01 Temmuz 2009, Çarşamba 08:00:19

AB'nin kara listesi yeniden gündemde

Yemenia Air'a ait uçağın Komor Adaları yakınlarında düşmesinin ardından Avrupa Birliği (AB) Komisyonu tarafından hazırlanan Kara Liste yeniden gündeme geldi.
  • Bu kara liste ancak bir üçüncü dünya ülkesi uçağı düşünce falan akla geliyor nedense. Bir önceki büyük kazada falan hiç akla gelmemiştir tabii.
  • HAVACILIK MANTIĞI UÇAĞI AL BAKIMINI YAPMA SONRADA BAKIM FİRMALARINA BAKIM İÇİN GETİR. VE PARA ÖDEMEDEN BU İŞLERİ YAPTIRMAYA BAK ...HANİ SHGM KURALLARI TAM UYGULAMIŞ OLSA YANİ BÜNYESİNDEKİ ELEMANLARIN UÇAK ŞİRKETİNİN BAKIM İÇİN YILLIK OLARAK HER AY YATIRILMASI GEREKEN PARANIN SHGM TARAFINDAN BLOKE EDİLEN BİR BANKA HESABINA YATIRILSA UÇAK BAKIMLARI ZAMANINDA YAPILMIŞ OLUR..HEMDE ŞİRKETLER BATMAZ..PARAYI ALAN KAÇAMAZ.
  • Bu havayolu şirketlerinin bazılarının uçaklarını ben AHL'de ve Adnan Menderes'te apronda görmüştüm. Bu yasaklar TR'yi kapsamıyormu yoksa yeni mi yasaklandılar?

AB tarafından oluşturulan kara listede büyük bir çoğunluğunu oluşturan 20 kadar Afrika ülkesinden 200 civarında şirkete ait uçakların AB ülkesi üyelere uçuşunun yasaklandığı bildirildi.

Yemen Havayolları’na ait Airbus 310 tipi yolcu uçağının bu sabah erken saatlerde Hint Okyanusu’ndaki Komor Adaları yakınlarına düşmesinin ardından AB’nin "kara listesi" gündeme gelirken, listenin ilerleyen günlerde yenileneceği kaydedildi.

Listede Angola, Benin, Ekvator Ginesi, Endonezya, Kırgızistan, Liberya, Sierra Leone, Svaziland, Demokratik Kongo Cumhuriyeti ve Gabon gibi ülkelerin havayolu şirketlerinin yanısıra özel Ariana Afgan (Afganistan), Siem Reap Airways International (Kamboçya), Air Koryo (Kuzey Kore), Air Company Kokshetau, ATMA Airlines, Berkut Air, East Wing, Sayat Air ve Starline KZ (Kazakistan), One Two Go Airlines (Tayland), Motor Sich Airlines, Ukraine Cargo Airways, Ukraine Mediterranean Airlines ve Volare Aviation (Ukrayna), Silverback Cargo Freighters (Ruanda) ve Air West (Sudan) gibi şirketler yer alıyor.

AB'nin kara listesi yeniden gündemde

Yorumlar

Misafir ~ 15 yıl önce
Bu kara liste ancak bir üçüncü dünya ülkesi uçağı düşünce falan akla geliyor nedense. Bir önceki büyük kazada falan hiç akla gelmemiştir tabii.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
HAVACILIK MANTIĞI UÇAĞI AL BAKIMINI YAPMA SONRADA BAKIM FİRMALARINA BAKIM İÇİN GETİR. VE PARA ÖDEMEDEN BU İŞLERİ YAPTIRMAYA BAK ...HANİ SHGM KURALLARI TAM UYGULAMIŞ OLSA YANİ BÜNYESİNDEKİ ELEMANLARIN UÇAK ŞİRKETİNİN BAKIM İÇİN YILLIK OLARAK HER AY YATIRILMASI GEREKEN PARANIN SHGM TARAFINDAN BLOKE EDİLEN BİR BANKA HESABINA YATIRILSA UÇAK BAKIMLARI ZAMANINDA YAPILMIŞ OLUR..HEMDE ŞİRKETLER BATMAZ..PARAYI ALAN KAÇAMAZ.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Bu havayolu şirketlerinin bazılarının uçaklarını ben AHL'de ve Adnan Menderes'te apronda görmüştüm. Bu yasaklar TR'yi kapsamıyormu yoksa yeni mi yasaklandılar?

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000