09 Eylül 2017, Cumartesi 09:10:47

ABD'ye gidecek kargolara sıkı denetim geliyor

ABD Ulaştırma Güvenliği İdaresi (TSA), Türkiye'den hava yoluyla gelen malların kapsamlı taranmasını gerektiren yeni bir güvenlik yönetmeliği yayınlayacağını açıkladı.
  • Iyide adam hakli, ulkenin sinirlarinda guvenlik var mi, 300 dolara ucak bileti alan Afrikadan topcu olacam diye geliyor, Aksaray da ne yaptiklari belli degil, 10 yilda once kac Afrikali var di bu memlekette Allah askina
  • Batı bizi kıskanıyor Amerika'da bizi kıskanıyor herkes bizi kıskanıyor ondan bunlar oluyor zaten arkadaşlar sıkıntı yok :))))
  • abd nin ......
  • Kargo buyudukce her bir taraftan saldiriyorlar. Elin gavuru durmadan saldiriyor kiralik veledler bile hava yapiyor. Birde ic denetim denen olay komik hatta trajikomik yahu presudur yok ortada olay yok kimse sunu yapin dememis siz tutmussunuz hata bulmaya calisiyorsun ve is atma :)
  • Gec bile kaldi daha neler gorecegiz
  • Sen Ruslara gidip s400 alıyormuş gibi yaparsan (zaten Rusun s400 vereceği de yok ya neyse) ekonomi bakanın hakkında tutuklama kararı da çıkartır, kargonu da yavaşlatır, yolcuna da eziyet eder. Aynen böyle bu kafayla devam. Herkes kozunu oynasın bakalım kimin kozu kalmayacak sonunda.
  • Zaten yeteri kadar güvenlikten geçiyor adamlar işi yavaşlatmak için herşeyi yapıyor sonra güvenlik önlemi maksat THY nin yükselişini yavaşlatmak başka bişey değil
  • Daeş'e islam devleti deyip durmayın. Bunlar asla islamiyeti temsil etmiyorlar. Daeş, batıların müslüman ülkeleri işgal etmek için kurdukları yapay ve paravan bir örgüttür. Bu örgütler vasıtası ile hem islamiyeti karalıyorlar hem de bu bahane ile istedikleri ülkeyi istila edip yağmalıyorlar.

ABD Ulaştırma Güvenliği İdaresi (TSA), Türkiye'den hava yoluyla gelen malların kapsamlı taranmasını gerektiren yeni bir güvenlik yönetmeliği yayınlayacağını açıkladı.Güvenlik prosedürlerindeki değişikliğin kargoya yönelik yeni tehditlere karşılık verebilmek ve havacılıkta küresel güvenlik eşiğini yükseltmek için yapıldığını ifade edildi.

TSA sözcüsü Michael England dünkü açıklamasında, halihazırda gönüllülük esasıyla Türkiye'nin uygulamakta olduğu önlemleri zorunlu hale getiren yönetmeliğin, ABD'ye hava yoluyla gelen kargonun Gelişmiş Hava Yolu Tarama Programı'na uygun şekilde incelenip güvenli hale getirilmesini sağlayacağını belirtti.

Yetkililer, güvenlik yönetmeliği yayınlama kararının Avustralya'daki yaşanan bir olayını takiben ve istihbarat raporları sonucu alındığını ifade etti.

Avustralya polisi Temmuz'da İslam Devleti örgütünün talimatı doğrultusunda Etihad havayollarının bir uçuşuna bomba yerleştirmek üzere iki kişinin harekete geçtiğini açıklamıştı.

Avustralya polisi kıyma makinesinin içine yerleştirilen bomba düzeneğinde kullanılan askeri nitelikli patlayıcıların hava yoluyla Türkiye'den getirildiği ve bombalı eylemin İslam Devleti'nden "talimat ve ilham alınarak" planlandığını söylemişti.

ABD'ye gidecek kargolara sıkı denetim geliyor

Yorumlar Tüm Yorumlar (10)

Ya ~ 7 yıl önce
Iyide adam hakli, ulkenin sinirlarinda guvenlik var mi, 300 dolara ucak bileti alan Afrikadan topcu olacam diye geliyor, Aksaray da ne yaptiklari belli degil, 10 yilda once kac Afrikali var di bu memlekette Allah askina

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Gkhan ~ 7 yıl önce
Batı bizi kıskanıyor Amerika'da bizi kıskanıyor herkes bizi kıskanıyor ondan bunlar oluyor zaten arkadaşlar sıkıntı yok :))))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
k ~ 7 yıl önce
abd nin ......

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Cargo ~ 7 yıl önce
Kargo buyudukce her bir taraftan saldiriyorlar. Elin gavuru durmadan saldiriyor kiralik veledler bile hava yapiyor. Birde ic denetim denen olay komik hatta trajikomik yahu presudur yok ortada olay yok kimse sunu yapin dememis siz tutmussunuz hata bulmaya calisiyorsun ve is atma :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ee ~ 7 yıl önce
Gec bile kaldi daha neler gorecegiz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İbrahim füzesi ~ 7 yıl önce
Sen Ruslara gidip s400 alıyormuş gibi yaparsan (zaten Rusun s400 vereceği de yok ya neyse) ekonomi bakanın hakkında tutuklama kararı da çıkartır, kargonu da yavaşlatır, yolcuna da eziyet eder. Aynen böyle bu kafayla devam. Herkes kozunu oynasın bakalım kimin kozu kalmayacak sonunda.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kargocu ~ 7 yıl önce
Zaten yeteri kadar güvenlikten geçiyor adamlar işi yavaşlatmak için herşeyi yapıyor sonra güvenlik önlemi maksat THY nin yükselişini yavaşlatmak başka bişey değil

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Turkish Cargo ~ 7 yıl önce
Olmadı bide her abd kargosunun başına adam dikelim yuh yani X ray den tek tek geçiyor üstüne bide ETD yapılıyor kargonun uçağa transferinde özel güvenlik eşlik ediyor. Daha ne olcaktı iş yavaşlattırmak için boş boş muhabbet yapıyor Abd ama unuttuğu bişey var biz herşeyin üstünden geliriz burası Türkiye. Türk'e imkansız de otur izle.
Ne ictin ~ 7 yıl önce
Bu neyin kafasi? Biraz acin gozlerinizi ayip yahu. Hee milletin isi gucu yok bizim yukselmemizi cekemiyor. Sizofren oldunuz ciktiniz bee
lütfen düzeltin ~ 7 yıl önce
Daeş'e islam devleti deyip durmayın. Bunlar asla islamiyeti temsil etmiyorlar. Daeş, batıların müslüman ülkeleri işgal etmek için kurdukları yapay ve paravan bir örgüttür. Bu örgütler vasıtası ile hem islamiyeti karalıyorlar hem de bu bahane ile istedikleri ülkeyi istila edip yağmalıyorlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000