04 Ocak 2010, Pazartesi 06:45:18

ABD yolcuları didik didik arayacak!

Amerika, terörle bağlantılı 14 ülkeden uçakla gelenleri daha sıkı güvenlik kontrolünden geçirecek. Yeni önlemler, Amerika’ya gelen bir yolcu uçağında Noel günü yaşanan başarısız saldırı girişimini izliyor.
  • Yazının hiçbier yerinde "direkt" kelimesi geçmemiş. Geliş güzergahlarında bu ülkelerden geldikleri görünen yolcular için de geçerli bu uygulama.
  • iyi de bu ulkelerin hepsinden amerika ya direk sefer veya seferler mi var ki oradan gelecek yolculari didik didik arayacaklarmis??? sacma degil mi? ya haberi okumadan yayinliyorsunuz ya da bizler bazi seyleri bilmiyoruz!!!irak,somali,yemen,afganistan vs dan amerika ya direk sefer olmasi gibi...

Ulaştırma Güvenlik Yönetimi, Amerika’ya terörü destekleyen ve terörle bağlantılı olabilecek ülkelerden uçakla gelen her kişinin, bundan böyle daha sıkı bir denetimden geçirileceğini duyurdu.
 
Uygulanacak sıkı denetim yöntemleri arasında, vücudun elle aranması, bavulların patlayıcı olabileceği ihtimaliyle daha sıkı aramadan geçirilmesi bulunuyor.
 
Amerika Dışişleri Bakanlığı’nın terörü destekleyen ülkeler listesinde şu anda Küba, İran, Sudan ve Suriye yer alıyor. Amerikan basını Afganistan, Cezayir, Irak, Lübnan, Libya, Nijerya, Pakistan, Suudi Arabistan, Somali ve Yemen’den gelecek yolcuların da sıkı denetimden geçirileceğini bildiriyor.

ABD yolcuları didik didik arayacak!

Yorumlar

Misafir ~ 14 yıl önce
Yazının hiçbier yerinde "direkt" kelimesi geçmemiş. Geliş güzergahlarında bu ülkelerden geldikleri görünen yolcular için de geçerli bu uygulama.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
iyi de bu ulkelerin hepsinden amerika ya direk sefer veya seferler mi var ki oradan gelecek yolculari didik didik arayacaklarmis??? sacma degil mi? ya haberi okumadan yayinliyorsunuz ya da bizler bazi seyleri bilmiyoruz!!!irak,somali,yemen,afganistan vs dan amerika ya direk sefer olmasi gibi...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000