08 Mart 2016, Salı 08:50:38

AB'ye vize serbestisinde tarih öne çekildi

Başbakan Ahmet Davutoğlu, Türkiye’nin AB’ye sunduğu öneriler paketinde, Türk vatandaşları için vizesiz seyahatin en geç haziran sonunda başlamasını talep ettiklerini söyledi.
  • Ne kadar da meraklisiniz avrupaya gitmeye . Ayranin yok icmeye hesabi . 3 milyon suriyeli zavalli insanlarla nasil bir gelecek bekler bizi diye dusunmeyin vizesiz girmenin lutuf oldugunu sanin . Sanki adam sana is verdi gel calis insan gibi kazan dedi . Hadi vizesiz girdin kac gun nerde kalican hangi parayla hangi otelde kalican . Yazik yazik . Kafalar gitmis memlekette .
  • büyüklere masallar.
  • issizlik fakirlik yolsuzluk rusvet fln artiyor. Turkleri bekliyor dort gozlu....
  • Ben sahsen Buna kasiyim. Hic bir kasilik beklemeden. Bize vize nin verilmesi lazim cunku. 50 senedir biz -Avrupa kapisini caliyoruz Tahmin ediyorum. Rahmetli mederes zamaninda. Avrupa toplulugu na. Girmek icin muracaat etmisti Turkiye cumhuriyeti, Buyuk devletiz. Ve asil milettiz , Nuh peygamberin oglu. Yasef Turk un torunlariyiz. Simdiki turkiye ismi. Yaseften geliyor .
  • Sen ve siz. Bu vizeye cok seviniyorsunuz. Vizenin kasiligi turkiyenin basina neler gelecegini. Ilerisini tespit ediyormusunus , 2.5. 3. M milyon vasifsiz .hic bi ozelligi olmayan su suriyelileri ,turkiyenin basina bela olacagini. Dusunmiyorsunuz. Degilmi kurtulus savasinda. Benim dedem. Suriyede. 8 sene Esir olarak tutmuslar, bunu unutmiyoruz . Sizin vize
  • Valla benim 2017'ye kadar vizem var. Kalkmasını destekliyorum!
  • Eger Avrupa Turklere kolaylik saglamamayi kafay koymussa, vize yerine baska bir uygulama baslatir. Ve bunu da cok guzel kilifina uydurur. ne de olsa Bizans'in mirasini tasiyor adamalr. Turkleri Avrupa disinda tutmak tarihi misyonlari.
  • ohh be bizim nufus en az 20 milyon azalır o gün, hayddiii avrupayaaa:)
  • Allah razı olsun sizden sayın başbakanım..
  • Hiç inandırıcı gelmiyor... Umarım yanılıyorumdur.

Davutoğlu, Brüksel’de yapılan Türkiye-AB Zirvesi'nin ardından AB Konseyi Başkanı Donald Tusk ve AB Komisyonu Başkanı Jean-Claude Juncker ile ortak basın toplantısı düzenledi.

Davutoğlu, “Bizler, Türkiye’de gerekli yasal düzenlemeleri tamamlama konusunda üzerimize düşeni yapacağız. AB tarafı da kendi üzerine düşeni yapacak. En geç Haziran sonunda Türk vatandaşlarının Schengen bölgesine vizesiz seyahat edebileceklerini umut ediyoruz” dedi.

AB ile Türkiye arasında, geçen kasım ayında uzlaşmaya varılan eylem planının, Ekim 2016’da vize serbestliği öngördüğünü hatırlatan Davutoğlu, şöyle devam etti:

“Türkiye olarak vize serbestliğine, daha önce planlamış olduğumuzdan daha erken geçmeyi talep ettik. Çünkü bizler de Geri Kabul Anlaşması'nı planlanandan daha erken uygulamaya başlıyoruz. Vize serbestliğinin en geç Haziran sorunda, Hollanda’nın dönem başkanlığı sırasında uygulanması konusunda mutabakata varmış olmaktan memnuniyet duyuyorum.”

AB'ye vize serbestisinde tarih öne çekildi

Yorumlar Tüm Yorumlar (15)

avrupali ~ 8 yıl önce
Ne kadar da meraklisiniz avrupaya gitmeye . Ayranin yok icmeye hesabi . 3 milyon suriyeli zavalli insanlarla nasil bir gelecek bekler bizi diye dusunmeyin vizesiz girmenin lutuf oldugunu sanin . Sanki adam sana is verdi gel calis insan gibi kazan dedi . Hadi vizesiz girdin kac gun nerde kalican hangi parayla hangi otelde kalican . Yazik yazik . Kafalar gitmis memlekette .

Yanıtla

Kalan karakter 1000
andersen ~ 8 yıl önce
büyüklere masallar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
k.ab ~ 8 yıl önce
issizlik fakirlik yolsuzluk rusvet fln artiyor. Turkleri bekliyor dort gozlu....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Siyaset. ~ 8 yıl önce
Ben sahsen Buna kasiyim. Hic bir kasilik beklemeden. Bize vize nin verilmesi lazim cunku. 50 senedir biz -Avrupa kapisini caliyoruz Tahmin ediyorum. Rahmetli mederes zamaninda. Avrupa toplulugu na. Girmek icin muracaat etmisti Turkiye cumhuriyeti, Buyuk devletiz. Ve asil milettiz , Nuh peygamberin oglu. Yasef Turk un torunlariyiz. Simdiki turkiye ismi. Yaseften geliyor .

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Siyaset ~ 8 yıl önce
Sen ve siz. Bu vizeye cok seviniyorsunuz. Vizenin kasiligi turkiyenin basina neler gelecegini. Ilerisini tespit ediyormusunus , 2.5. 3. M milyon vasifsiz .hic bi ozelligi olmayan su suriyelileri ,turkiyenin basina bela olacagini. Dusunmiyorsunuz. Degilmi kurtulus savasinda. Benim dedem. Suriyede. 8 sene Esir olarak tutmuslar, bunu unutmiyoruz . Sizin vize

Yanıtla

Kalan karakter 1000
maşallah ~ 8 yıl önce
Türkçeyi nerede öğrendin?
Mert ~ 8 yıl önce
Valla benim 2017'ye kadar vizem var. Kalkmasını destekliyorum!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Avrupa Isini bilir ~ 8 yıl önce
Eger Avrupa Turklere kolaylik saglamamayi kafay koymussa, vize yerine baska bir uygulama baslatir. Ve bunu da cok guzel kilifina uydurur. ne de olsa Bizans'in mirasini tasiyor adamalr. Turkleri Avrupa disinda tutmak tarihi misyonlari.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
he he ~ 8 yıl önce
üüff sacmalama yaa..
aynen ~ 8 yıl önce
ohh be bizim nufus en az 20 milyon azalır o gün, hayddiii avrupayaaa:)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
... ~ 8 yıl önce
Allah razı olsun sizden sayın başbakanım..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hadi bakalım. ~ 8 yıl önce
Hiç inandırıcı gelmiyor... Umarım yanılıyorumdur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000