08 Mart 2010, Pazartesi 13:33:23

ACT GENEL MÜDÜRÜ AIRPORTHABER'E KONUŞTU

Afganistan’daki Bagram Havaalanı’na inişinden sonra pistten çıkan uçakla ilgili gelişmeleri yakından takip eden Airporthaber, uçağın enkazından çekilen fotoğraf ve görüntüleri ACT Genel Müdürü Fatih Bardakçı ile birlikte inceledi. Uçak acaba roketle mi vuruldu? İşte cevabı...
  • sende yalakalardan birisin heralde.ulan iyi yonetici ne demek.adam bildigin kukla.yani cocugun bir sucu yok bundan oncekilerde ayni boyleydi.iyi bir yonetici act de calismaz... kendi prensibleri olan adam gibi adam act de calizmaz. genel mudurcuk hala mail atsin calisanlarina maaslarla ilgili..:)))))))) patronun sekreteri:)))))))))))))))))))))))))))))))))
  • Sen heralde yorum yapacak konuyu karıştırdın arkadaş Fatih gayet başarılı bir yöneticidir.
  • Yorum yapan arkadaşım. sen çok biliyosan gelsen yönet.
  • Kaptani bol gemi batar derler. Su ana kadar herkes birsey soyledi. Incelemeler bitsin, raporlar ciksin, umarim Airport Haber bizimle gelismeleri paylasacaktir. Takip edelim.
  • madem videoyu verdiler nerede?
  • Yani bu kadar yeteneksiz,vasıfsız yönetici topluluğunu bir arada görmedim.Yahu nerde bu üniversite mezunu yabancı dil bilen insanlar allah aşkına...nerde bu insanlar???ortalık hep vasıfsız yöneticileremi kaldıı??

ACT Havayolları’nın Afganistan’daki Bagram Havaalanı’nda pistten çıkan uçağıyla ilgili bilgiler netleşiyor. Daha önce roketle vurulduğu öne sürülen ACT Havayolları’na ait Airbus 300-B4 tipi uçağı incelemek için Afganistan’a giden ACT teknik heyeti, kaza bölgesindeki çalışmalarını sürdürüyor. Afganistan’dan uçağa ait görüntüler de ACT Havayolları’na ulaştı. ACT Havayolları Genel Müdürü Fatih Bardakçı, enkazın fotoğraf ve video kayıtlarını AirportHaber ekibiyle paylaştı.

Fotoğraflarda, kazaya neden olan 3 buçuk santim kalınlığında titanyumdan yapılan iniş takımlarına ait parçanın kırıldığı açıkça görülürken, kırılmada roket ya da silahın etkisi olduğuna dair belirti yok.

Genel Müdür Bardakçı, uçağın roketle vurulabilmesi için fiziki olarak mümkün olmayan bir açıyla bu parçaya müdahale etmesi gerektiğini söyledi.

Taliban askerlerinin roketli saldırısının o bölgede mümkün olmadığını çünkü Amerikan askerlerinin kontrolündeki sahaya Taliban askerlerinin yaklaştırılmadığını kaydeden Bardakçı, “ 2 bin 500 feet mesafede böyle bir vurulma yaşanması olası görülmüyor. O mesafeye kadar menzili bulunan silahın 3.5 santim kalınlığındaki titanyumu o şekilde kırması mümkün değil. Eğer roket olsaydı tesiri çok daha fazla olurdu” dedi.

Bardakçı, kazayla ilgili Airbus firmasının incelemesini tamamlamasını beklediklerini, kazanın gerçek sebebinin Airbus’ın incelemesinden sonra açıklığa kavuşacağını söyledi.

Bu arada uçağın sigorta bedelinin 6 milyon dolar olduğu öğrenildi.

Fatih Bardakçı, bir uçağın kal olmasıyla filodaki uçak sayısının 6’ya düştüğünü, operasyonlarına bu uçaklarla devam edeceklerini kaydetti.

ACT GENEL MÜDÜRÜ AIRPORTHABER’E KONUªTU

ACT GENEL MÜDÜRÜ AIRPORTHABER'E KONUŞTU

Yorumlar Tüm Yorumlar (6)

Misafir ~ 14 yıl önce
sende yalakalardan birisin heralde.ulan iyi yonetici ne demek.adam bildigin kukla.yani cocugun bir sucu yok bundan oncekilerde ayni boyleydi.iyi bir yonetici act de calismaz... kendi prensibleri olan adam gibi adam act de calizmaz. genel mudurcuk hala mail atsin calisanlarina maaslarla ilgili..:)))))))) patronun sekreteri:)))))))))))))))))))))))))))))))))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Sen heralde yorum yapacak konuyu karıştırdın arkadaş Fatih gayet başarılı bir yöneticidir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Yorum yapan arkadaşım. sen çok biliyosan gelsen yönet.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Kaptani bol gemi batar derler. Su ana kadar herkes birsey soyledi. Incelemeler bitsin, raporlar ciksin, umarim Airport Haber bizimle gelismeleri paylasacaktir. Takip edelim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
madem videoyu verdiler nerede?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Yani bu kadar yeteneksiz,vasıfsız yönetici topluluğunu bir arada görmedim.Yahu nerde bu üniversite mezunu yabancı dil bilen insanlar allah aşkına...nerde bu insanlar???ortalık hep vasıfsız yöneticileremi kaldıı??

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000