29 Ocak 2013, Salı 07:18:58

ABD'NİN UÇAĞI ADRİYATİK'TE KAYBOLDU!

Amerika Hava Kuvvetleri’ne ait F-16 uçağı deneme uçuşu yaparken Adriyatik Denizi üzerinde İtalya kıyıları yakınlarında kayıplara karıştı.
  • "hcet" ikinci yorumunuz benim yorumundan cok daha manidar olmus ben tesekkur ederim. Allah kimseye cenaze bekletmesin.
  • Insanlarla hukumetleri karistirmayin. Insandan insan; gecmis olsun. Bizim pilotlarimizin aileleri ne acilar cekmislerdi bir de ustune hukumetin adice oyunlari! Insallah en cabuk sekilde ailesine kavustururlar meslektasimizi.
  • Beter olsunlar

Pentagon sözcüsünün yaptığı açıklamaya göre, ABD askeri makamları uçak ile iletişimin kesildiğini bildirdi. Ancak, uçağın kaza yapıp yapmadığı henüz bilinmiyor. Öte yandan, askeri makamlar savaş uçağının savaş donanmasına sahip olmadığını belirtti. Tahmini olarak kazanın meydana geldiği yerde uçağın aranmasına başlandı. Uçağın ait olduğu ABD Hava Kuvvetleri ve NATO’nun İtalya’daki hava üssü komutası kaybolan F-16 uçağının bir pilot tarafından kullanıldığını açıkladı. 

ABD'NİN UÇAĞI ADRİYATİK'TE KAYBOLDU!

Yorumlar

X-1 ~ 11 yıl önce
"hcet" ikinci yorumunuz benim yorumundan cok daha manidar olmus ben tesekkur ederim. Allah kimseye cenaze bekletmesin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
X-1 ~ 11 yıl önce
Insanlarla hukumetleri karistirmayin. Insandan insan; gecmis olsun. Bizim pilotlarimizin aileleri ne acilar cekmislerdi bir de ustune hukumetin adice oyunlari! Insallah en cabuk sekilde ailesine kavustururlar meslektasimizi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
hcet ~ 11 yıl önce
Haklısınız,teşekkür ederim.
hcet ~ 11 yıl önce
Beter olsunlar

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000