12 Ocak 2019, Cumartesi 08:21:20

ACDA yeni yönetimini belirledi

28 Kasım 2006 tarihinde 150 üye ile kurulan Türkiye Uçuş Harekat Uzmanları (Dispeçerler) derneği ACDA (Air Carrier Dispatch Association) 28 Aralık 2018 tarihinde yönetim kurul toplantısını yaptı ve yeni yönetim grubunu belirledi.
  • Seni görmek güzel Leventim
  • Yeni yönetime görevlerinde başarılar, yakışır devreme :)

28 Kasım 2006 tarihinde 150 üye ile kurulan Türkiye Uçuş Harekat Uzmanları (Dispeçerler) derneği ACDA (Air Carrier Dispatch Association) 28 Aralık 2018 tarihinde yönetim kurul toplantısını yaptı ve yeni yönetim grubunu belirledi. Türkiye Dispeçeler Derneği'nin bünyesinde hemen her şirketten Dispeçerler mevcut. Ortak hareket edebilmek adına, yenilikçi ve dinamik kadrosuyla Dispeçerlik mesleğiyle ve özellikle eğitim hakkındaki fikirleriyle Türk sivil havacılığına yeni bir soluk getirmeyi amaçlıyor.

Dernek çatısı altında yapılan seçimle yeni yönetim kadrosu şu şekilde sıralandı;

Başkan
Dinçer Bal (Onur Air)

Başkan Yardımcıları
Umut Kibrit (SunExpress Hava Yolları), Tevfik DEMİRTEPE (Atlas Global)
Cihat Yiğit (SunExpress Hava Yolları), Gökhan ATALAY (Corendon Hava Yolları)

Yeni yönetim kadrosu ile çalışmalarına başlayan Uçuş Harekat Uzmanları (Dispeçerler) Derneği, uçuş harekât uzmanlarını ilgilendiren çeşitli konularda özellikle iş hayatında karşılaştıkları zorluklar, mesleki kalitenin arttırılması, eğitim konularında yenilikçi fikirlerin geliştirilmesi, yeni yönetmelikler ve projeler hakkında dispeçerlerin ortak sorunları ve sorunların çözümü konusunda fikirler tartışıldı.

Dinçer Bal, havacılık sektöründeki ihtiyaç duyulan kalifiyeli Dispeçerlerin yetiştirlmesi konusunda ellerinden geleni yapacaklarını ve bu hususta akademisyenlerle de yakın ilişkiler içerisinde olup Üniversiteler ile koordineli çalışmayı amaç edindiklerini belirtti. EUFALDA, IFALDA ve ADAA ile daha yakın ilişkiler kuracaklarını ekleyerek Dünyada da Türkiye’yi başarılı bir şekilde temsil edeceklerini belirtti.

ACDA yeni yönetimini belirledi

Yorumlar

Winnetou ~ 5 yıl önce
Seni görmek güzel Leventim

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Dispeç ~ 5 yıl önce
Yeni yönetime görevlerinde başarılar, yakışır devreme :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000