uçağa bindikten sonra sözle erkek çocuğu taciz etmeye başladı.

Hem Almanca hem Türkçe çocuğa kendisini öpmek istediğini söyledi. Ancak çocuk kadının söylediklerini duymazlıktan geldi. Bunun üzerine sinirlenen kadın çocuğu zorla öptü. Çocuk yanındakilerden ve uçakta bulunan bir akrabasından yardım istedi. Bunun üzerine hostesler gelerek kadını başka bir yere götürdü. A.J., uçak Adana Havalimanı'na indiğinde polisin yanına giderek kadından şikayetçi oldu. Bunun üzerine kadın, "çocuğa cinsel istismardan" ahlak polisleri tarafından gözaltına alındı. Kadın, ifadesinde uçağa binmeden önce çok alkol aldığını uçakta ne yaptığını hatırlamadığını söyledi. Taciz zanlısı kadın, daha sonra adliyeye sevk edildi. Savcının karşısına çıkan kadın bin 500 lira para cezasına çarptırılarak serbest bırakıldı.

ADANA UÇAĞINDA 'ZORLA ÖPME' VAKASI

Yorumlar Tüm Yorumlar (20)

iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Ben hakimin yerinde olsaydim hanim efendiye ceza vermezdimBu gonul meselesi . Kotu bir seymi. Eger kotu ise. Yelbasi gecesi. Saat. 12. Olunca butun dunya kadin cocuk buyuk kucuk demeden. Opusuyorlar Kari koca akraba degil. Yabancilar birbirini tanimiyanlar. Be. Gordum ve sahit oldum . Buna neden. Ayip. Olmuyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Nasil bir cocukmus. Erkekligin serefini on paralik etmis yaziklar olsun boyle bir sans bir tali kusu basimiza niye konmiyor. Kadin Guzel olmus cickin olmus. Kadin kadindir. .ben boyle dusunuyorum. 43 Senedir ucuyorum. Boyle bir ganimet bana denk gelmedi. Mademki Kadini istememis neden sikayet ediyor opmuse opmustur ne. Var yani kadini rezil etmekte Mana yok .

Yanıtla

Kalan karakter 1000
poz. ayrımcılık ~ 9 yıl önce
Bir arkadaşın da bahsettiği gibi durum tam tersi olsaydı şuan o 43 yaşındaki adam hapisteydi, öyle de olması gerekiyor zaten ancak ülkemizde kadınlara cinsel taciz olaylarında '' beyana dayalı'' olması yetiyor. hiç birimiz bu tarz olayları tasvip etmiyoruz ama kadınlar ellerindeki bu gücün farkına varırlarsa hukuk sistemi çöker. (zaten çökmüş olduğundan haberdarım)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ergen yorumlar ~ 9 yıl önce
ergenler dedected..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Niye beni kimse öpmeye kalkmaz ki.taş gibi çocucğum.elin sümsüklerini öpmeye çalışırsa basarsın 1500 tl yi. :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Adana ~ 9 yıl önce
Neden bu tur haberler adana ve dolaylarindan cikar hep

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yolcu ~ 9 yıl önce
ALLAH LEBLEBİYİ "DİŞSİZE" VERMİŞ.Kadere bak.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Ömrümün yarısı uçakta geçiyor hiç başıma böyle bişey gelmedi. Yaşımda genç(((( Darısı başıma...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yapma ~ 9 yıl önce
Kartal rumuzlu arkadaş. Kadından alınan 500 tl tacize uğrayan çocuğa verilmedi heralde. Sen bu kafayla pilot falan olamazsın inşallah. Kabin ekiplerine yazık :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yazik ~ 9 yıl önce
Bu yorum eleştiri sınırlarını aştığı için sansürlenmiştir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000