18 Mayıs 2015, Pazartesi 15:24:57

ABD'DE ASKERİ UÇAK SERT İNİŞ YAPTI

ABD Deniz Piyade Kolordusu'na ait bir uçağın Hawaii'de sert iniş yapması nedeniyle bir deniz piyadesi hayatını kaybetti.
  • Amerikalılar dünyada yaptıkları vahşet ve zulüm sayesinde onlara üzülmemi engellediler.Artık Amerikalılara olanlar benı üzmüyor.
  • bu forum ortamı iğrenç bir hal Aldı, tüm pilotlar o eşsiz egolarını sergiliyor burda.bir kaza olmaya Görsün herkes bilir kişi ne egoymuş arkadaş
  • Bu ucaktan hezarfende gordum vardi
  • Kesin buji meme yapmıştır... Ondandır... Onu şöyle bi güzel zımparalıcan, sonra biraz limon, tuz ruhuda olurda limon daha dogal daha saglıklı onu söyle bi ovalıcan...sonra iki gün sıcak sıda bekleticen...üç gün degil haa!! iki!!
  • Geçen gün olan A 400 kazasında negativ yorum yazan Boeing'çi arkadaşlar neredesiniz? Habere göre yeni bir segment olan tiltrotor Boeing MV22 Osprey sert inişte bir askerin hayatına mal olmuş. Bir asker de yaralanmış. Bakın bu uçak-helikopter kırması için de ilk uçtuğunda bir sürü olumsuz görüş çıkmıştı dünya havacılık camiasında. Hatta Kongre'ye de baskı yapılmıştı proje dursun diye.Başlarda bi dolu da test uçuşu kırımı yaşanmıştı. Fakat adamlar yıllardır orduda kritik görevlerde kullanıyor. Ama hala da kaza kırım olabiliyor. İş böyle ilerliyor ne yazık ki.Bu yorumu yazma amacım Airbus'u savunmak değil, "A400 kötü bir uçak! Çok eksikleri var! Projeden vazgeçilsin! Asla almayalım bize yaramaz falan filan" tarzı yorumların çok acele ve futbol takımı tutar gibi yapıldığını vurgulamaktır. Herkese saygılar
  • Aranızda MV-22 uzmanı yok mu, hayret, bir çözümleyiverin bi zahmet şu kazayı, çok sevinir garibanlar. (Pilot kesin asker aramızda kalsın)

ABD Deniz Piyade Kolordusu'na ait bir uçağın Hawaii'de sert iniş yapması nedeniyle bir deniz piyadesi hayatını kaybetti.

ABD Deniz Piyade Kolordusu Pasifik Sözcüsü Alex Lim, eğitim uçuşu yapan uçağın sert inmesi sonucu bir askerin öldüğünü, 21 askerin yaralandığını açıkladı.

Lim, yaralı askerlerin tedavi altına alındığını, kazayla ilgili soruşturma başlatıldığını belirtti.

15. Deniz Piyade Birimi tarafından yapılan açıklamada, kazanın 22 deniz piyadesinin bulunduğu MV-22 Osprey tipi helikopter ile uçak arasında geçiş formuna sahip hava aracının eğitim uçuşu sırasında meydana geldiği bildirildi.

ABD'DE ASKERİ UÇAK SERT İNİŞ YAPTI

Yorumlar Tüm Yorumlar (10)

. ~ 9 yıl önce
Amerikalılar dünyada yaptıkları vahşet ve zulüm sayesinde onlara üzülmemi engellediler.Artık Amerikalılara olanlar benı üzmüyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
bu forum ortamı iğrenç bir hal Aldı, tüm pilotlar o eşsiz egolarını sergiliyor burda.bir kaza olmaya Görsün herkes bilir kişi ne egoymuş arkadaş

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Bu ucaktan hezarfende gordum vardi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Birak iste ~ 9 yıl önce
icme diyorum sana su mereti kac defa ucusa giderken, bu gidisle hezarfende A380 bile gorursun sen, hocalarina soyleyecegim ceksinler azicik senin kulaklarini afacan seni.
Fly ~ 9 yıl önce
Kesin buji meme yapmıştır... Ondandır... Onu şöyle bi güzel zımparalıcan, sonra biraz limon, tuz ruhuda olurda limon daha dogal daha saglıklı onu söyle bi ovalıcan...sonra iki gün sıcak sıda bekleticen...üç gün degil haa!! iki!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
eki eki eki ~ 9 yıl önce
çok komiksin dostum harcanıyorsun sen böyle haber yorumlarında, umarım keşfedilirsin, çevrendekiler çok şanslı insanlar.
yorumcu ~ 9 yıl önce
Geçen gün olan A 400 kazasında negativ yorum yazan Boeing'çi arkadaşlar neredesiniz? Habere göre yeni bir segment olan tiltrotor Boeing MV22 Osprey sert inişte bir askerin hayatına mal olmuş. Bir asker de yaralanmış. Bakın bu uçak-helikopter kırması için de ilk uçtuğunda bir sürü olumsuz görüş çıkmıştı dünya havacılık camiasında. Hatta Kongre'ye de baskı yapılmıştı proje dursun diye.Başlarda bi dolu da test uçuşu kırımı yaşanmıştı. Fakat adamlar yıllardır orduda kritik görevlerde kullanıyor. Ama hala da kaza kırım olabiliyor. İş böyle ilerliyor ne yazık ki.Bu yorumu yazma amacım Airbus'u savunmak değil, "A400 kötü bir uçak! Çok eksikleri var! Projeden vazgeçilsin! Asla almayalım bize yaramaz falan filan" tarzı yorumların çok acele ve futbol takımı tutar gibi yapıldığını vurgulamaktır. Herkese saygılar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Volvo ~ 9 yıl önce
Güzel yorum, ellerinize sağlık. Zaten her düşen uçağın ardından "uçan tabut" lakabını uyduran cahillere kalsaydık hala çift kanatlı pervanelilerle uçuyor olurduk.
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Aranızda MV-22 uzmanı yok mu, hayret, bir çözümleyiverin bi zahmet şu kazayı, çok sevinir garibanlar. (Pilot kesin asker aramızda kalsın)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Garanti ~ 9 yıl önce
Hem asker hem yabancı

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000