26 Kasım 2011, Cumartesi 08:44:29

ABD HELİKOPTERİNE SALDIRI: 33 ÖLÜ

Taliban sözcüsü Zabihullah Mücahid'in yaptığı açıklamaya göre, Taliban Kabil'in Karabağ bölgesinde bir ABD helikopteri düşürdü.
  • amerıka bu topraklardan gıtttt zaten askerınde cok ammannn
  • taliban denilen insanlık düşmanı katil yobazlara karşı yapılan her harekatı çağdaş insan olarak desteklemeliyiz. Talibanın temsil ettiği vahşi bağnazlık "insanlık onurunun" en büyük düşmanıdır.
  • Nato cocuklari (lazcasi usagi) olarak hemen misilleme yapmamiz lazim dolayisiyla 33.000 bin tane Osmanli torunlarini gondermemiz lazim Afganistan'a dostumuzu korumak icin. Aynen yazi da ifade edildigi gibi ortaya cikmamasi lazim bu tesadufun..... Obama bim Lades'i olduren adamlar teker teker kayip olduklarini... burada sizede sesleniyorum eyyy AyirportHaber neden insanlarin dikkatini cekersiniz bu ince ayrintiya (3uncu paragraftaki yazinizla) anlamadim. hepimiz Natoyuz....
PressMedya'nın haberine göre açıklamada, dün öğleden sonra yerel saatle 15.00'te ABD helikopterine saldırı düzenlendiği belirtildi.

Sözcü, pusuda bekleyen Taliban savaşçılarının hedef aldığı Chinook tipi helikopterde bulunan 33 ABD askerinin öldüğünü söyledi.

Benzer bir saldırı, Ağustos ayında düzenlenmiş, yine Chinook tipi helikopter vurulmuştu. Bu saldırıda da 31 ABD askeri ve 7 Afgan'ın öldüğü açıklanmıştı. Ölen askerlerin büyük bir kısmının, bin Ladin'e saldırı düzenleyen SEAL komandoları olduğu ortaya çıkmıştı.
ABD HELİKOPTERİNE SALDIRI: 33 ÖLÜ

Yorumlar

Misafir ~ 12 yıl önce
amerıka bu topraklardan gıtttt zaten askerınde cok ammannn

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
taliban denilen insanlık düşmanı katil yobazlara karşı yapılan her harekatı çağdaş insan olarak desteklemeliyiz. Talibanın temsil ettiği vahşi bağnazlık "insanlık onurunun" en büyük düşmanıdır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Nato cocuklari (lazcasi usagi) olarak hemen misilleme yapmamiz lazim dolayisiyla 33.000 bin tane Osmanli torunlarini gondermemiz lazim Afganistan'a dostumuzu korumak icin. Aynen yazi da ifade edildigi gibi ortaya cikmamasi lazim bu tesadufun..... Obama bim Lades'i olduren adamlar teker teker kayip olduklarini... burada sizede sesleniyorum eyyy AyirportHaber neden insanlarin dikkatini cekersiniz bu ince ayrintiya (3uncu paragraftaki yazinizla) anlamadim. hepimiz Natoyuz....

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000