16 Temmuz 2008, Çarşamba 12:19:26

ACT’nin acı kaybı

İstanbul sahil yolunda meydana gelen kazada ACT Havayolları’nda dispeçer olarak çalışan Volkan Erol hayatını kaybetti.
  • Eskişehirden çocukluk arkadaşları Kadir SERT ve Ömer Faruk ARSLAN, Volkan'ın vefatını üzüntü ile duymuş bulunuyoruz.Annesine, Eşine ve Oğluna başsaılığı diliyoruz.Allah Rahmet eylesin.Mekanı cennet olsun.En son babasının cenazesinde Uzun yıllar sonra görüşmüştük.Bu haberde çok acı oldu.Çalışma arkadaşlarınada başsağlığı diliyoruz.
  • sözler bişi ifade etmiyor,mekanın cennet olsun portakel...
  • VOLKAN abim allah mekanını cennet etsın.. mahallemızde en duzgun en efendı bı yapıya sahıptın.. vefat etmeden bıgun once selamlastık demekkı son gorusummus senı Abimm... YASTAYIZ... Başımız Sağolsun..
  • Çok delikanlı, dürüst ve MERT adamdı... Abi mekanın cennet olsun! Allah rahmet eylesin! Hepimizin başı sağolsun
  • En son toplantıda yan yana çekilen resimlere baktıkça nutkum tutuluyor. O günkü sohbet ve sana has gülüşün hala kulaklarımda yankılanıyor. Allah taksiratlarını affetsin, huzur içinde uyu. Geride kalan sevenlerine ve ailene de yüce mevladan sabırlar dilerim.
  • sevgili dostumuz volkanımızı son yolculuğuna uğurladık hepimizin başı sağolsun. Allah ailesine ve tüm sevenlerine sabır versin.mekanı cennet olsun.
  • fiilen tanışamadığım ama msn de uzunca sohbet ettiğim arkadaşım mekanın cennet olsun.. orada bizlere ve motosikletlerimize yer ayır :'( er yada geç bizlerde geleceğiz yanına arkadaşım
  • Havacılık camiası çok dürüst,insancıl ve sahici bir adamı kaybetti. Ben de kardeşlerimden birini kaybettim. Söyleyecek söz yok. Allah, sevgili ailesine, geride kalan tüm yakınlarına sabır versin. Dayanmak çok zor...
  • Sevgili Volkan ,Seni yeni katılmış olduğum "Vstromtürkiye" platformunun bir ay kadar önceki Beşiktaş'taki Beerport toplantısında tanımış,sohbet etmiş ve sevmiştim dostum.Böyle çooooook erken sevenlerini nasıl bırakıp ta gittin aziz dostum.Allah yakınlarına ve sevenlerine sabır versin,mekanın cennet olsun,huzur içinde yat kardeşim.Yorumunuz...
  • portakel seni unutmayacağım canım dostum mekanın cennet olsun allah ailene sabır versin

ACTKısa bir süre önce Pegasus’tan ayrılan ve ACT’de Dispeçer olarak işe başlayan Volkan Erol motosikleti ile sahil yolunda geçirdiği kaza sonucu hayatını kaybederken arkasında oturan arkadaşı da ağır yaralandı.

Olayı duyan ACT çalışanları yasa boğuldu. Yedikule’de halı saha maçı yaptıktan sonra bir arkadaşını da yanına alarak eve gitmek için yola çıkan Volkan Erol, kazanın ardından hemen hastaneye kaldırıldı. Fakat yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Yanındaki arkadaşının ise kaburgasının kırıldığı ve tedavi altında olduğu öğrenildi. Acı haberi alan yakınları ve ACT çalışanları hastaneye koştu.

Arif TAŞKIN / AirportHaber

ACT’nin acı kaybı

Yorumlar Tüm Yorumlar (37)

Rumuz ~ 16 yıl önce
Eskişehirden çocukluk arkadaşları Kadir SERT ve Ömer Faruk ARSLAN, Volkan'ın vefatını üzüntü ile duymuş bulunuyoruz.Annesine, Eşine ve Oğluna başsaılığı diliyoruz.Allah Rahmet eylesin.Mekanı cennet olsun.En son babasının cenazesinde Uzun yıllar sonra görüşmüştük.Bu haberde çok acı oldu.Çalışma arkadaşlarınada başsağlığı diliyoruz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
skyline aydın ~ 16 yıl önce
sözler bişi ifade etmiyor,mekanın cennet olsun portakel...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Mehmet K. ~ 16 yıl önce
VOLKAN abim allah mekanını cennet etsın.. mahallemızde en duzgun en efendı bı yapıya sahıptın.. vefat etmeden bıgun once selamlastık demekkı son gorusummus senı Abimm... YASTAYIZ... Başımız Sağolsun..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
mca ~ 16 yıl önce
Çok delikanlı, dürüst ve MERT adamdı... Abi mekanın cennet olsun! Allah rahmet eylesin! Hepimizin başı sağolsun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
cafein ~ 16 yıl önce
En son toplantıda yan yana çekilen resimlere baktıkça nutkum tutuluyor. O günkü sohbet ve sana has gülüşün hala kulaklarımda yankılanıyor. Allah taksiratlarını affetsin, huzur içinde uyu. Geride kalan sevenlerine ve ailene de yüce mevladan sabırlar dilerim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
fat rider ~ 16 yıl önce
sevgili dostumuz volkanımızı son yolculuğuna uğurladık hepimizin başı sağolsun. Allah ailesine ve tüm sevenlerine sabır versin.mekanı cennet olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ArapKadri ~ 16 yıl önce
fiilen tanışamadığım ama msn de uzunca sohbet ettiğim arkadaşım mekanın cennet olsun.. orada bizlere ve motosikletlerimize yer ayır :'( er yada geç bizlerde geleceğiz yanına arkadaşım

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Özlem ÇAPAN ~ 16 yıl önce
Havacılık camiası çok dürüst,insancıl ve sahici bir adamı kaybetti. Ben de kardeşlerimden birini kaybettim. Söyleyecek söz yok. Allah, sevgili ailesine, geride kalan tüm yakınlarına sabır versin. Dayanmak çok zor...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
submariner2 ~ 16 yıl önce
Sevgili Volkan ,Seni yeni katılmış olduğum "Vstromtürkiye" platformunun bir ay kadar önceki Beşiktaş'taki Beerport toplantısında tanımış,sohbet etmiş ve sevmiştim dostum.Böyle çooooook erken sevenlerini nasıl bırakıp ta gittin aziz dostum.Allah yakınlarına ve sevenlerine sabır versin,mekanın cennet olsun,huzur içinde yat kardeşim.Yorumunuz...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
sepik ~ 16 yıl önce
portakel seni unutmayacağım canım dostum mekanın cennet olsun allah ailene sabır versin

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000