02 Ekim 2013, Çarşamba 15:26:52

ADANA HAVALİMANI'NDA KORKUTAN ANLAR

Adana Havalimanı'nda iniş takımları açılmayan bir uçak dakikalar sonra gövde üzeri iniş yapacak.
  • dhmi üstün başarısı tebrikler
  • MEHMET HOCAM büyük geçmiş olsun.
  • her yoruma eksi atan otomatik eksiciler var sanırım sitede allah sizi ıslah etsin .. okuduğunuzu dahi anlayamayacak kadar cahilsiniz...
  • Hocama geçmiş olsun yılların verdiği uçuş tecrubesi yoksa ki bazıları kına yakardı
  • Canım hocam Allah esirgesin sizi. Büyük geçmiş olsun. Sizi seviyoruz kendinize iyi bakın...
  • kaza olmasın,çakal sürüsü bekliyor.kaza heryerde olur.kazalardan ders almak gerekir.ama isimsiz kendini bilmezler gecmiş olsunada karşı gelirler.bu nasıl insanlık.bu yorumların aslında isimsiz yayınlanmasına karşıyım.ilgili arkadaşlar artık buna bir çözüm getirsin.it ürür kervan yürür.
  • geçmiş olsun mehmet hocam Allah beterinden saklasın . Şu yorumlara bakıyorum da çakallar ortaya çıkıvermiş... kimse olayın özüne bakmıyor ne olmuş nasıl olmuş ? hep uçak kötü ya da tarkim'in uçağı deniyor .. başka uçuş okullarında böyle şeyler yaşanmıyormuş gibi... orda 2 tane can kurtulmuş bir gözünüzü açın ya hu..
  • Tarkim ucus okulu mehmet hocaya sahip oldugu icin kendini sansli gormeli.Gecmisolsun buyuk usta
  • Sağ salim kurtulan arkadaşlara ve Tarkim Havacılık ilgililerine geçmiş olsun. Allah beterinden saklasın. Bu tür kırımların her zaman mantıklı bir açıklaması olmaz diye düşünüyorum.(Albatros Grup Havacılık)
  • Nerde bir bilgisiz, fütursuz, vasıfsız var, hepsi şurada, şirket adı önemsemeksizin karalamakla meşgul. Yok o, ona gülermiş, nerde bir kırım varsa x oradaymış da, bilmem ne. ''Allah beterinden esirgesin'' yazdığım yoruma bile 2 tane tepki tık'ı gelmiş. Yahu siz ne ara bu kadar art niyetli, bu kadar vicdansız, ahlaksız oldunuz? İnsanlar orada kırım geçirmiş, havada inene kadar can havliyle zaman geçirmiş, siz hala hinlik, hainlik peşindesiniz. Ne diyeyim, ıslah olursunuz umarım.

Airporthaber'e gelen bilgilere göre Adana Havalimanı'nda iniş takımları açılmayan bir uçuş okuluna ait Cessna  172RG tipi TC-DUA kuyruk tescilli uçak az sonra gövde üzeri iniş yapacak.

DHMİ ekipleri önlemlerini aldı, uçağın dakikalar sonra iniş gerçekleştirmesi bekleniyor.

Saat 15.40: İniş takımları açılmayan uçak az önce gövde üzerine çim alana iniş yaptı. Olayda şans eseri kimsenin burnu kanamadı. Bakımdan çıktığı ve test uçuşunda olduğu belirtilen uçakta, pilot Mehmet Sertdemirel ve Teknik Müdür Halil Ceylan'ın bulunduğu öğrenildi.

Airporthaber.com ÖZEL

ADANA HAVALİMANI'NDA KORKUTAN ANLAR

Yorumlar Tüm Yorumlar (42)

servus ~ 11 yıl önce
dhmi üstün başarısı tebrikler

Yanıtla

Kalan karakter 1000
fenercioğlu ~ 11 yıl önce
MEHMET HOCAM büyük geçmiş olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
geçmiş olsun ~ 11 yıl önce
her yoruma eksi atan otomatik eksiciler var sanırım sitede allah sizi ıslah etsin .. okuduğunuzu dahi anlayamayacak kadar cahilsiniz...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Anılar ~ 11 yıl önce
Hocama geçmiş olsun yılların verdiği uçuş tecrubesi yoksa ki bazıları kına yakardı

Yanıtla

Kalan karakter 1000
geçmiş olsun ~ 11 yıl önce
geçmiş olsun tabi de övünülecek bir durum yok. Başarısız bir teknik çalışma sonunda test yaparken gövde üzerine inmek zorunda kalmış. Gövde üzerine inmek zor mor değildir yılların tecrubesinede ihtiyaç yoktur. Öğrenci pilotta iner gövde üzerine güzelce palye yapar oturur piste. Bir sıkıntı yok. Pilotunda bir suçu yok. İniş takımı çalışmadıysa çalışmadı, arabanın lastiği patlamış şöför napsın?
geçmiş olsun'a ~ 11 yıl önce
Şu yorumunuz gerçekten yorum yazma ihtiyacını hissettirdi. Her pilot gövde üzerine inebilirdi demişsiniz. Öyle bir dünya yok. Mehmet hocamızın tecrübesi çok ayrı bir noktada o soğukkanlılığı koruyabilmek her yiğidin harcı değil. Lütfen bu işi bilmeyen arkadaşlar her habere atlamayın artık.
Cansu ~ 11 yıl önce
Canım hocam Allah esirgesin sizi. Büyük geçmiş olsun. Sizi seviyoruz kendinize iyi bakın...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
airporthaber e ~ 11 yıl önce
kaza olmasın,çakal sürüsü bekliyor.kaza heryerde olur.kazalardan ders almak gerekir.ama isimsiz kendini bilmezler gecmiş olsunada karşı gelirler.bu nasıl insanlık.bu yorumların aslında isimsiz yayınlanmasına karşıyım.ilgili arkadaşlar artık buna bir çözüm getirsin.it ürür kervan yürür.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
emir ~ 11 yıl önce
geçmiş olsun mehmet hocam Allah beterinden saklasın . Şu yorumlara bakıyorum da çakallar ortaya çıkıvermiş... kimse olayın özüne bakmıyor ne olmuş nasıl olmuş ? hep uçak kötü ya da tarkim'in uçağı deniyor .. başka uçuş okullarında böyle şeyler yaşanmıyormuş gibi... orda 2 tane can kurtulmuş bir gözünüzü açın ya hu..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yilmaz ~ 11 yıl önce
Tarkim ucus okulu mehmet hocaya sahip oldugu icin kendini sansli gormeli.Gecmisolsun buyuk usta

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hüseyin Ç.ERCAN ~ 11 yıl önce
Sağ salim kurtulan arkadaşlara ve Tarkim Havacılık ilgililerine geçmiş olsun. Allah beterinden saklasın. Bu tür kırımların her zaman mantıklı bir açıklaması olmaz diye düşünüyorum.(Albatros Grup Havacılık)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bora Karabağ ~ 11 yıl önce
Nerde bir bilgisiz, fütursuz, vasıfsız var, hepsi şurada, şirket adı önemsemeksizin karalamakla meşgul. Yok o, ona gülermiş, nerde bir kırım varsa x oradaymış da, bilmem ne. ''Allah beterinden esirgesin'' yazdığım yoruma bile 2 tane tepki tık'ı gelmiş. Yahu siz ne ara bu kadar art niyetli, bu kadar vicdansız, ahlaksız oldunuz? İnsanlar orada kırım geçirmiş, havada inene kadar can havliyle zaman geçirmiş, siz hala hinlik, hainlik peşindesiniz. Ne diyeyim, ıslah olursunuz umarım.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000