03 Ekim 2017, Salı 12:02:15

Adana Fly-In'e notam şoku

Adana'da 7-8 Ekim'de düzenlenmesi planlanan Adana Fly-In havacılık festivali notam yasağına takılabilir.
  • thk üniversitesinde doktora yapanlara thkyı denetle diyen bir otoritemiz. kafasına göre kendi yayınladığı talimatlara aykırı olarak şirketlere muafiyet veriyor. n
  • Yazıklar olsun.bu kararı çıkaran onayan hangi makamsa yazıklar olsun.havacılığa büyük darbe.ulaştırma bakanın açil müdahale etmesi gerekir.bu yazıyı yazdıran imzalayan beynin görevden alınması gerek.bu insanlar oldukça sivil havacılık gelişemez.yazıklar olsun.biran önce hatanızı düzeltin.
  • Flyini senden ogrenecek degiliz.
  • 7-8 EKİM ADANA FLYIN HAVACILIK FESTIVALINDE IPTAL DURUMU YOK. ORGANIZASYON YAPILACAK. BILGINIZE.
  • Turk Sivil Havaciligi Turkiye"de Sivil Havaciligin gelismemesi adina ozellikle kurulmus gibi gozukuyor. Gidin biraz dunyada Sivil Havaciligin gelismesi icin diger Ulkeler neler yapiyor biraz ogrenin.Masa basinda oturarak senede iki yurtdisi toplantisina giderek Turk Sivil Havaciligi bir milim ilerlemez. ISTIKBAL GOKLERDEDIR!!!!
  • Gelişinde bir acaiblik var gidişi nasıl olacak bilinmez
  • Bence direk yasaklayın vfr uçuşları. Poponuz tavana değsin. Yazık çok yazık
  • Uçagi sadece havada görmüş yetkililer genelge hazirlarsa boyle olur.SHGM ve DHMI nin ućuşla ilgili yoneticilerinin en az pp lisansli olmasi gerekir.tabiki her pilottan yonetici olmaz da her yonetici de havacilik konusunda yonetici olmamali..olur mu olur...olursa boyle olur.ućmasinlar...inmesinler...kalkmasinlar.. ben otoriteyim ben ne dersem o olur.olur da dunya havaciliginda da nal toplarsin.. !!!
  • Tun Türkiye için bildiri Iptali yayinlandi ayni hassasiyetle umarim paylasirsiniz.
  • Bu genelge Turk sivil havaciligina ve memletimize yapilan en buyuk cinayetlerden biridir. Bu genelgeyi hazirlayanlarin derhal nasil bir vatan haini yargilaniyorsa, bu kisilerin ayni sekilde ne maksatli ve ne amacla hazirlandigi mahkeme tarafindan sorusturulmasi ve yargilanmasi gerekmektedir. Bu yanlisin bir an once duzeltilmesi gerekmektedir. Bu zihniyetle ne memleketimiz nede havaciligimiz gelisecektir. SHGM’deki ve ulastirma bakanligindaki yetkililerin derhal bu konuya mudahale etmesi gerekmekte. Bu yanlistan bor an once donulmesi gerekmektedir...

Adana'da 7-8 Ekim'de düzenlenmesi planlanan Adana Fly-In havacılık festivali dün yayınlanan notam ile iptal edilme riski ile karşı karşıya kaldı. 

 SHGM'nin talebi doğrultusunda DHMİ tarafından yayınlanan notamla, onaylanan meydanlardan yapılan tüm dışındaki uçuşlara yasak getirdi. SHGM ve DHMİ tarafından tanımlanan havaalanı ve heliportların dışında kalan ve toprak pistleri kapsayan notam sonrası 7-8 Ekim'de düzenlenmesi planlanan Adana Fly-in festivalinin yapılıp yapılamayağı da merak konusu oldu.  

Kelaynak Havacılık ve Hava Sporları Federasyonu tarafından organize edilen festivalin yapılabilmesi için görüşmelerin sürdüğü kaydedildi. 

İşte o NOTAM:

Adana Fly-In'e notam şoku

Yorumlar Tüm Yorumlar (17)

nn ~ 7 yıl önce
thk üniversitesinde doktora yapanlara thkyı denetle diyen bir otoritemiz. kafasına göre kendi yayınladığı talimatlara aykırı olarak şirketlere muafiyet veriyor. n

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Resmen cinayet... ~ 7 yıl önce
Yazıklar olsun.bu kararı çıkaran onayan hangi makamsa yazıklar olsun.havacılığa büyük darbe.ulaştırma bakanın açil müdahale etmesi gerekir.bu yazıyı yazdıran imzalayan beynin görevden alınması gerek.bu insanlar oldukça sivil havacılık gelişemez.yazıklar olsun.biran önce hatanızı düzeltin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Eyy notam ~ 7 yıl önce
Flyini senden ogrenecek degiliz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ADANA FLYIN ~ 7 yıl önce
7-8 EKİM ADANA FLYIN HAVACILIK FESTIVALINDE IPTAL DURUMU YOK. ORGANIZASYON YAPILACAK. BILGINIZE.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Coskun E. ~ 7 yıl önce
Turk Sivil Havaciligi Turkiye"de Sivil Havaciligin gelismemesi adina ozellikle kurulmus gibi gozukuyor. Gidin biraz dunyada Sivil Havaciligin gelismesi icin diger Ulkeler neler yapiyor biraz ogrenin.Masa basinda oturarak senede iki yurtdisi toplantisina giderek Turk Sivil Havaciligi bir milim ilerlemez. ISTIKBAL GOKLERDEDIR!!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Suriyeli ~ 7 yıl önce
Suriye'den ilerisiniz. Ben Suriye'de sivil havacılık yapamadım ve buraya geldim mesela. Kursa gittim Balon PPL aldım. Şimdi bir de balon aldım akşamları biniyorum. Bu imkanlar İran'da Irak'ta da yok. Bence gayet iyisiniz ülke olarak.
Haberin ~ 7 yıl önce
Gelişinde bir acaiblik var gidişi nasıl olacak bilinmez

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Gökhan Ç. ~ 7 yıl önce
Bence direk yasaklayın vfr uçuşları. Poponuz tavana değsin. Yazık çok yazık

Yanıtla

Kalan karakter 1000
masa başindan... ~ 7 yıl önce
Uçagi sadece havada görmüş yetkililer genelge hazirlarsa boyle olur.SHGM ve DHMI nin ućuşla ilgili yoneticilerinin en az pp lisansli olmasi gerekir.tabiki her pilottan yonetici olmaz da her yonetici de havacilik konusunda yonetici olmamali..olur mu olur...olursa boyle olur.ućmasinlar...inmesinler...kalkmasinlar.. ben otoriteyim ben ne dersem o olur.olur da dunya havaciliginda da nal toplarsin.. !!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ömer ~ 7 yıl önce
Tun Türkiye için bildiri Iptali yayinlandi ayni hassasiyetle umarim paylasirsiniz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Önemli ~ 7 yıl önce
İptal yazısının tarih ve numarasını rica edelim.
ZZZZ ~ 7 yıl önce
Bu genelge Turk sivil havaciligina ve memletimize yapilan en buyuk cinayetlerden biridir. Bu genelgeyi hazirlayanlarin derhal nasil bir vatan haini yargilaniyorsa, bu kisilerin ayni sekilde ne maksatli ve ne amacla hazirlandigi mahkeme tarafindan sorusturulmasi ve yargilanmasi gerekmektedir. Bu yanlisin bir an once duzeltilmesi gerekmektedir. Bu zihniyetle ne memleketimiz nede havaciligimiz gelisecektir. SHGM’deki ve ulastirma bakanligindaki yetkililerin derhal bu konuya mudahale etmesi gerekmekte. Bu yanlistan bor an once donulmesi gerekmektedir...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000