07 Aralık 2016, Çarşamba 09:36:48

ABD'li heyet 3. havalimanını inceledi

Şu ana kadar yüzde 38’i tamamlanan İstanbul Yeni Havalimanı ABD heyetini ağırladı.
  • Amerikali heyet en son ziyaret ettigi eskisehir lokomoitif fabrikasi ve sonrasinda devrim otomibilu askiya alindi.Ametikali heyet ziyaret ettigu yerden bir daha hayir gelmeyebilir dikkat edin bu casuslara.
  • İzmirde ABD askerleri için konut yapiliyo bunlardan halkin haberi bile yok..En güzel yerleri veriyoruz Bunlar 3. Havalimanı'nda el koyar pardon belkide onlara aittir biz de bizim diye seviniyoruzdur. ..
  • Sokmayın düşmanlarımızı oralara hele hele bedava bile yapsalar yazılım gibi hiç bir ihaleyi bunlara vereyim demeyin yoksa kriz çıkarmaları çok kolay olur
  • Her şeye burunlarını sokmazlarsa olmaz. Aman belki ülke için askeri açıdan stratejik önemi de olabilecek bir iş yapılıyordur hemen gidip incelesinler. Bunların hakkından Allah gelir.
  • Şu yabancıları helede Amerikalıları sokmayan şantiyeye.
  • trump da gelmiş mi?

Şu ana kadar yüzde 38’i tamamlanan İstanbul Yeni Havalimanı ABD heyetini ağırladı.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği ve Amerika Ticaret Odası işbirliğindeki heyet önceki gün havalimanını ziyaret ederek yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı. Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Orhan Birdal ile Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürü Funda Ocak’ın ev sahipliğini yaptığı ziyarette İGA Havalimanları İnşaatı CEO’su Yusuf Akçayoğlu ,proje hakkında bilgi verdi.

ABD İstanbul Başkonsolosu Jennifier L. Davis’in de aralarında olduğu ABD heyetinde havacılık ve kargo taşımacılığı alanında uzman ve yeni havalimanında iş alan ABD’li şirketlerin temsilcileri yer aldı.

ABD'li heyet 3. havalimanını inceledi

Yorumlar Tüm Yorumlar (8)

Heyet ~ 7 yıl önce
Amerikali heyet en son ziyaret ettigi eskisehir lokomoitif fabrikasi ve sonrasinda devrim otomibilu askiya alindi.Ametikali heyet ziyaret ettigu yerden bir daha hayir gelmeyebilir dikkat edin bu casuslara.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
x ~ 7 yıl önce
İzmirde ABD askerleri için konut yapiliyo bunlardan halkin haberi bile yok..En güzel yerleri veriyoruz Bunlar 3. Havalimanı'nda el koyar pardon belkide onlara aittir biz de bizim diye seviniyoruzdur. ..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Go home yunke ~ 7 yıl önce
Sokmayın düşmanlarımızı oralara hele hele bedava bile yapsalar yazılım gibi hiç bir ihaleyi bunlara vereyim demeyin yoksa kriz çıkarmaları çok kolay olur

Yanıtla

Kalan karakter 1000
B ~ 7 yıl önce
Her şeye burunlarını sokmazlarsa olmaz. Aman belki ülke için askeri açıdan stratejik önemi de olabilecek bir iş yapılıyordur hemen gidip incelesinler. Bunların hakkından Allah gelir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
K.maraşlı ~ 7 yıl önce
Şu yabancıları helede Amerikalıları sokmayan şantiyeye.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
trump ~ 7 yıl önce
trump da gelmiş mi?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
CAKAL ~ 7 yıl önce
EVET GELMIS AMA SIMDI ANANIN YANINDA
B-52 ~ 7 yıl önce
Ne kadar terbiyesiz bir yorum bu " Çakal ". Şimdi kalkıp diğer yorumcu da sana " Sonra da senin ananı ziyaret edecekmiş " derse ne cevap vereceksin?

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000