23 Haziran 2012, Cumartesi 01:59:29

ABD'DEN İLK AÇIKLAMA

ABD, Akdeniz'de düşen uçakla ilgili ilk değerlendirmesini yaptı.
  • isim ve rumuz belirtmeyen cia oyunu diyen arkadasa sonuna kadar katiliyorum.ayrica bizim ne isimiz var orada bu savas bizi ilgilendirmez.
  • Suriye ye saldirmak icin tertip edilen aptal bir durum. Olan pilotlara oldu. Abd pis islerini bize yaptirmaya calistigindan ve maalesef bizim iktidar da bunu kabul ettiginden dolayi oluyor. Suriye de hir cikartiliyor. İsyancilara silah veriliyor, o silahlar bizim sinirdan gonderiliyor. İsi kim yapiyor, allahin belasi cia! Olaylari kasiya kasiya bu hale getirdiler. Abd nin maalesef oralarda yapabilecegi cok sey yok. Heriflerin secimleri var, ekonomi de kotu, o nedenle aciktan bir sey yapamiyorlar. Burada bizim gibi bir taseron rolu isteyeni bulmuslar. Bu ucak meslesi ile plan tamamlanacak, gorursunuz, suriye ye harekat plani yapiliyor simdi. Bizim iktidarin da savas kazanmak gibi bir olayi secimlere tasimak arzusu var. Ellerinde baska sey kalmadi. O kadar basin sansurune ragmen ne berbat halde olduklari ortada. Bu duruma engel olabilecekler de silivriye hapsedildi onunda unutmayalim. Ah, biz boyle saftirik vatandas oldugumuz surece daha cok oyun oynarlar. Bunlara gider %500 oy veririz.
  • NATO bizim için bir külfet!..

Amerikan Dışişleri Bakanlığı sözcüsü, Türk jetinin Suriye tarafından düşürülmesi konusunda açıklamada bulundu.

Sözcü, "Konu henüz NATO'nun gündemine getirilmedi. Şu noktada tüm gelişmeleri izliyoruz, Türkiye'nin açıklama yapması daha doğru. Talep olursa arama çalışmalarına katılırız" dedi.

ABD'DEN İLK AÇIKLAMA

Yorumlar

dogru soz ~ 12 yıl önce
isim ve rumuz belirtmeyen cia oyunu diyen arkadasa sonuna kadar katiliyorum.ayrica bizim ne isimiz var orada bu savas bizi ilgilendirmez.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 12 yıl önce
Suriye ye saldirmak icin tertip edilen aptal bir durum. Olan pilotlara oldu. Abd pis islerini bize yaptirmaya calistigindan ve maalesef bizim iktidar da bunu kabul ettiginden dolayi oluyor. Suriye de hir cikartiliyor. İsyancilara silah veriliyor, o silahlar bizim sinirdan gonderiliyor. İsi kim yapiyor, allahin belasi cia! Olaylari kasiya kasiya bu hale getirdiler. Abd nin maalesef oralarda yapabilecegi cok sey yok. Heriflerin secimleri var, ekonomi de kotu, o nedenle aciktan bir sey yapamiyorlar. Burada bizim gibi bir taseron rolu isteyeni bulmuslar. Bu ucak meslesi ile plan tamamlanacak, gorursunuz, suriye ye harekat plani yapiliyor simdi. Bizim iktidarin da savas kazanmak gibi bir olayi secimlere tasimak arzusu var. Ellerinde baska sey kalmadi. O kadar basin sansurune ragmen ne berbat halde olduklari ortada. Bu duruma engel olabilecekler de silivriye hapsedildi onunda unutmayalim. Ah, biz boyle saftirik vatandas oldugumuz surece daha cok oyun oynarlar. Bunlara gider %500 oy veririz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
başkann ~ 12 yıl önce
NATO bizim için bir külfet!..

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000