21 Şubat 2014, Cuma 08:59:36

ABD'DEN HAVAYOLU ŞİRKETLERİNE BOMBA UYARISI!

ABD İç Güvenlik Bakanlığı, Amerikan havayolu şirketlerine ayakkabı bombalarının ticari yolcu uçaklarında kullanılabileceği konusunda uyarıda bulundu.
  • birde emniyet uygulamalarının fazlalığından yakınırız. Allah korusun bu tip insanların olduğu yerde güvenlik noktalarını 3 e 4 ede çıkartmak gerekir.
  • Sadece, ayakkabıların altının değil özellikle kabin bagajları, taşınabilir elektronik aletler ile sağlık amaçlı taşınan hasta ve sedyeli yolcuların tedavilerinde uçakta kullanılacak elektronik aletler ile tüplerinde v.b çok iyi tedbirler almak çok profosyonelce ve zaman mehfumunu da düşünerek yolcuyu çok fazla sıkmadan ve sinir katsayısını yükseltmeden kontroller yapmak gerekiyor. Ayrı bir konuda Kargo security personelinin yeterli eğitimi almamaları neticesi gündemde dir yıllardır ve hiç bir hava yolu yöneticisi bunu dikkate almaz nedense. AHL olsun diğer şehirlerdeki Kargo seksiyonlarında güvenlik kontrolleri son derece komedi yöntemler ile yapılmakta olup buralardan geçip uçağa giden maddeleri çok iyi kontrol etmek gereklidir. Sadece güvenlik ve polisiye önlemlerle bu işler yürümüyor polisimiz gümrük yetkililerimiz v.b Tehlikeli Maddeler Havacılık Lojistiği Eğitimlerini Türkiye de hiç bir şekilde almamışlardır üzerine düşülmesi gerekli en önemli husustur bu. Saygılarımla

İç Güvenlik Bakanlığı'nın havayolu firmalarına yaptığı uyarıda, yolcuların ayakkabılarının patlayıcıların izlerine rastlayabilme ihtimali yüzünden iyi kontrol edilmesi gerektiği bildirildi.

Bakanlığın uyarıyla ilgili açıklamasında, "Bakanlığın yurtiçi ve uluslararası uçuş ortaklarıyla, ilgili tehdit bilgisi hakkında düzenli bilgiyi paylaştığı" belirtilirken, "bu tür düzenli iletişimlerin önemli önceliklerin parçası olduğu" kaydedildi.

ABD, Soçi Kış Olimpiyatları öncesinde, 6 Şubat'ta yapığı açıklamada, Rusya ve ABD arasındaki uçuşlarda, bagajlardaki tüm sıvılar, aerosoller ve jellerin bulunmasını yasaklamıştı.

Amerikan Hava Yolları firmasının 22 Aralık 2001 tarihli Paris-Miami seferi sırasında, uçağa yolcu olarak binen Richard Reid isimli şahsın, giydiği basketbol ayakkabısının topuğunda 100 gram plastik patlayıcı gizlediği ortaya çıktığı açıklanmıştı. Reid'in, uçak havadayken bombayı patlatmak istediği sırada, mürettebat ve yolcular tarafından etkisiz hale getirildiği bildirilmişti.

ABD'DEN HAVAYOLU ŞİRKETLERİNE BOMBA UYARISI!

Yorumlar

security ~ 10 yıl önce
birde emniyet uygulamalarının fazlalığından yakınırız. Allah korusun bu tip insanların olduğu yerde güvenlik noktalarını 3 e 4 ede çıkartmak gerekir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
CemYAKALDGR ~ 10 yıl önce
Sadece, ayakkabıların altının değil özellikle kabin bagajları, taşınabilir elektronik aletler ile sağlık amaçlı taşınan hasta ve sedyeli yolcuların tedavilerinde uçakta kullanılacak elektronik aletler ile tüplerinde v.b çok iyi tedbirler almak çok profosyonelce ve zaman mehfumunu da düşünerek yolcuyu çok fazla sıkmadan ve sinir katsayısını yükseltmeden kontroller yapmak gerekiyor. Ayrı bir konuda Kargo security personelinin yeterli eğitimi almamaları neticesi gündemde dir yıllardır ve hiç bir hava yolu yöneticisi bunu dikkate almaz nedense. AHL olsun diğer şehirlerdeki Kargo seksiyonlarında güvenlik kontrolleri son derece komedi yöntemler ile yapılmakta olup buralardan geçip uçağa giden maddeleri çok iyi kontrol etmek gereklidir. Sadece güvenlik ve polisiye önlemlerle bu işler yürümüyor polisimiz gümrük yetkililerimiz v.b Tehlikeli Maddeler Havacılık Lojistiği Eğitimlerini Türkiye de hiç bir şekilde almamışlardır üzerine düşülmesi gerekli en önemli husustur bu. Saygılarımla

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000