02 Ağustos 2010, Pazartesi 08:35:24

ABD'nin ölüm melekleri

ABD askerleri Taliban militanlarına karşı çareyi topları uçağa yüklemekte buldu.
  • sen kahvelerde oturup vakit oldürdukce , okuyup çalişmak yerine tv de dizi magazin izleyip zamanini boş yere harcadikça onlarin yaptiklari iyi şeyleri almadan sadece küfür ederek onlara nefret besledikçe hiç bir şey olmaz onlara merak etme. onlar masumlari öldürmeye devam eder.. sende küfür etmeye devam edersin. amerikaya gorunen gelecekte hiç bir şey olmaz. yok battilar gidiyorlar filan hepsi şehir efsanesi adamlar dim dik ayakta ve 11 eylul olaylari onlara milli beraberlik duygusu aşiladi. eksik olan tek sey buydu adamlarda artik o da var.
  • İNŞALLAH BU AMERİKANIN BATIŞINIDA GÖRÜRÜZ.ALLAH ONLARI YERİN DİBİNE BATIRIRSIN İŞALLAH.IRAKTA AFGANİSTANDA ÇOK İNSANI KATLETTİLER.
  • İNSALLAH AMERIKANIN COZULDUGUNU YAKINDA GORECEGIZ VE OBEZITE DOMUZ HALKININ ACLIK ENDISESIYLE VAHSICE SALDIRIP BIRBIRINI YIYECEGI GUNLERIDE GORECEGIZ. ÖRNEKMI, FRAVUN,NEMRUT, YIKILMAZ IMP ROMA. OZAMAN BENDE KAHKAHA VE ZEVLE İZLEYECEGIM ONLARI.
  • C-130 ların zaten silahlı versiyonları vardır. Bunlar AC-130A, AC-130E, AC-130H, AC-130U lardır. Detaylı bilgi için bkz http://www.fas.org/programs/ssp/man/uswpns/air/cargo/c130.html
  • ac-130ların taşıdığı 105mmlik M102 topunun menzili 11,500 metredir. hiç bir uçak, kendisinin de etkileneceğini bile bile 600 metreden top atışı yapmaz.
  • Amerika'nın kendi toprakları dışındaki yerlere sözde barış götürüyorum diyerek masum halkı katlettiği için lanet üzerlerine olacak...Bir gün kendi kanlarında boğulmaya başlayınca o zaman diyecekler ki,vietnam'a neden gittik, ah biz uganda'da ne yaptık, ah biz kongo'da ne yaptık, ah biz afganistana neden gittik, ne işimiz vardı ırak'ta...ama artık o zaman geç olacak.
Askerler bir nakliye uçağına ekledikleri “ölüm meleği” isimli topla Taliban hedeflerini vuruyor.

105 mm’lik top taşıyor

Afganistan’da Taliban’a karşı mücadele eden İngiliz ve Amerikan askerleri, bölgenin dağlık yapısı nedeniyle top ateşi yetersiz kalınca ilginç bir çözüm buldu. Nakliye amacıyla kullanılan AC-130 Hercules modeli uçakta yapılan değişikliklerle, uçağın üzerine güçlü bir top yerleştirildi. ‘Ölüm meleği’ adı verilen uçak, normalde kara birlikleri tarafından kullanılan 105 milimetre çapında Howitzer top taşıyor.

Gündüz açık hedef

Uçak hedefleri bir kamera aracılığıyla tespit ediyor ve vuruyor. 25 metreye kadar alçalabilen uçağın hedefi vurabileceği azami yükseklik ise 600 metre. ‘Ölüm meleği’nin en büyük olumsuz özelliği ise gündüz kullanılamaması. Bunun nedeni uçağın büyüklüğü ve ağır hareket etmesi.
ABD'nin ölüm melekleri

Yorumlar Tüm Yorumlar (6)

Misafir ~ 14 yıl önce
sen kahvelerde oturup vakit oldürdukce , okuyup çalişmak yerine tv de dizi magazin izleyip zamanini boş yere harcadikça onlarin yaptiklari iyi şeyleri almadan sadece küfür ederek onlara nefret besledikçe hiç bir şey olmaz onlara merak etme. onlar masumlari öldürmeye devam eder.. sende küfür etmeye devam edersin. amerikaya gorunen gelecekte hiç bir şey olmaz. yok battilar gidiyorlar filan hepsi şehir efsanesi adamlar dim dik ayakta ve 11 eylul olaylari onlara milli beraberlik duygusu aşiladi. eksik olan tek sey buydu adamlarda artik o da var.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
İNŞALLAH BU AMERİKANIN BATIŞINIDA GÖRÜRÜZ.ALLAH ONLARI YERİN DİBİNE BATIRIRSIN İŞALLAH.IRAKTA AFGANİSTANDA ÇOK İNSANI KATLETTİLER.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
İNSALLAH AMERIKANIN COZULDUGUNU YAKINDA GORECEGIZ VE OBEZITE DOMUZ HALKININ ACLIK ENDISESIYLE VAHSICE SALDIRIP BIRBIRINI YIYECEGI GUNLERIDE GORECEGIZ. ÖRNEKMI, FRAVUN,NEMRUT, YIKILMAZ IMP ROMA. OZAMAN BENDE KAHKAHA VE ZEVLE İZLEYECEGIM ONLARI.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
C-130 ların zaten silahlı versiyonları vardır. Bunlar AC-130A, AC-130E, AC-130H, AC-130U lardır. Detaylı bilgi için bkz http://www.fas.org/programs/ssp/man/uswpns/air/cargo/c130.html

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
ac-130ların taşıdığı 105mmlik M102 topunun menzili 11,500 metredir. hiç bir uçak, kendisinin de etkileneceğini bile bile 600 metreden top atışı yapmaz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Amerika'nın kendi toprakları dışındaki yerlere sözde barış götürüyorum diyerek masum halkı katlettiği için lanet üzerlerine olacak...Bir gün kendi kanlarında boğulmaya başlayınca o zaman diyecekler ki,vietnam'a neden gittik, ah biz uganda'da ne yaptık, ah biz kongo'da ne yaptık, ah biz afganistana neden gittik, ne işimiz vardı ırak'ta...ama artık o zaman geç olacak.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000