09 Mart 2017, Perşembe 09:34:37

ABD'de yolcu uçağı kalkış sırasında pistten çıktı

Amerika Birleşik Devletleri'nde Ameristar Jet havayolu şirketinin Detroit-Dulles seferini yapan uçağı pistten çıktı.
  • Bizim uçakları beğenmeyen beyefendiler A bd deki iç hat yolcu uçaklarını iyi incelesinler bu uçaklardan DELTA AMERICAN UNITED ın filolalrında var ve hergün yüzbinlerce insan taşıyor bizim beyler 320 321 737 leri eleştiriyor yada beğenmiyor hele hele Pegasus un Thy nin elindeki uçaklar tamamına yakını 3 ile 7 yaş ortalaması birde Abd Almanya İngiltere ve Fransa nın yaşortalamasını öğrensinler bakalım uçak alma araba alma ile karıştırmasınlar bir tanesi 100 150 bin lira diğeri 100 300 milyon dolar duyrulur uçak beğenmeyenlere
  • Uçağın pilotu, konu ile ilgili ifade verecektir. Özellikle V1 çağrısını duyduğu halde niye kalkıştan vazgeçtiği kısmını. Sonuçta bizim gibi sanallar bile V1'in ne anlama geldiğini biliyorsa kendisi elbet biliyordur. Tek tesellisi, can kaybı olmaması. Geçmiş olsun.
  • 2.300 M. lik PİST KISA GELMİŞ 305 M. İLERİDEKİ LOC VERİCİLERİ HAŞAT OLMUŞ.BEREKET VERSİN AZ İLERİDEKİ ÇEVRE YOLUNA ÇIKMAMIŞ....D.Willow Run,D.Metropolitan Wayne County Airport (İNT'L)'un sadece 15 km. batısında.
  • Motor arkada ise hendek geçemez. Çok örneği var !
  • Pilot Kore gazisiymiş
  • That's why we have to go after V1.....
  • Güzelim uçak pert olmuş.Yanlız Pilotlar bu işi nasıl becermiş halen anlamadım :-)) deve, eşek , at felan hendekten atlar derlerde bu bildiğin uçağı atlatmış ama kuyruk takılmış :-))))
  • Thy olsa 500 tane yorum olurdu burda

Amerika Birleşik Devletleri'nde Ameristar Jet havayolu şirketinin Detroit-Dulles seferini yapan uçağı pistten çıktı.

Detroit Willow Run Havalimanı'ndan kalkış için pistte hızlanmaya başlayan uçağın pilotu kalkıştan vazgeçti. Yüksek hızda olan uçak pistte duramayarak ILS (Aletli İniş Sistemi) direklerine çarptıktan sonra pist dışına çıktı. 

İniş takımları kırılan McDonnell Douglas MD-83 tipi uçak toprak zeminde durabildi. Şans eseri olayda yaralanan olmazken uçakta NCAA liginde oynayan Michigan Erkek Basketbol Takımı da bulunuyordu. 

Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldığı belirtildi.











ABD'de yolcu uçağı kalkış sırasında pistten çıktı

Yorumlar Tüm Yorumlar (11)

Bilo ~ 7 yıl önce
Bizim uçakları beğenmeyen beyefendiler A bd deki iç hat yolcu uçaklarını iyi incelesinler bu uçaklardan DELTA AMERICAN UNITED ın filolalrında var ve hergün yüzbinlerce insan taşıyor bizim beyler 320 321 737 leri eleştiriyor yada beğenmiyor hele hele Pegasus un Thy nin elindeki uçaklar tamamına yakını 3 ile 7 yaş ortalaması birde Abd Almanya İngiltere ve Fransa nın yaşortalamasını öğrensinler bakalım uçak alma araba alma ile karıştırmasınlar bir tanesi 100 150 bin lira diğeri 100 300 milyon dolar duyrulur uçak beğenmeyenlere

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sanal Havacı ~ 7 yıl önce
Uçağın pilotu, konu ile ilgili ifade verecektir. Özellikle V1 çağrısını duyduğu halde niye kalkıştan vazgeçtiği kısmını. Sonuçta bizim gibi sanallar bile V1'in ne anlama geldiğini biliyorsa kendisi elbet biliyordur. Tek tesellisi, can kaybı olmaması. Geçmiş olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
MD 82 ~ 7 yıl önce
2.300 M. lik PİST KISA GELMİŞ 305 M. İLERİDEKİ LOC VERİCİLERİ HAŞAT OLMUŞ.BEREKET VERSİN AZ İLERİDEKİ ÇEVRE YOLUNA ÇIKMAMIŞ....D.Willow Run,D.Metropolitan Wayne County Airport (İNT'L)'un sadece 15 km. batısında.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Motor dizaynı ~ 7 yıl önce
Motor arkada ise hendek geçemez. Çok örneği var !

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Mesut ~ 7 yıl önce
Pilot Kore gazisiymiş

Yanıtla

Kalan karakter 1000
cok ~ 7 yıl önce
en cok bu yorumu sevdim.
Ryan ~ 7 yıl önce
That's why we have to go after V1.....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İşte deve ~ 7 yıl önce
Güzelim uçak pert olmuş.Yanlız Pilotlar bu işi nasıl becermiş halen anlamadım :-)) deve, eşek , at felan hendekten atlar derlerde bu bildiğin uçağı atlatmış ama kuyruk takılmış :-))))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Güzel ~ 7 yıl önce
Güzelim uçak dediğin 30-40 yaşında vardır Hala Amerika'da bunlarla uçuyorlar şaşırdım
Thy ~ 7 yıl önce
Thy olsa 500 tane yorum olurdu burda

Yanıtla

Kalan karakter 1000
.... ~ 7 yıl önce
Bizim uçakları beğenmezler ve bizim filo yaşı 6 ile 7 arasında hemde 330 uçakları neden filodaymış 350 veya 787 neden alınmıyormuş gibi yorumlar

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000