22 Ocak 2014, Çarşamba 08:27:03

ABD DONUYOR... UÇUŞLAR İPTAL!

ABD'nin kuzeydoğusunda etkili olan yoğun kar yağışı ve soğuk hava sistemi başkent Washington'da da hayatı olumsuz etkiliyor. Çok sayıda havalimanında uçuşlar iptal edildi.
  • 10 sene sonra Amerika'nın iklimi bakalım nasıl olacak.orada yaşayan insanlar en ufak problemde panik geçirir ve adam satar...bir Japonya bile değiller...
  • Isine bak Aldiklari paraya takan ac kardesim.aksama kadar her haberin altina 'cok para aliyolar' yazmakla olmuyo bu isler.vaktini baska seylere harca.git biraz kendini gelistir.belki bi isin ucundan tutarsin.
  • cok para alıyorlar...kalksınlar....

Yeni yılın ilk günlerinden itibaren son yıllardaki en soğuk kış mevsimini geçiren ABD'de, yeni bir kar fırtınası etkili oluyor. Ülkenin kuzeydoğusunda etkisini gösteren fırtına, Virginia eyaletinden New England'a kadar uzanan bölgede günlük yaşamı zorlaştırıyor.

Başkent Washington'da da sabah saatlerinden itibaren yağmaya başlayan kar, öğleden sonra etkisini arttırdı. Meteoroloji uzmanları, akşam saatlerinde etkisini artıracak rüzgarın da şiddetiyle, vatandaşlara seyahat etmemeleri uyarısında bulunuyor. Gece saatlerinde hava sıcaklığının -17 dereceye düşmesi bekleniyor.

Kar kalınlığının 25 santimetreye ulaşması beklenen kentte, federal daireler kapatılarak tatil ilan edildi. Başkent ile Virginia ve Maryland gibi civar eyaletlerde okullar da dün geceden tatil edildi.

Olumsuz hava koşulları ulaşımı da olumsuz etkiliyor. Başkent bölgesinde bulunan Ronald Reagan Ulusal Havalimanı, Washington Dulles Uluslararası Havalimanı ve Baltimore Washington Uluslararası Havalimanı'nda yüzlerce uçak seferi iptal edildi.

Kar yağışının yarın da bölgede etkili olacağı tahmin ediliyor. (TRT)

ABD DONUYOR... UÇUŞLAR İPTAL!

Yorumlar

Öylesine yorum ~ 10 yıl önce
10 sene sonra Amerika'nın iklimi bakalım nasıl olacak.orada yaşayan insanlar en ufak problemde panik geçirir ve adam satar...bir Japonya bile değiller...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Isine bak Aldiklari paraya takan ac kardesim.aksama kadar her haberin altina 'cok para aliyolar' yazmakla olmuyo bu isler.vaktini baska seylere harca.git biraz kendini gelistir.belki bi isin ucundan tutarsin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kalkacaklar!! ~ 10 yıl önce
cok para alıyorlar...kalksınlar....

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000