05 Kasım 2015, Perşembe 08:10:00

ABD'den flaş Metrojet açıklaması

ABD'den Mısır'da düşen Rus uçağıyla ilgili flaş bir açıklama geldi. ABD, ulaştıkları bilgilere göre uçağın IŞİD bombası nedeniyle düştüğünü iddia etti.
  • arkadaşlar bildigimkadarıyla avrupa ve abd bırakın uçagı ürettikleri araçları bile tek tuşla uydu üzerinden nerede olursa olsun durdurabiliyor veya açıkçası işlemez hale getirebiliyorlar sürdürülen bunca kirli çıkar savaşına kurban ediliyor gibi sanki bu işid nasıl bişeyki her halttan anlıyor dünyanın heryerindede adamları varmış gibi algı operasyonu yapılıyor bu kaza normal degil avrupa ve abd den herşey beklenir tabi çıkarlarına dokunmuşsanız
  • Afrika degil Amerika. Ya. Avusturalya ya. Pasifik adalarina. Hawaii. Ye Bereziyaya Arjantine sik sik. Sefer koymak bence daha cok cok iyi cunku cunku THY nin ikramlari cok iyi. Bu yollar da tutunur ve ikramdan dolayi cok yolcu bulur. THY. Benim bu onerimi. Dikate alsin ben bu yollari bildigim icin. Hic bir hava yolu THY gibi bol ikramda bulunmaz. Sakin afrika. Artik yeter. Suriye bize yeti kadar yetmistir. Allah askina yeter. Bazi hava yollari. 4. Saatlik yola bile biraz. Kek biskuvi. Portakal suyu. VS. ire. Ikram budur. Saygilar sunuyorum.
  • Abd isid in yaptini biliyor ama müdahle etmiyor...
  • İngiltere ve İrlanda buraya olan uçuşlarını durdurmuşlar.THY ile uçsunlar THY ölene kadar uçar oraya nasıl olsa ..
  • Yaw he he :)

ABD'den Mısır'da düşen Rus uçağıyla ilgili flaş bir açıklama geldi. ABD, ulaştıkları bilgilere göre uçağın IŞİD bombası nedeniyle düştüğünü iddia etti.

CNN Internatıonal'a konuşan ABD'li bir istihbarat yetkilisi olayla ilgili araştırmanın sürdüğünü ancak bulguların bombayı işaret ettiğini söyledi.

Yetkili, söz konusu bombanın bagaj bölümüne veya uçağın herhangi bir kısmına konmuş olabileceğini öne sürdü. Daha önce ingiltere'den de benzer açıklama geldi. Başbakanlık ofisi, uçağın patlayıcı bir madde tarafından düşürülmüş olabileceğini açıkladı.

O açıklama ardından İngiltere ve daha sonra İrlanda'dan uçuş güvenliği kararı geldi.

İngiltere ve İrlanda, ülkelerinden Şarm el Şeyh'e uçan uçuşları durdurduklarını açıkladı. İngiltere Mısır'daki havaalanı güvenliğinin değerlendirildiğini belirtti.

ABD'den flaş Metrojet açıklaması

Yorumlar Tüm Yorumlar (6)

hobi ~ 8 yıl önce
arkadaşlar bildigimkadarıyla avrupa ve abd bırakın uçagı ürettikleri araçları bile tek tuşla uydu üzerinden nerede olursa olsun durdurabiliyor veya açıkçası işlemez hale getirebiliyorlar sürdürülen bunca kirli çıkar savaşına kurban ediliyor gibi sanki bu işid nasıl bişeyki her halttan anlıyor dünyanın heryerindede adamları varmış gibi algı operasyonu yapılıyor bu kaza normal degil avrupa ve abd den herşey beklenir tabi çıkarlarına dokunmuşsanız

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Miami ~ 8 yıl önce
Afrika degil Amerika. Ya. Avusturalya ya. Pasifik adalarina. Hawaii. Ye Bereziyaya Arjantine sik sik. Sefer koymak bence daha cok cok iyi cunku cunku THY nin ikramlari cok iyi. Bu yollar da tutunur ve ikramdan dolayi cok yolcu bulur. THY. Benim bu onerimi. Dikate alsin ben bu yollari bildigim icin. Hic bir hava yolu THY gibi bol ikramda bulunmaz. Sakin afrika. Artik yeter. Suriye bize yeti kadar yetmistir. Allah askina yeter. Bazi hava yollari. 4. Saatlik yola bile biraz. Kek biskuvi. Portakal suyu. VS. ire. Ikram budur. Saygilar sunuyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Amerika ~ 8 yıl önce
Abd isid in yaptini biliyor ama müdahle etmiyor...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ruslan ~ 8 yıl önce
İngiltere ve İrlanda buraya olan uçuşlarını durdurmuşlar.THY ile uçsunlar THY ölene kadar uçar oraya nasıl olsa ..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
777X ~ 8 yıl önce
durduruldu bile
Fy ~ 8 yıl önce
Yaw he he :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000