30 Haziran 2012, Cumartesi 12:31:15

ABD'DEN ŞOK İDDİA!

ABD istihbaratından yetkililer, yaptıkları açıklamada 22 Haziran günü Akdeniz’de düşürülen Türk keşif uçağının vurulduğu sırada Suriye hava sahasında olduğunu öne sürdü...
  • biz zaten cengiz kağandan beri...yediğimiz yumrukla kalıyoruz hep...ama adam ne güzel söylemiş...ilk vuran kazanır diye...bu dünyada yaptığınız her kötülük yanınıza kar...bzim bu saf müslüman ayaklarında kurtulmamız lazım...gördüğünüz gibi iyi davranınca allah madalya takmıyor bize tam tersine her türlü belayı veriyor ülkeye bizi korumuyor...ozaman kötü olmak lazım israil gib amerika gibi ingiltere gibi çin gibi...oyunlar oynamak lazım...kuyu kazmak lazım...çirkeflik yapmak lazım...gördüğünüz gibi adamların yabancı dilini zorla öğreniyorsunuz okullarda veya işe girerken istiyorlar...bunlar müslüman olmakla olmuyor zorla dilini dinini yaymakla oluyor bukadar basit.bizimkilerde oturmuş haremlerde işte onla bunla herkese iyi davranmış özgür bırakmış.kanla aldığın bir topraktaki yabancı halk özgür bırakılırmı a benim osmanlım...
  • demek ki adlı yorumcuya katılıyorum.filler tepişir otlar ezilir,ne yazık ki bu uçak suriye radar testlerinde abd nin deneme aygıtı olmuştur hem de insanlı bu deneme hakkında da tüm devletin bilgisi var, meksikada başbaşa ne görüşüldü kierganakonveya balyoz konuşmadılar.
  • demek ki neymiş:her ülke kendi çıkarına göre hareket edip vay sen benim müttefiğim demezmiş.ABD ile Rusya , Suriye konusunda anlaşmışlardır ve Türkiye burada savaş yanlısı olmakla anılacaktır artık.ABD Suriye'nin petrolünü , Rusya da Esad ile askeri üs tavizlerini almıştır.Burada her zamanki gibi Türkiye 1 koyup 3 kaybetmiştir.
  • KAFAM KARIŞTI YAA?? HERKESİN AKLINA BENİMDE AKLIMA GELEN Mİ GELİYOR ACABA...????
  • satılmış bir medya organının haberidir. ilgili gazatenin bizle ilgili tüm haberlerini incelerseniz kimlere hizmet ettiğini hemen anlarsınız.

Adının açıklanmasını istemeyen üst düzey bir güvenlik yetkilisi, Wall Street Journal’a yaptığı açıklamada, “Uçağın karadan havaya füzelerle vurulduğuna dair bir işaret görmedik” derken, kendilerine ulaşan bilginin kaynağını açıklamadı.

Yetkili, olayla ilgili birçok şeyin bilinmezliğini koruduğu yönünde uyarıda bulundu.

Başta Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu olmak üzere Türk yetkililer, olay gününden bu yana yaptıkları açıklamalarda, uçağın uluslararası hava sahasında vurulduğunu ancak enkazının Suriye karasularına düştüğünü ifade etmişti.

Türkiye’nin açıklamalarında ayrıca RF-4E keşif uçağının uçaksavar füzeleriyle vurulduğu belirtilmişti. Şam ise uçağın menzili 1.5 mil civarında olan uçaksavar bataryalarıyla vurulduğunu öne sürmüştü.

(Habertürk)

ABD'DEN ŞOK İDDİA!

Yorumlar Tüm Yorumlar (5)

:)) ~ 12 yıl önce
biz zaten cengiz kağandan beri...yediğimiz yumrukla kalıyoruz hep...ama adam ne güzel söylemiş...ilk vuran kazanır diye...bu dünyada yaptığınız her kötülük yanınıza kar...bzim bu saf müslüman ayaklarında kurtulmamız lazım...gördüğünüz gibi iyi davranınca allah madalya takmıyor bize tam tersine her türlü belayı veriyor ülkeye bizi korumuyor...ozaman kötü olmak lazım israil gib amerika gibi ingiltere gibi çin gibi...oyunlar oynamak lazım...kuyu kazmak lazım...çirkeflik yapmak lazım...gördüğünüz gibi adamların yabancı dilini zorla öğreniyorsunuz okullarda veya işe girerken istiyorlar...bunlar müslüman olmakla olmuyor zorla dilini dinini yaymakla oluyor bukadar basit.bizimkilerde oturmuş haremlerde işte onla bunla herkese iyi davranmış özgür bırakmış.kanla aldığın bir topraktaki yabancı halk özgür bırakılırmı a benim osmanlım...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
demek kiii ~ 12 yıl önce
demek ki adlı yorumcuya katılıyorum.filler tepişir otlar ezilir,ne yazık ki bu uçak suriye radar testlerinde abd nin deneme aygıtı olmuştur hem de insanlı bu deneme hakkında da tüm devletin bilgisi var, meksikada başbaşa ne görüşüldü kierganakonveya balyoz konuşmadılar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
DEMEK ~ 12 yıl önce
demek ki neymiş:her ülke kendi çıkarına göre hareket edip vay sen benim müttefiğim demezmiş.ABD ile Rusya , Suriye konusunda anlaşmışlardır ve Türkiye burada savaş yanlısı olmakla anılacaktır artık.ABD Suriye'nin petrolünü , Rusya da Esad ile askeri üs tavizlerini almıştır.Burada her zamanki gibi Türkiye 1 koyup 3 kaybetmiştir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
eeeee ~ 12 yıl önce
KAFAM KARIŞTI YAA?? HERKESİN AKLINA BENİMDE AKLIMA GELEN Mİ GELİYOR ACABA...????

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 12 yıl önce
satılmış bir medya organının haberidir. ilgili gazatenin bizle ilgili tüm haberlerini incelerseniz kimlere hizmet ettiğini hemen anlarsınız.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000