28 Mayıs 2013, Salı 08:05:58

ABD UÇAĞI DÜŞTÜ!

Japonya'nın güneyindeki Okinava adası açıklarında, ABD Hava Kuvvetleri'ne ait F-15 tipi bir savaş uçağı Büyük Okyanus'a çakıldı. Pilot sağ bir şekilde kurtarıldı.
  • adamlar dünyanın heryerinde...işte övünülmesi gereken budur...ingiltere gibi...bizde övünüyoruz işte şurayı burayı aldık...evet aldık? hani nerede? elde ne var?

Okinava'da bulunan Kadena Hava Üssü'nden havalanan savaş uçağı, adanın 115 kilometre doğusunda okyanusa düştü. Japonya'daki ABD kuvvetlerinin sözcüsü Yarbay David Honchul, Amerikan ve Japon kurtarma birimlerinin ortak çalışması sonucu pilotun sağ bir şekilde kurtarıldığını açıkladı. Uçuş sırasında uçakta yaşanan bir arıza neticesinde kazanın meydana geldiği bildirildi. Ancak kazanın kesin nedeninin bulunması için çalışmalar başlatıldı. Pilotun ismi ise açıklanmadı.

Japonya'da 50 bin kadar Amerikan askeri bulunuyor. Bunların yarısı da Okinava adasında konuşlanmış durumda. Kadena Hava Üssü, ABD'nin Asya-Pasifik bölgesinde sahip olduğu en büyük hava üslerinden birisi. (Sabah)

ABD UÇAĞI DÜŞTÜ!

Yorumlar

:)) ~ 11 yıl önce
adamlar dünyanın heryerinde...işte övünülmesi gereken budur...ingiltere gibi...bizde övünüyoruz işte şurayı burayı aldık...evet aldık? hani nerede? elde ne var?

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000