12 Ocak 2011, Çarşamba 08:02:20

ABD, yeni gözcüsünü gizlice denedi...

Los Angeles Times gazetesinin haberine göre, ''Küresel Gözcü'' geçen hafta gizlice denendi.
  • Samanyolulu mümin yorumcuya. Size katılıyorum; ABD ve batının etkisinden (gelişmelerden) kurtulmak için önerilerim var: Önce ev ve cep telefonunu çöpe atalım, Televizyonu, radyoyu, bilgisayarı evden çıkartalım, buzdolabi, çamaşir makinesi mutfaktaki ocak, fırınından diğer mutfak araçlarından kurtululalım, araba otobüs tren uçak gibi araçlara kesinlikle binmiyelim, elektrik te kullanmıyalım. Daha aklıma gelmiyor ama bu saydıklarımla başlarsak ABD ve batının etkisinden birazcık olsun kurtulmuş oluruz, ne dersin, varmısın?
  • Niçin böyle konu ile ilgisiz yorumlara bu sütunlarda yer veriyorsunuz? Amaçınız bizleri Airport Haber'den soğutmak mı? O ona laf atıyor, öteki de ona.
  • Ya sahi samanyolu sen neyi yorumladın.bi kaç kez okudum bu haberde islamiyete dil uzatan yok.genelde abd yi kast ettiysen unutma senin liderin tarikat şeyhin gülen efendi orada yaşıyor.sen bile gider abd nin kucağına oturursun.
  • Sayın Samanyolu'nun mümin yorumcusu. Sizin gibi mümin insanların Türkiye'de ne işi var? Gidin yerleişn kendiniz gibi mümini bol bir ülkeye (örneğin Sudi Arabistan'a). Orada Amerikan etkisi ve teknik gelismelerden uzak gönlünüzce bir yaşam yaşarsınız.
  • Sen kafandaki keşmekeşin samanyolu olduğunu sanıyorsun ama onlar örümcek ağları. Kafanızdaki örümcek ağlarından kurtulun.
  • neyi yorumladın, ne demek istedin anlayamadım ama Allah akıl fikir versin demekten başka bir şey gelmiyor elimden.
  • abdyi övün bakalım.diyologcular....daha nereye kadar bu dini sömüreceksınız? neysekı bizım gibi mümünler oldugu sürece islamiyete dil uzattımayız..

ABD'nin Güney Kaliforniya çölünde, havada günlerce kalabilen ve tek görüş alanında Afganistan'dan geniş bir alanın keşfini yapabilen insansız bir casus uçağı denendiği bildirildi.

Los Angeles Times gazetesinin haberine göre, ''Küresel Gözcü'' adındaki uçak geçen hafta gizlice denendi.

Habere göre, 30 milyon dolarlık uçağın kanat açıklığı bir Boeing 747'nin genişliğine ulaşıyor.

Uçağı yapan AeroVironment şirketi, uçağın hidrojen yakıt kullanarak Edwards Hava Üssü etrafında 4 saatlik bir deneme uçuşu yaptığını kaydetti. Daha önceki denemelerin akülü yapıldığı belirtiliyor.

Edwards'ta gelecek haftalarda iki robot uçağın daha deneme uçuşu yapılacağı kaydedilirken uçakların henüz üretim sözleşmeleri bulunmadığı ve kullanıma girmesinin yıllar alacağı ifade edildi. (Samanyolu)


 

ABD, yeni gözcüsünü gizlice denedi...

Yorumlar Tüm Yorumlar (7)

Misafir ~ 13 yıl önce
Samanyolulu mümin yorumcuya. Size katılıyorum; ABD ve batının etkisinden (gelişmelerden) kurtulmak için önerilerim var: Önce ev ve cep telefonunu çöpe atalım, Televizyonu, radyoyu, bilgisayarı evden çıkartalım, buzdolabi, çamaşir makinesi mutfaktaki ocak, fırınından diğer mutfak araçlarından kurtululalım, araba otobüs tren uçak gibi araçlara kesinlikle binmiyelim, elektrik te kullanmıyalım. Daha aklıma gelmiyor ama bu saydıklarımla başlarsak ABD ve batının etkisinden birazcık olsun kurtulmuş oluruz, ne dersin, varmısın?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Niçin böyle konu ile ilgisiz yorumlara bu sütunlarda yer veriyorsunuz? Amaçınız bizleri Airport Haber'den soğutmak mı? O ona laf atıyor, öteki de ona.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Ya sahi samanyolu sen neyi yorumladın.bi kaç kez okudum bu haberde islamiyete dil uzatan yok.genelde abd yi kast ettiysen unutma senin liderin tarikat şeyhin gülen efendi orada yaşıyor.sen bile gider abd nin kucağına oturursun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Sayın Samanyolu'nun mümin yorumcusu. Sizin gibi mümin insanların Türkiye'de ne işi var? Gidin yerleişn kendiniz gibi mümini bol bir ülkeye (örneğin Sudi Arabistan'a). Orada Amerikan etkisi ve teknik gelismelerden uzak gönlünüzce bir yaşam yaşarsınız.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Sen kafandaki keşmekeşin samanyolu olduğunu sanıyorsun ama onlar örümcek ağları. Kafanızdaki örümcek ağlarından kurtulun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
neyi yorumladın, ne demek istedin anlayamadım ama Allah akıl fikir versin demekten başka bir şey gelmiyor elimden.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
abdyi övün bakalım.diyologcular....daha nereye kadar bu dini sömüreceksınız? neysekı bizım gibi mümünler oldugu sürece islamiyete dil uzattımayız..

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000