09 Mayıs 2017, Salı 10:08:17

ABD'de havalimanında olay!

ABD'li Spirit Havayolları 11 uçuşunu iptal edince mağdur yolcular havalimanında tepki gösterdi, çıkan olaylarda polis bazı yolcuları gözaltına aldı.
  • Fort Lauderdale, şaşırdık mı? Hayır. Yalnız şunu hemen belirteyim siz seçkin Airport haber okuyucuları: Amerika'yı yine bir iç savaş bitirecek dediydi dersiniz. Toplumsal patlamaya doğru çoook hızlı bir şekilde yol alıyor amerika, iş sadece mortgage krizi gibi bir faiz krizine kaldı. Sonrası? Sadece mazlumların ahının nasıl çıktığını göreceğiz o kadar.
  • Ooooo memo burasi teksas amerika hahahahha
  • orada devlet var kanun var hak var hukuk var peki ya burada ? millet hakkını arıyor iş yavaşlatıyor birileri de bu yüzden uçağını kaçırıyor olay çıkartıyor sonuçta gözaltına alınıyorlar! orada şikayetçi var mı yok mu diye bakmazlar huzuru kim bozuyorsa alır götürür gerekeni yaparlar! ahl'de diyarbakır yolcuları bırakın çalışanları polislere saldırdılar ne oldu 1 saat sonra ellerini kollarını sallayarak gittiler ! bize herşeyden önce kanun,adalet ve onu uygulayacaklar lazım !

ABD'li Spirit Havayolları 11 uçuşunu iptal edince mağdur yolcular havalimanında tepki gösterdi, çıkan olaylarda  polis bazı yolcuları gözaltına aldı.

ABD medyasında yer alan haberlere göre; pilotlardan bazıları şirketin taleplerini karşılamadığı gerekçesiyle iş yavaşlatma eylemi yaptı. Spirit Havayolları yetkilileri de pilotlar birliği ile konuyu görüşmek üzere bir araya geldi ancak bu süreçte şirket 11 uçuşunu iptal etmek zorunda kaldı.

Söz konusu uçuşların yolcuları da saatlerce havalimanında beklemek zorunda kalınca duruma tepki gösterdi. Çıkan olaylarda polisin en az 3 kişiyi gözaltına aldığı açıklandı.

Spirit Havayolları'ndan yapılan açıklamada, pilotların kanunsuz bir eyleme kalkıştıkları ve bu nedenle mahkemeye verilecekleri belirtildi.

 

ABD'de havalimanında olay!

Yorumlar Tüm Yorumlar (6)

Roket ~ 7 yıl önce
Fort Lauderdale, şaşırdık mı? Hayır. Yalnız şunu hemen belirteyim siz seçkin Airport haber okuyucuları: Amerika'yı yine bir iç savaş bitirecek dediydi dersiniz. Toplumsal patlamaya doğru çoook hızlı bir şekilde yol alıyor amerika, iş sadece mortgage krizi gibi bir faiz krizine kaldı. Sonrası? Sadece mazlumların ahının nasıl çıktığını göreceğiz o kadar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
mazlum ~ 7 yıl önce
abd, herşeye karışan,heryeri mahfeden bir ülke bunu tüm dünya biliyor biz de ama herhangi bir tepki verebiliyor muyuz? hayır. abd'nin yaptıklarına boyun eğip,sessiz kalanlar da onlar kadar suçludur, ahlardan onlar da nasiplerini alacaklardır elbet.
haklısınız.. ~ 7 yıl önce
bizde abd yi protesto edelim o zaman , uçağını almayalım gemisini almayalım denizaltısını almayalım teknolojisini almayalım tıbbi gereçlerini almayalım ilaçlarını almayalım silahı topu almayalım askeriyenin elindeki tüm abd mallarını iade edelim ..... böyle uzar gider. Bence herkesin göbeği oraya bağlanmış bu yüzden onlara sadece su sıçrar biraz ıslanırlar ama boğulmazlar.
polisler ~ 7 yıl önce
çoğu ülkede olduğu gibi oradaki polislerde de göbek ve kilo zorunlu !! galiba.
Macera dolu amerika ~ 7 yıl önce
Ooooo memo burasi teksas amerika hahahahha

Yanıtla

Kalan karakter 1000
fark ~ 7 yıl önce
orada devlet var kanun var hak var hukuk var peki ya burada ? millet hakkını arıyor iş yavaşlatıyor birileri de bu yüzden uçağını kaçırıyor olay çıkartıyor sonuçta gözaltına alınıyorlar! orada şikayetçi var mı yok mu diye bakmazlar huzuru kim bozuyorsa alır götürür gerekeni yaparlar! ahl'de diyarbakır yolcuları bırakın çalışanları polislere saldırdılar ne oldu 1 saat sonra ellerini kollarını sallayarak gittiler ! bize herşeyden önce kanun,adalet ve onu uygulayacaklar lazım !

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000