21 Ekim 2015, Çarşamba 16:04:26

ABD'ye ait F18 düştü

ABD'ye ait F18 savaş uçağı, Londra'nın kuzeyindeki Cambridgeshire bölgesinde düştü.
  • ABD bizim asla dostumuz degildir, ozellikle guney sinirimizda yaptiklari ve Kurt terorunu desteklemeleri bence onlari bir numarali Turk dusmani yapmaya yeter, bu gercek gorulmeli ve yuzlerine soylenmelidir, sonucta aynasi istir kisinin lafa bakilmaz

ABD'ye ait F18 savaş uçağı, Londra'nın kuzeyindeki Cambridgeshire bölgesinde düştü.

Uçağın düştüğü yerin Suffolk'ta bulunan İngiltere Kraliyet Hava  Kuvvetleri (RAF) üssüne çok yakın olduğu bildirildi. B Cambridgeshire polisinden yapılan açıklamada, "Olay yerindeyiz.  Detaylar ve olayda hayatını kaybedenler olup olmadığı şu anda belirsiz" denildi.

PİLOT HAYATINI KAYBETTİ

Cambridgeshire polis teşkilatı, uçağın pilotunun hayatını kaybettiğini  açıkladı. F-18'in İngiltere Kraliyet Hava Kuvvetleri'nin (RAF) Lakenheath hava  üssünden kalktığı öğrenildi.  Uçağın, İngiltere'de bulunma gerekçesiyle ilgili henüz resmi açıklama  yapılmadı, Ortadoğu'daki görevlerinden ABD'ye dönen savaş uçaklarından biri  olabileceği iddia edildi. 

ABD'ye ait F18 düştü

Yorumlar

Iyi olmus ~ 9 yıl önce
ABD bizim asla dostumuz degildir, ozellikle guney sinirimizda yaptiklari ve Kurt terorunu desteklemeleri bence onlari bir numarali Turk dusmani yapmaya yeter, bu gercek gorulmeli ve yuzlerine soylenmelidir, sonucta aynasi istir kisinin lafa bakilmaz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Volvo ~ 8 yıl önce
Bahsettiklerinize gelene kadar 1960'ta yaşanan U2 krizine bakmanız yeter hocam. Adamlar ülkemize resmen (af edersiniz) kondom muamelesi yapmışlar.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000