22 Ocak 2010, Cuma 07:18:59

Adana Havalimanı'nda şüpheli paket paniği

Adana Şakirpaşa Havaalanı’nda yol ortasında unutulduğu tahmin edilen bir bavul paniğe neden oldu...
  • Ya o bavulun içerisinde sıvı nitro gliserin tarzı bir patlayıcı olsaydı da polisin taktığı fünyenin patlamasıyla tetiklenip infilak etseydi. Bavulun durduğu yerde şimdi küçük bir krater olurdu. Bu şüpheli paketi fünyeyle patlatma işinin ciddi bir mantığı var mı, yoksa bizim bomba imha ekipleri "Bir sefer yaptık birşey olmadı" diye önlerine gelen pakete fünye takmayı marifet mi sanıyorlar? Bir gün denk gelecekler ve o zaman tüm dünyaya ne kadar akıllı olduğumuzu göstermiş olacağız.

Bomba imha uzmanları tarafından kontrollü şekilde patlatılan bavuldan kıyafet çıktı.

Şakirpaşa Havaalanı İç hatlar terminalinde yolcular tarafından unutulan bavul, panik oluşturdu. Yolcuların polise haber vermesi üzerine içhatlarda güvenlik önlemi alındı. Bavul, olay yerine gelen bomba imha uzmanları tarafından patlatıldı.

İncelemelerin ardından içhatlar yaya ve araç trafiğine açıldı.

Adana Havalimanı'nda şüpheli paket paniği

Yorumlar

Misafir ~ 14 yıl önce
Ya o bavulun içerisinde sıvı nitro gliserin tarzı bir patlayıcı olsaydı da polisin taktığı fünyenin patlamasıyla tetiklenip infilak etseydi. Bavulun durduğu yerde şimdi küçük bir krater olurdu. Bu şüpheli paketi fünyeyle patlatma işinin ciddi bir mantığı var mı, yoksa bizim bomba imha ekipleri "Bir sefer yaptık birşey olmadı" diye önlerine gelen pakete fünye takmayı marifet mi sanıyorlar? Bir gün denk gelecekler ve o zaman tüm dünyaya ne kadar akıllı olduğumuzu göstermiş olacağız.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000