08 Temmuz 2008, Salı 07:33:46

ABD uçakları dehşet saçtı!

Afganistan'da militanlara yönelik operasyonlar düzenleyen bir Amerikan savaş uçağı, ülkenin doğusunda düğüne giden bir konvoyu eyleme giden Taliban örgütü militanları zannederek bombaladı.
  • Nedir dünyanın bu salak Amerikalılardan çektiği. Bu adamlar, yanlış hatırlamıyorsam bi 10 yıl olmuştur, Ege denizinde tatbikat sırasında gerçek füze ateşleyerek TCG Muavenet'i vurmuşlar çok kıymetli askerlerimiz şehit olmuş gemi de hurdaya çıkmıştı.

Deh Bala bölgesinde meydana gelen olayda aralarında kadın ve çocukların da bulunduğu 24 kişi öldü, altısı ağır 11 kişi de yaralandı. Afganistan’da NATO liderliğindeki Uluslararası Güvenlik ve Destek Gücü’nün (ISAF) komutanı Amerikalı General David D. McKiernan, “Konu araştırılıyor. Olayın vahim bir hata olduğunu zannediyoruz” açıklaması yaptı. Bölgede Taliban’a karşı düzenlenen hava saldırılarında da çok sayıda militanın öldürüldüğü belirtildi. Afganistan Devlet Başkanı Hamid Karzai de sivillerin ölümüyle ilgili soruşturma yapılması talimatını verdi. Taliban’ın halen ülkenin yüzde 50’ye yakınını kontrol ettiği düşünülüyor.

ABD uçakları dehşet saçtı!

Yorumlar

OpsOcc ~ 16 yıl önce
Nedir dünyanın bu salak Amerikalılardan çektiği. Bu adamlar, yanlış hatırlamıyorsam bi 10 yıl olmuştur, Ege denizinde tatbikat sırasında gerçek füze ateşleyerek TCG Muavenet'i vurmuşlar çok kıymetli askerlerimiz şehit olmuş gemi de hurdaya çıkmıştı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000