22 Ağustos 2008, Cuma 11:06:58

ABD’li müslüman pilotun isyanı

Müslümanlığı seçtiği için adı gizli terörist takip listesinde yer alan pilot, ABD hükümeti aleyhine dava açtı.
  • 330 yil kadar önce ABD ye Avrupa'dan göcün sebebi Din hürriyeti icin idi.Katolik hiristiyanligindan kacisti.Simdi ise 1991 Kuveyt-Irak harbinin getirdigi,Bush Ailesi Imparatorlugu ile 2001 dekiNewyorktaki,asiri islamcilarin yaptigi terör olaylarini bütün islama mal edip,onlardan daha insancil davranan Islam onsani ile araba ve afganliya benzeyeneler onlar icin süpheli insan.Bende onlardan süpheleniyorum.Bilhassa BUSH AILESINDEN onlar asiri dinci ve dini icin herseyi yapacak kadar asiridirlar.HIRISTIYAN TALIBANIDIR ONLAR.
  • ABD gibi adi serefsiz bir ulke bunya ne gormus nede gorecektir.Araplardan petrol alır Turk gibi kerizlerden bogazdan gecer is yapar kalkan olarak kullanır.konum savas yada terörist saldırı olunca işmiş ticaretmiş dinlemez.Bu dunyada 2 korkak ırk var biri amerikalı arkadaslarımı digeride Alman hanslarımız. Bu yorumdan sonra tutuklanmazsam iyi :) neolur ne olmaz. FBI var CIA var Mossad'ı var.Zaten bogazdanda gectilerya

Erich Scherfen adlı pilot isminin listeden kaldırılmaması durumunda işini kaybetmekle kalmayıp, kariyeri açısından içinde yaşamak zorunda olduğu havacılık camiasından dışlanacağını iddia etti. Dava açmak için gittiği Harrisburg’ daki mahkemenin kapısında "Hayatım ismimin bu listeden kaldırılmasına bağlı" diyen Scherfen, ABD hükümetinin bu yanlış hareketinin kendisi ve eşinin kişilik haklarına saldırı niteliği taşıdığını da iddia etti. 1  Eylül’de işten çıkarılacağını söyleyen Scherfen, bu tarihten önce durumu düzeltmek için harekete geçilmesini istedi. 37 yaşındaki New Jersey’li Scherfen, 1994’te Müslümanlığa geçişinden beri isminin bu listede olduğunu, körfez savaşında görev almış olmasına rağmen kendisine vatan haini muamelesi yapıldığını öne sürdü. Ne kendisinin ne de Pakistan asıllı eşinin hiçbir sabıka kaydı olmadığını söyleyen Scherfen, hiçbir terörist grup ya da örgütle bağlantıları olmadığını özellikle vurguladı.

“1 EYLÜL’DE KOVULACAĞIM”

2006’dan beri hava alanları ve sınır noktalarında defalarca detaylı aramalara, saatler süren ağır sorgulamalara maruz kaldıklarını ve sebepsizce gözaltında tutulduklarını belirten Scherfen, isimlerinin adı geçen listede olduğunu seyahat planladıkları sırada seyahat şirketi vasıtasıyla öğrendiklerini söyledi. Pilotluk yaptığı Colgan Air Şirketi tarafından 15 gün ücretli iznin ardından ücretsiz izine çıkartıldığını ve 1 Eylül’de işten çıkarılacağını anlattı.

Sicilindeki bu kara lekenin temizlenmesi için ABD Hükümeti’ne karşı dava açan Scherfen, sadece Müslümanlığı seçmesinin terörist olması şeklinde yorumlanmasına inanamıyor.

Yetkili mercilerden gelen ilk açıklama;  “Bir vatandaşın dini veya politik görüşleri özel bir listede yer alıp, almaması kararını etkilemez” şeklinde. Adalet Bakanlığı’ndan gelen ilk beyansa şöyle; “Ulusal ve bireysel mahremiyet sebebiyle, herhangi bir ismin “Terörist Takip Listesi”nde varlığını onaylamamız ya da inkâr etmemiz mümkün değildir.”

 

ABD’li müslüman pilotun isyanı

Yorumlar

Neredeyiz ~ 16 yıl önce
330 yil kadar önce ABD ye Avrupa'dan göcün sebebi Din hürriyeti icin idi.Katolik hiristiyanligindan kacisti.Simdi ise 1991 Kuveyt-Irak harbinin getirdigi,Bush Ailesi Imparatorlugu ile 2001 dekiNewyorktaki,asiri islamcilarin yaptigi terör olaylarini bütün islama mal edip,onlardan daha insancil davranan Islam onsani ile araba ve afganliya benzeyeneler onlar icin süpheli insan.Bende onlardan süpheleniyorum.Bilhassa BUSH AILESINDEN onlar asiri dinci ve dini icin herseyi yapacak kadar asiridirlar.HIRISTIYAN TALIBANIDIR ONLAR.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Air ~ 16 yıl önce
ABD gibi adi serefsiz bir ulke bunya ne gormus nede gorecektir.Araplardan petrol alır Turk gibi kerizlerden bogazdan gecer is yapar kalkan olarak kullanır.konum savas yada terörist saldırı olunca işmiş ticaretmiş dinlemez.Bu dunyada 2 korkak ırk var biri amerikalı arkadaslarımı digeride Alman hanslarımız. Bu yorumdan sonra tutuklanmazsam iyi :) neolur ne olmaz. FBI var CIA var Mossad'ı var.Zaten bogazdanda gectilerya

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000