10 Eylül 2015, Perşembe 12:24:55

ABD'nin Newark Havalimanı'nda hangar çöktü

ABD’de Newark Liberty Uluslararası Havalimanı’nın hangarının çatısında yaşanan çökme sonucu 4 kişi yaralandı.
  • tgs alım yok, hatta eleman çıkarılacak. o ana kadar bir değişiklik olursa diye bir sonraki airport haberinde tekrar sorarsınız..
  • Newark eyalet degil New Jersey eyaletindeki bir sehirdir.
  • tgs alim var mi?
  • Newark bir eyalet değil New Jersey Eyaletinin en büyük şehrdir ve aynı adlı havaalanı vardır. Oldukça fazla Türk de bu eyalette yaşar. Önemli değil ama doğrusunu paylaşmak istedim.

ABD’nin Newark eyaletinde bulunan Newark Liberty Uluslararası Havalimanı’nın hangarında henüz belirlenemeyen bir nedenle dün akşam saatlerinde çökme meydana geldi.

Yetkililer, olayın yaşandığı sırada 9 işçinin hangar içinde bulunduğu belirterek, 4 işçinin yaralandığını söyledi. Yetkililer, yüzlerinden ve bacaklarından hafif şekilde yaralanan işçilerin tedavi edilmek üzere hastaneye kaldırıldığını kaydetti.

New York ve New Jersey Liman İdaresi Yetkilisi Joseph Pentangelo işçilerin olayın ardından hangardan kaçmayı başardığını belirtti.

Pentangelo, daha önceden United Airlines’a ait olan hangarın uzun bir süredir kullanılmadığını belirterek, içinde uçakların da bulunmadığı hangarın depolama amacıyla kullanıldığını sözlerine ekledi.

ABD'nin Newark Havalimanı'nda hangar çöktü

Yorumlar

tgs ~ 9 yıl önce
tgs alım yok, hatta eleman çıkarılacak. o ana kadar bir değişiklik olursa diye bir sonraki airport haberinde tekrar sorarsınız..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Easa ~ 9 yıl önce
Newark eyalet degil New Jersey eyaletindeki bir sehirdir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
tgs ~ 9 yıl önce
tgs alim var mi?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sözcü ~ 9 yıl önce
Newark bir eyalet değil New Jersey Eyaletinin en büyük şehrdir ve aynı adlı havaalanı vardır. Oldukça fazla Türk de bu eyalette yaşar. Önemli değil ama doğrusunu paylaşmak istedim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000