22 Mayıs 2017, Pazartesi 11:51:41

ABD'den Sikorsky üretimiyle ilgili tarihi karar!

ABD Başkanı Trump ile Suudi Arabistan Kralı Selman'ın huzurunda iki ülke arasında 280 milyar dolar tutarında iş birliği anlaşması imzalandı.
  • Terrorist vs terrorist
  • Acilen para ederken S-70 leri çıkarmak lazım made in Suudi yazan parçaları kimse bir yere monte etmez
  • '' Ortadoğu'daki ve uluslararası gelişmelerin yanı sıra bölgede barış ve istikrarın artırılması için atılması gereken adımlar ele alındı.'' Bu demek oluyorki gelecekte yine binlerce,,yüz binlerce insan ölecek.
  • Amerika suudi arabistanda demokrasi varmış yokmuş diye sormaz.Kadınlar dışarıya çıkamıyormuş,araba kullanamıyormuş diye felan hiç ilgilenmez.Ama sıkı dostturlar.Mesele petrol felan da değil esasında.Mesele gelecektir.Onlar gelecek yüzyılı düşünür.Bizimkiler gelecek seçimi.
  • para , sen ne büyüksün..... İthal otomobillerini tamir edemeyenler , "Kara Şahin" olarak bilinen BlackHawk tipi Sikorsky tipi helikopterleri imal edecekler..
  • petrolünü sen satma ben satayım anlaşması
  • Hani Türkiye'de imal edilip, tüm dünyaya satılacaktı?
  • boş işler bizim milli savaş uçağı abd den 500 uçaklık sipariş aldı hatta bizde orda abd de üretecez!

ABD Başkanı Donald Trump ile Suudi Arabistan Kralı Selman bin Abdulaziz'in huzurunda iki ülke arasında 280 milyar dolarlık iş birliği anlaşması imzalandı.

Resmi ziyaret kapsamında Riyad'da temaslarına devam eden Trump ile Selman arasında Yemame Sarayı'nda ikili görüşme ve heyetlerarası görüşme gerçekleştirildi.

Görüşmelerde ABD ile stratejik ve köklü ilişkilerinin çeşitlendirilerek tüm alanlara yayılması ve geliştirilmesi, bölgesel konular, Ortadoğu'daki ve uluslararası gelişmelerin yanı sıra bölgede barış ve istikrarın artırılması için atılması gereken adımlar ele alındı.

Görüşme sonrasında Kral Selman bin Abdulaziz ile ABD Başkanı Donald Trump arasında "ortak stratejik vizyon anlaşması" imzalandı.

280 milyar dolarlık anlaşma imzalandı

İkili ve heyetlerarası görüşmelerden sonra Selman ile Trump'ın huzurunda 280 milyar dolar tutarında bir dizi iş birliği ve mutabakat zaptı imzalandı.

1. Veliaht Prens ve İçişleri Bakanı Muhammed bin Selman ile ABD Dışişleri Bakanı Rex Tillerson arasında Suudi Arabistan Silahlı Kuvvetlerinin modernizasyonu ve güçlendirilmesi ile "Kara Şahin" olarak bilinen BlackHawk tipi Sikorsky tipi helikopterlerin Suudi Arabistan'da üretilmesi konusunda anlaşmaya varıldı.

Suudi Arabistan bilişim şirketi ile Apple firması arasında mutabakat zaptı imzalanırken, iki ülke yetkilileri arasında hava taşımacılığı, sağlık, altyapı ve teknoloji, petrol ve doğalgaz, uçak satın alma, dijital ve gayrimenkul, madencilik ve insan deneyiminin geliştirilmesi, katma değeri yüksek teknolojik ürünlerin üretilmesi, ortak enerji üretimi ve savunma sanayisi alanlarında iş birliği anlaşmaları da imzalandı.

Heyetlerarası görüşme ve anlaşma imza törenine, her iki ülkenin üst düzey yetkilileri katıldı.

ABD'den Sikorsky üretimiyle ilgili tarihi karar!

Yorumlar Tüm Yorumlar (11)

Y ~ 7 yıl önce
Terrorist vs terrorist

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Cacık ~ 7 yıl önce
Acilen para ederken S-70 leri çıkarmak lazım made in Suudi yazan parçaları kimse bir yere monte etmez

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yersen! ~ 7 yıl önce
'' Ortadoğu'daki ve uluslararası gelişmelerin yanı sıra bölgede barış ve istikrarın artırılması için atılması gereken adımlar ele alındı.'' Bu demek oluyorki gelecekte yine binlerce,,yüz binlerce insan ölecek.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Mesele? ~ 7 yıl önce
Amerika suudi arabistanda demokrasi varmış yokmuş diye sormaz.Kadınlar dışarıya çıkamıyormuş,araba kullanamıyormuş diye felan hiç ilgilenmez.Ama sıkı dostturlar.Mesele petrol felan da değil esasında.Mesele gelecektir.Onlar gelecek yüzyılı düşünür.Bizimkiler gelecek seçimi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
oloacak iş değil. ~ 7 yıl önce
para , sen ne büyüksün..... İthal otomobillerini tamir edemeyenler , "Kara Şahin" olarak bilinen BlackHawk tipi Sikorsky tipi helikopterleri imal edecekler..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
petrodolar ~ 7 yıl önce
petrolünü sen satma ben satayım anlaşması

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Türkiye? ~ 7 yıl önce
Hani Türkiye'de imal edilip, tüm dünyaya satılacaktı?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bize ~ 7 yıl önce
Heryer Turkey
! ~ 7 yıl önce
Türkiyede üretilecek olan T-70 bize has , S-70 bizi kazımaz nerde üretirse üretsin ki böyle bir karar alacaksa muhtemelen kendisi yerini yeni teknoloji ile dolduracaktır. Sadece öngörü.
boş işler ~ 7 yıl önce
boş işler bizim milli savaş uçağı abd den 500 uçaklık sipariş aldı hatta bizde orda abd de üretecez!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
boş işÇİLER ~ 7 yıl önce
Diyecek bir şey bulamayınca sallayan troll...Sen anca bu ülkede trollük yapar,psikolojik harp'in eri olursun.Onlar yapar siz çalarsınız.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000