24 Temmuz 2014, Perşembe 09:25:19

ABD UÇUŞ YASAĞINI KALDIRDI

ABD Federal Havacılık İdaresi (FAA), Amerikan havayolu şirketlerinin İsrail'e uçuş yasağını kaldırdı.
  • abd nin asla degiştirilemez tek kuralı vardır amerika israil için vardır fazla söze gerek yok çok çalışıp güçlü olmak gerekiyor
  • Uzasa şaşardım
  • Yakinda FAA baskanini görevinden uzaklastirmazlarsa bende neyim... Kimse, TC nin Basbakani dahi olsa, Israil e karsi yaptirim uygulayamaz bu biline...
  • Adamların karşısında Amerika bile duramıyor, bizim sabrımızı taşsa ne olur :-).........Fazla çene suyu yapmanın alemi yok.

FAA'den yapılan açıklamada, yasağın yerel saatle 23.45 (TSİ 06.45) itibarıyla kaldırıldığı duyuruldu. Açıklamada, yasağın kaldırılması kararının, İsrail'deki güvenlik durumunun değerlendirilmesi ve İsrail hükümetinin sivil havacılığa yönelik riskleri azaltma yönünde almakta olduğu tedbirlerin gözden geçirilmesinin ardından alındığı belirtildi.

FAA'in açıklamasında, "kurumun, Ben Gurion Havalimanı etrafındaki çok akışkan durumu yakından gözlemeye devam edeceği ve gerek görüldüğü takdirde ilave adımları atacağı" kaydedildi.

FAA önceki gün, güvenlik kaygılarından dolayı Amerikan havayollarının İsrail'e uçmasını 24 saat süreyle yasaklamış, dün de yasağı 24 saat daha uzatmıştı. Yasaklama kararının, Ben Gurion Havaalanı'nın yaklaşık 1 mil (1,6 kilometre) yakınına bir roketin isabet etmesinin ardından alındığı bildirilmişti. FAA'in yasağının ardından Avrupa ve dünyanın farklı bölgelerinden birçok uluslararası havayolu şirketi de aynı yolu takip ederek İsrail'e uçuşları askıya almıştı.

FAA'in yasaklama kararı, Cumhuriyetçi senatör Ted Cruz başta olmak üzere ABD'deki bazı çevrelerin ve İsrail hükümetinin sert eleştirilerine uğramıştı.

ABD UÇUŞ YASAĞINI KALDIRDI

Yorumlar

hobi ~ 10 yıl önce
abd nin asla degiştirilemez tek kuralı vardır amerika israil için vardır fazla söze gerek yok çok çalışıp güçlü olmak gerekiyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ekrem ~ 10 yıl önce
Uzasa şaşardım

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Izleyin ~ 10 yıl önce
Yakinda FAA baskanini görevinden uzaklastirmazlarsa bende neyim... Kimse, TC nin Basbakani dahi olsa, Israil e karsi yaptirim uygulayamaz bu biline...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
HELAL OLSUN ~ 10 yıl önce
Adamların karşısında Amerika bile duramıyor, bizim sabrımızı taşsa ne olur :-).........Fazla çene suyu yapmanın alemi yok.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000