09 Eylül 2009, Çarşamba 09:50:39

ABD'nin aldığı ayak bastı parası eleştiriliyor

Amerika Birleşik Devletleri’nin ülkeye giriş yapacak her kişiden 10 dolar “ayakbastı parası” alacağı ve bu para ile gelecekte turizm yatırımlarını finanse etmeyi planladığı bildirildi...
  • OBAMA'YA NAKİT LAZIM; MALUM EKONOMİ BERBAT !

Amerika Birleşik Devletleri’nin ülkeye giriş yapacak her kişiden 10 dolar “ayakbastı parası” alacağı ve bu para ile gelecekte turizm yatırımlarını finanse etmeyi planladığı bildirildi. Plan, başta Avrupa Birliği Komisyonu olmak üzere özellikle Avrupalı çevrelerde eleştiriliyor.

Amerika Birleşik Devletleri (ABD)’nin ülkeye giriş yapacaklardan kişi başına 10 dolar gelir elde etmeyi ve bu gelirin turizm yatırımları için kullanılmasını planladığı belirtiliyor. Plan çerçevesinde alınacak bu yöndeki bir kararın ABD ile vize anlaşması olan bütün ülkeleri olduğu gibi 29 Avrupa Birliği (AB) üyesi ülkeyi de kapsamasının planlandığı ifade ediliyor.

ABD’nin bu yöndeki planına başta Avrupa Birliği Komisyonu olmak üzere özellikle Avrupalı çevrelerde eleştiriliyor. AB Adalet Komiseri Jacques Barrot, söz konusu planı, iki kıta arasında ulaşımı kolaylaştırma yönündeki çabalara karşılık atılmış geri bir adım olarak niteledi.

ABD'nin aldığı ayak bastı parası eleştiriliyor

Yorumlar

Misafir ~ 15 yıl önce
OBAMA'YA NAKİT LAZIM; MALUM EKONOMİ BERBAT !

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000