22 Mart 2011, Salı 12:28:12

ABD SAVAŞ UÇAĞI LİBYA'DA DÜŞTÜ!

Libya'daki Şafak Yolculuğu Operasyonu'na katılan bir ABD savaş uçağının teknik arıza nedeniyle düştüğü bildirildi.
  • Ya arkadaşlar uçak bingazi civarında düşmüş, orda isyancılardan başka kuvvet yokki kim ateş edecek F15 e , taa İngiltereden geldiyse bi arıza olamazmı niye inanmıyorsunuz.SA7 ile vurulacak kadar alçaktanmı uçar bu kuş.Ayrıca enkazı görmedinizmi sert iniş sonunda yanmış gibi gövde kanatlar dikey stabilize duruyor bir AIM 120 de ayrıca uçağın yanında.Vurulmuş olsa bu kadar düzgün yere inermi ??
  • Teknik arıza değil, yerden fırlatılan bir roket ile düşürüldü... Abd her zamanki gibi yine kendisini üste çıkarmak ve prestij kayb etmemek için yalan dolu açıklama yapıyor
  • Evet bu F15E Ingiltere Lakenheath Hava üssünden kalkti, herhalde omuzdan firlatilan SAM7 "STRELA" ile düsürüldü. Libyali Muhaliflerin çogu sakalli, durmadan dua edip, Allah Ekber deyip kuran ellerinde savasiyorlar, Demek ki Imperyalistler El Kaide ile müteffik oldular. Belki de Amerika 11 eylül 2001de bunlari kullandi.?????
  • neyin teknik arızası abd uçaklarının hangisi teknik sebepten dolayı düşmüş bal gibi indirdiler helal olsun aferim
  • Öeki tarafa düşselerdi, gaddafi onlara tam tedavi uygulatırdı. ne de olsa obama oğlu onun.
  • Teknik arızadandır muhakkak...

ABD ordusundan yapılan açıklamada, uçaktaki pilotlardan birinin sağlık durumunun iyi olduğu, diğerinin ise "iyileşme sürecinde" olduğu ifade edildi.

Açıklamada, uçağın teknik bir sebepten düştüğüne inanıldığı belirtildi.

İngiliz Daily Telegraph gazetesi, F-15E tipi uçağın enkazının boş bir tarlada bulunduğunu ve pilotların isyancılar tarafından kurtarıldığını bildirmişti.

ABD SAVAŞ UÇAĞI LİBYA'DA DÜŞTÜ!

Yorumlar Tüm Yorumlar (6)

Misafir ~ 13 yıl önce
Ya arkadaşlar uçak bingazi civarında düşmüş, orda isyancılardan başka kuvvet yokki kim ateş edecek F15 e , taa İngiltereden geldiyse bi arıza olamazmı niye inanmıyorsunuz.SA7 ile vurulacak kadar alçaktanmı uçar bu kuş.Ayrıca enkazı görmedinizmi sert iniş sonunda yanmış gibi gövde kanatlar dikey stabilize duruyor bir AIM 120 de ayrıca uçağın yanında.Vurulmuş olsa bu kadar düzgün yere inermi ??

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Teknik arıza değil, yerden fırlatılan bir roket ile düşürüldü... Abd her zamanki gibi yine kendisini üste çıkarmak ve prestij kayb etmemek için yalan dolu açıklama yapıyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Evet bu F15E Ingiltere Lakenheath Hava üssünden kalkti, herhalde omuzdan firlatilan SAM7 "STRELA" ile düsürüldü. Libyali Muhaliflerin çogu sakalli, durmadan dua edip, Allah Ekber deyip kuran ellerinde savasiyorlar, Demek ki Imperyalistler El Kaide ile müteffik oldular. Belki de Amerika 11 eylül 2001de bunlari kullandi.?????

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
neyin teknik arızası abd uçaklarının hangisi teknik sebepten dolayı düşmüş bal gibi indirdiler helal olsun aferim

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Öeki tarafa düşselerdi, gaddafi onlara tam tedavi uygulatırdı. ne de olsa obama oğlu onun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Teknik arızadandır muhakkak...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000