08 Eylül 2012, Cumartesi 09:49:30

AÇILIŞI TAM BİR YILAN HİKAYESİNE DÖNDÜ!

Almanya'nın başkenti Berlin'in güney doğusunda bulunan Schönefeld kasabasında kurulan Uluslararası Berlin - Brandenburg Havalimanı'nın açılışı bir kez daha ertelendi.
  • güya haziran ayınada açılmış olacaktı. 3 kere ertelediler. havalimanı yatıyor resmen. evimin dibinde olduğu halde şehrin öbür tarafındaki tegel'e gitmek zorunda kalıyorum. bakalım ne zamana açılacak...
  • Bu yorum eleştiri sınırlarını aştığı için sansürlenmiştir.
  • Bizimkiler haldur huldur acarlar bi problem olmaz. Yeter ki Bin Ali bey emir versin. Yaptim oldu hesabi
  • Esenbogadaki 3. Pist kamulastirmasi uzerine yilan hikayesi tanimam. 1980 de karar alinmis, 2006 da tapulara serh konulmus, 2011 de gorusmelere cagri icin resmi bildirim yapilmis, sonrasi fossss. Halen de bakan dahil kimse ne olacagini bilmiyor. Cunku fiyatlar aldi basini gitti. Idare para bulamiyor. Soytarilik resmen. Istanbul'un 3. Havalimani konusu demode olunca peruk dusecek, kel ortada. Istanbul'a 3. Havalimani yapacaklari yerde filoyu bolseler ya Esenboga'ya. Nasil hesaptir? Rant hesabidir dogal olarak..
  • Yeni İstanbul havaalanıda bu tür probleri yaşayacak.Bu nedenle sevgili Bakanımızın söylediği gibi 2016 yılı hayal hatta hayal ötesi.(Şimdi yine sevgili iktidar yanlıları bana veryansın edecekler ama,gerçek bu var mı aksini bir şekilde ispatlayacak???????????????????) Herkese sevgiler.............................................
  • hayret...almanlar bir işe başladımı bitirir...ilk kez oluyor böyle birşey.hakkatende kıyamet alameti...

 

Almanya'nın başkenti Berlin'in güney doğusunda bulunan Schönefeld kasabasında kurulan Uluslararası Berlin-Brandenburg (BBI) Havalimanı'nın açılışı bir kez daha ertelendi. Havalimanının 27 Ekim 2013 tarihinde açılacağı bildirildi.

Havalimanı şirketinin teknik bölümü müdürü Horst Amann, Denetleme Kurulu toplantısından sonra yaptığı açıklamada, havalimanı projesinin son aşamasının yeniden planlandığını belirterek, BBI'nın 27 Ekim 2013 tarihinde açılacağını kaydetti.

Havalimanı şirketinin müdürü Rainer Schwarz da havalimanının hizmete açılması için ortaya çıkan ek maliyetin 1,2 milyar avro olduğunu ifade etti.

Berlin Eyaletinin Başbakanı Klaus Wowereit da söz konusu ek maliyetin havaalanının hissedarları olan Berlin ve Brandenburg eyaletleri ile federal hükümet tarafından karşılanacağını söyledi.

Böylece yeni havalimanının toplam maliyetinin 4,3 milyar avro olacağı ifade edildi.

BBI'nın açılışı Ekim 2011 olarak düşünülmüş, daha sonra bu tarih 3 Haziran 2012 olarak revize edilmişti. Yangın söndürme sisteminde çıkan sorunlar nedeniyle açılış yeniden ertelenerek 17 Mart 2013 olarak ilan edilmişti. Açılışın bu tarihte de mümkün olmayacağı ortaya çıkınca bugün toplanan havalimanı şirketinin denetleme kurulu, söz konusu tarihi 27 Ekim 2013 olarak belirledi. (AA)

AÇILIŞI TAM BİR YILAN HİKAYESİNE DÖNDÜ!

Yorumlar Tüm Yorumlar (6)

BBI ~ 12 yıl önce
güya haziran ayınada açılmış olacaktı. 3 kere ertelediler. havalimanı yatıyor resmen. evimin dibinde olduğu halde şehrin öbür tarafındaki tegel'e gitmek zorunda kalıyorum. bakalım ne zamana açılacak...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
LTBQ ~ 12 yıl önce
Bu yorum eleştiri sınırlarını aştığı için sansürlenmiştir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bizde problem olmaz ~ 12 yıl önce
Bizimkiler haldur huldur acarlar bi problem olmaz. Yeter ki Bin Ali bey emir versin. Yaptim oldu hesabi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yilan Hikayesini uzaklarda aramayin ~ 12 yıl önce
Esenbogadaki 3. Pist kamulastirmasi uzerine yilan hikayesi tanimam. 1980 de karar alinmis, 2006 da tapulara serh konulmus, 2011 de gorusmelere cagri icin resmi bildirim yapilmis, sonrasi fossss. Halen de bakan dahil kimse ne olacagini bilmiyor. Cunku fiyatlar aldi basini gitti. Idare para bulamiyor. Soytarilik resmen. Istanbul'un 3. Havalimani konusu demode olunca peruk dusecek, kel ortada. Istanbul'a 3. Havalimani yapacaklari yerde filoyu bolseler ya Esenboga'ya. Nasil hesaptir? Rant hesabidir dogal olarak..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 12 yıl önce
Yeni İstanbul havaalanıda bu tür probleri yaşayacak.Bu nedenle sevgili Bakanımızın söylediği gibi 2016 yılı hayal hatta hayal ötesi.(Şimdi yine sevgili iktidar yanlıları bana veryansın edecekler ama,gerçek bu var mı aksini bir şekilde ispatlayacak???????????????????) Herkese sevgiler.............................................

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 12 yıl önce
hayret...almanlar bir işe başladımı bitirir...ilk kez oluyor böyle birşey.hakkatende kıyamet alameti...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000