24 Eylül 2011, Cumartesi 08:10:10

ABD'DEN OLUMLU YANIT GELDİ

Türkiye'nin insansız hava aracı talebini olumlu yanıt geldi. Türkiye ABD'yle insansız hava aracı Predatorlar için prensipte anlaşmaya vardı.
  • Hala insanımızı kandırmaya çalışıyorlar ya helal olsun. Yazılımı Türk olmadıktan sonra yabancı ülkelerden alınan bir aracın işimizi görmeyeceğini bile bile nasıl alındığına hayret doğrusu!
  • Bu ülkede inşaat sökterinde yapılan hamleden sonra ne zaman teknolojiye YATIRIM yapılacak, kısa vadede para getirmeyince kimse bu askeri teknolojik yatırımlara yanaşmıyor. Bunlar uzun vadede misli ile getiri getiren YATIRIMLAR. Karadenizli vatandaşlarımıza duyurulur, biraz da bu teknolojik oyuncaklara ilgi gösterin, bizi ABD ve İsrail'den kurtarın. Turkiye'mizde kendi imkanlarıyla ailece bu uçakları yapmaya ve teknolojiye yetişmeye çalışan değerli Aileyi kutlarız. Ancak bu bireysel projeler kucuk ölçekli kalıyor.
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, insansız hava aracı Pradetorlar konusunda ABD ile uzlaşma sağlandığını, bu konuda bir sıkıntı olmadığını açıkladı.

Predatorler ABD'nin Irak'tan çekilmesinden sonra Türkiye'ye getirilecek. İncirlik'e yerleştirilecek Predatorlerle PKK'ya karşı daha fazla istihbarat sağlanacak.

Öte yandan Türkiye'nin ABD'den Süper Kobra tipi taaruz helikopterleri de istediği alınan bilgilerin arasında.
ABD'DEN OLUMLU YANIT GELDİ

Yorumlar

Misafir ~ 13 yıl önce
Hala insanımızı kandırmaya çalışıyorlar ya helal olsun. Yazılımı Türk olmadıktan sonra yabancı ülkelerden alınan bir aracın işimizi görmeyeceğini bile bile nasıl alındığına hayret doğrusu!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Bu ülkede inşaat sökterinde yapılan hamleden sonra ne zaman teknolojiye YATIRIM yapılacak, kısa vadede para getirmeyince kimse bu askeri teknolojik yatırımlara yanaşmıyor. Bunlar uzun vadede misli ile getiri getiren YATIRIMLAR. Karadenizli vatandaşlarımıza duyurulur, biraz da bu teknolojik oyuncaklara ilgi gösterin, bizi ABD ve İsrail'den kurtarın. Turkiye'mizde kendi imkanlarıyla ailece bu uçakları yapmaya ve teknolojiye yetişmeye çalışan değerli Aileyi kutlarız. Ancak bu bireysel projeler kucuk ölçekli kalıyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000