02 Ekim 2015, Cuma 08:44:33

ABD'ye ait askeri uçak düştü

ABD Savunma Bakanlığı (Pentagon), Afganistan’ın Celalabat kenti yakınlarında Amerikan ordusuna ait C130 tipi uçak düştüğünü açıkladı.
  • şeytan ülke tüm dünyada suçsuz yere milyonlarca insanın ölümüne sebep olurken nerdeydin insan diyen mahlukat. O zavallı milyonlar insan değil miydi?
  • beter olsun dünyaya hile ile fitne, savaş ve ölüm yayan bu şeytan millet.
  • Bir efsane daha eksildi...

ABD Savunma Bakanlığı (Pentagon), Afganistan’ın Celalabat kenti yakınlarında Amerikan ordusuna ait C130 tipi uçak düştüğünü açıkladı. AFP haber ajansına konuşan ABD'li bir yetkili, olayda 11 kişinin öldüğünü söyledi.

C-130 model uçağın askeri teçhizat taşıdığını ifade eden yetkili, uçağın düşma anında herhangi bir düşman ateşi tespit edilmediğini ve olayla ilgili soruşturmanın sürdüğünü kaydetti.

Uçakta 5 ABD askeri çalışanın yanı sıra ABD öncülüğündeki uluslararası koalisyon kapsamında sözleşmeli olarak çalışan sivillerin de bulunduğu bildirildi.

Taliban Pazartesi günü Afganistan'ın kuzeydoğusundaki 300 bin nüfuslu Kunduz kentini ele geçirmiş; bunun üzerine NATO birliklerinin desteklediği Afgan güçleri kenti geri almak için kapsamlı bir operasyon başlatmıştı.

Afgan yetkililer, ülkenin kuzeyindeki Kunduz kentindeki kilit alanları Taliban'ın elinden geri aldıklarını söylemiş; Taliban ise kentin büyük bölümünü elinde tuttuğunu belirtmişti.

ABD'ye ait askeri uçak düştü

Yorumlar

bu ~ 8 yıl önce
şeytan ülke tüm dünyada suçsuz yere milyonlarca insanın ölümüne sebep olurken nerdeydin insan diyen mahlukat. O zavallı milyonlar insan değil miydi?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Daha ~ 8 yıl önce
beter olsun dünyaya hile ile fitne, savaş ve ölüm yayan bu şeytan millet.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İnsan ~ 8 yıl önce
İnsan ölmüş, insan.
Legend ~ 8 yıl önce
Bir efsane daha eksildi...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000