02 Mart 2010, Salı 11:43:59

ACT'DEN İKİNCİ AÇIKLAMA

ACT Havayolları, Afganistan'da pistten çıkan uçakla ilgili ikinci bir açıklama daha yaptı.
  • yok düşmezler parça parça satarlar onuda yada charlie charlie gibi yedek parça olur
  • Eski şirketime geçmiş olsun. Kimseye bir şey olmaması güzel. Umarım msn 121'i de operasyonel A300 listesinden düşmeyiz..
  • BÜYÜK GEÇMİŞ OLSUN.YAPILAN İŞLEMLERİ TEK TEK CHECK EDİP BAKIMLARI ÖYLE KAPATALIM. EN UFAK HATAYI AFFETMEYEN BİR SEKTÖRDEYİZ.
  • ULKEMIN UCAGIN BASKA BIR ULKEDE CALISIP ULKEME GIRDI SAGLIYORSA VE BASINA BOYLE BIR KAZA GELMISSE UZULMEMEK ELDEMI ACT VEYA MNG YADA ULS(NE KADAR RUS ORTAKLIMI BILMEM)AMA ULKEMIN UCAGI
  • İzmir'den Tüm ACT Ailesine geçmiş olsun dileklerimizi iletiriz.

İşte ACT'den gelen ikinci açıklama;

Dünkü basın bildirimiz sonrası, bugün bazı internet sitelerindeki haberler sebebiyle ikinci bir açıklama zorunluluğu doğmuştur.

Şu anda elimizdeki fotoğraflarda ve uçucu ekibin uçağın görünür kısımlarındaki gözlemleri sonucu herhangi bir dış nesnenin uçağa çarptığına dair bir bulgu yoktur. Detaylı inceleme için yola çıkan teknik ekibimiz Türkiye saati ile 15:00'da Bagram havalimanına ulaşacak ve konuyla ilgili ayrıntılı raporu hazırlayacaktır.

Bagram'da bulunan uçucu ekiplerimiz herhangi bir sorguya tabi tutulmamıştır. Teknisyenimiz ve yükleme uzmanımız uçakta bulunan yüklerin boşaltılması için oradaki yetkillilerle temas halindedir. Bugün oraya ulaşacak teknik ekibe yardımcı olduktan sonra mürettebatımız onlarla beraber Bahreyn'e döneceklerdir.

Saygıyla duyurulur.

ACT'DEN İKİNCİ AÇIKLAMA

Yorumlar Tüm Yorumlar (5)

Misafir ~ 14 yıl önce
yok düşmezler parça parça satarlar onuda yada charlie charlie gibi yedek parça olur

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Eski şirketime geçmiş olsun. Kimseye bir şey olmaması güzel. Umarım msn 121'i de operasyonel A300 listesinden düşmeyiz..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
BÜYÜK GEÇMİŞ OLSUN.YAPILAN İŞLEMLERİ TEK TEK CHECK EDİP BAKIMLARI ÖYLE KAPATALIM. EN UFAK HATAYI AFFETMEYEN BİR SEKTÖRDEYİZ.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
ULKEMIN UCAGIN BASKA BIR ULKEDE CALISIP ULKEME GIRDI SAGLIYORSA VE BASINA BOYLE BIR KAZA GELMISSE UZULMEMEK ELDEMI ACT VEYA MNG YADA ULS(NE KADAR RUS ORTAKLIMI BILMEM)AMA ULKEMIN UCAGI

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
İzmir'den Tüm ACT Ailesine geçmiş olsun dileklerimizi iletiriz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000