05 Eylül 2008, Cuma 18:29:30

ADANA HAVAALANI S.O.S VERİYOR

Adana Havaalanı’nda etrafında köylüler tarafından yakılan anızlar uçuş güvenliğini tehlikeye atıyor.
  • Ben degil,Biz olmalidir.Bu bilinci ögretecek olan önce AILEDIR.Ondansonra okul öncesi egitim.Bunun olmadigi bir ülkede yasamaktayiz.Sahsi menfaatimize her türlü kamuflaji dogru olarak görmekteyiz.Bu görüse sahip olanlarin yaptigi kanunlar.Diyorki!Herhalde kisiyi suc üstü yakalayacaksin.Bu benim düsüncem.Yoksa C.Savcisinin kolundan tutup orayami getirmek gerekiyor.Duygusallik halikn menfaatine olmalidir.Kisinin degil.
  • kendim adanalı olduğum halde söylemek zorundayım:bu kafayla zor alırlar AB'ye.dünyanın hiçbir yerinde yok böle bişi...

Adana’ya uçuş yapan havayolu şirketlerinin pilotları bugün Adana Havaalanı’na inişleri sırasında zor anlar yaşadı. Havaalanının etrafında, köylüler tarafından bilinçsizce yakılan anızlar görüş mesafesini düşürdü.

Yakılması yasak olduğu halde yakıldığı belirtilen anızlar yüzünden iniş sırasında görüş mesafesi daralan pilotlar, pisti pas geçmek zorunda kaldı. Pisti pas geçen pilotların duman nedeniyle ters rüzgara karşı iniş yapmak zorunda kaldıkları belirtiliyor.

Uçuş emniyetini tehlikeye sokan bu davranışın bugün Adana Havaalanı’na iniş yapan pilotlar tarafından gerekli mercilere rapor edildiği bildirildi.

©AirportHaber.com

ADANA HAVAALANI S.O.S VERİYOR

Yorumlar

Neredeyiz ~ 16 yıl önce
Ben degil,Biz olmalidir.Bu bilinci ögretecek olan önce AILEDIR.Ondansonra okul öncesi egitim.Bunun olmadigi bir ülkede yasamaktayiz.Sahsi menfaatimize her türlü kamuflaji dogru olarak görmekteyiz.Bu görüse sahip olanlarin yaptigi kanunlar.Diyorki!Herhalde kisiyi suc üstü yakalayacaksin.Bu benim düsüncem.Yoksa C.Savcisinin kolundan tutup orayami getirmek gerekiyor.Duygusallik halikn menfaatine olmalidir.Kisinin degil.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
-- ~ 16 yıl önce
kendim adanalı olduğum halde söylemek zorundayım:bu kafayla zor alırlar AB'ye.dünyanın hiçbir yerinde yok böle bişi...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000