11 Eylül 2011, Pazar 08:10:10

ABD AYNI PANİĞİ YAŞADI...

ABD'in Washington eyaleti Dulles Uluslararası havaalanı yakınlarında şüpheli paket bulunduğu bildirildi...
  • koskoca airbus 330 kaptanı acil durum talimatını nasıl uygulayamaz? böyle saçma bir açıklama olabilir mi? o pilotlar ömrü hayatları boyunca simülatörde saatlerce acil durumlarda ne yapacaklarını çalışıyorlar. Binbir çeşit acil durum, arıza yaşıyorlar. hayatları hep felaket senaryoları üzerine müdahale etmek, alternatif yaratmak ve hızlı karar vermek üzerine kurulmuş. havacılık ritüeli bozulmasın değil mi? hakkın rahmetine kavuştular suçu üzerlerine yıkalım: ailelerinin kaybı yetmediği gibi onca insanın ölümüne dair vicdanlarını da rahatsız edelim yeter ki gerçeklerin üzeri örtülsün her neden korkuyorlarsa...
  • olanları zaman sırasına dizmeye çalışıyorum ve bana pek inandırıcı gelmiyor, "bakın olayı hemen çözdük" psikozuyla aceleye getirilerek yayınlanmış bir rapor.
Şüpheli paket nedeniyle halkın 11 Eylül'e benzer bir saldırı olabileceğini düşünerek korktuğu öğrenildi. Havaalanı sözcüsü Rob Yingling, şüpheli paketin bulunmasının ardından bazı uçuşların farklı pistlere yönlendirildiğini, bir süre sonra ise normale dönüldüğünü söyledi. 
 
Ulaştırma Güvenlik İdaresi'nden yapılan açıklamada, şüpheli paketin "temiz" çıktığı, havaalanındaki alarm durumunun sona erdirildiği belirtildi. 
 
ABD'de, El Kaide terör örgütü tarafından Dünya Ticaret Merkezi ve Pentagon'a düzenlenen saldırıların 10. yıldönümü nedeniyle güvenlik önlemleri artırılmıştı.
ABD AYNI PANİĞİ YAŞADI...

Yorumlar

Misafir ~ 13 yıl önce
koskoca airbus 330 kaptanı acil durum talimatını nasıl uygulayamaz? böyle saçma bir açıklama olabilir mi? o pilotlar ömrü hayatları boyunca simülatörde saatlerce acil durumlarda ne yapacaklarını çalışıyorlar. Binbir çeşit acil durum, arıza yaşıyorlar. hayatları hep felaket senaryoları üzerine müdahale etmek, alternatif yaratmak ve hızlı karar vermek üzerine kurulmuş. havacılık ritüeli bozulmasın değil mi? hakkın rahmetine kavuştular suçu üzerlerine yıkalım: ailelerinin kaybı yetmediği gibi onca insanın ölümüne dair vicdanlarını da rahatsız edelim yeter ki gerçeklerin üzeri örtülsün her neden korkuyorlarsa...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
olanları zaman sırasına dizmeye çalışıyorum ve bana pek inandırıcı gelmiyor, "bakın olayı hemen çözdük" psikozuyla aceleye getirilerek yayınlanmış bir rapor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000