18 Kasım 2008, Salı 08:29:24

ABD'ye 100 Avro'ya uçun!

Hey Travel Trends’in hesaplı uçak bileti hizmeti vermek amacıyla kurduğu expressbilet, ABD’nin Boston kentine 30 Kasım’a kadar 100 avroya uçak bileti sunacak.
  • vergileri ile beraber 500 euroya geliyor. bu arada butun seyahat acentelerinde de bu promosyon gecerlidir. sadece hey travel a özel bir durum söz konusu değildir


Expressbilet Proje Müdürü İsmet Arat, İspanyol havayolları Iberia ile başlattıkları kampanyanın 30 Kasım’a kadar devam edeceğini  belirterek, “Kampanya; kontenjan, yer ayırma gibi opsiyonlar tanımıyor. Bu yüzden, sitemize ilk girenler, uygun koltuğu 100 avrodan alıp, Boston’a uçacak” dedi.  Söz konusu kampanya dahilindeki fiyatların, vergiler hariç, gidiş-dönüş ücreti olarak belirlendiğini belirten Arat, diğer kampanyalarına ilişkin şu bilgileri verdi:

“Sitemize giren yolcular, bazen yüzde 40’a varan indirimli uçak bileti satın alabiliyor. Bu fırsatlara, THY’nin 1-7 Aralık tarihlerinde dört noktaya gerçekleştireceği iki kampanyayı da ekledik. Buna göre, Dublin, Doha ve Tripoli’ye 111 avroya, Nijerya’nın Lagos kentine ise 333 avroya gidiş-dönüş uçak bileti sunuyoruz.”

2007 Haziranı’nda kurulan Expressbilet, Hey Travel Trends’in oluşturduğu paket turları satan 300’ü aşkın seyahat acentesinin, müşterilerine uçak bileti hizmetini vermek için kuruldu. Expressbilet, 2009’da yurtiçi ve yurtdışında 50 bin kişiye uçak bileti satmayı hedefliyor.

ABD'ye 100 Avro'ya uçun!

Yorumlar

Rumuz ~ 15 yıl önce
vergileri ile beraber 500 euroya geliyor. bu arada butun seyahat acentelerinde de bu promosyon gecerlidir. sadece hey travel a özel bir durum söz konusu değildir

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000