17 Aralık 2018, Pazartesi 08:32:44

ABD 6. nesil savaş uçağı için çalışıyor

F-15 Eagle ve F-22 Raptor uçaklarının yerine geçmesi planlanan ABD’nin yeni nesil avcı uçağının fiyatının 300 milyon dolara ulaşabileceği belirtildi.
  • Abd F 22 projesi için ilk etapta 60 milyar dolar bütçe ayırdıklarını daha sonra da 200 milyar dolara çıkacağını söylüyor biz de temel reis ve saz ekibiyle bunlara göre çok komik bir bütçeyle dünyada ses getirecek yerli ve milli uçak,jet ile motor yapacağız.Yersen tabii...
  • Adamlar jet uçağının zirvesine sahip f22 gibi bunları yenilemek için yeni nesil uçak üretme planları yapıyor.. bize bak bir de ! ? Atamdan sonraki chp yönetimleri uçak üretip Amerika’dan bile eğitime buraya gelen havacıları ağırlayan ülke konumumuzu yıkıp onlara bizi köle ettiler yattığınız yer cehennem olsun !

F-15 Eagle ve F-22 Raptor uçaklarının yerine geçmesi planlanan ABD’nin yeni nesil avcı uçağının fiyatının 300 milyon dolara ulaşabileceği belirtildi.

Haberi yayınlayan Defense News sitesi, duyurulan fiyatın bir kısmının uçağın sahip olacağı çok geniş imkânlarla, diğer kısmınınsa ABD Hava Kuvvetleri’nin ‘hayalet’ uçakları geliştirirken maliyetini bütçeye sığdırmada başarısız olmasıyla açıklanabileceğini aktardı.

Hava Kuvvetleri’nin ‘omurgasını’ yenilemek için ABD’nin en az 414 yeni uçağa ihtiyacı olacağını yazan Defense News, ilk 6. nesil uçağının 2030’da ordunun hizmetine geçmesi beklendiğini ifade etti.

Medyada yayınlanan verilere bakılacak olursa yeni avcı uçağının menzili, F-22’ye göre daha uzun olacak, ayrıca 6. nesil ‘hayalet’ uçağı, düşük radar izi ile daha yüksek görünmezlik sağlayan, daha gelişmiş bir sisteme sahip olacak.

ABD 6. nesil savaş uçağı için çalışıyor

Yorumlar Tüm Yorumlar (8)

6.nesil ~ 5 yıl önce
Abd F 22 projesi için ilk etapta 60 milyar dolar bütçe ayırdıklarını daha sonra da 200 milyar dolara çıkacağını söylüyor biz de temel reis ve saz ekibiyle bunlara göre çok komik bir bütçeyle dünyada ses getirecek yerli ve milli uçak,jet ile motor yapacağız.Yersen tabii...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Pilot ~ 5 yıl önce
Adamlar jet uçağının zirvesine sahip f22 gibi bunları yenilemek için yeni nesil uçak üretme planları yapıyor.. bize bak bir de ! ? Atamdan sonraki chp yönetimleri uçak üretip Amerika’dan bile eğitime buraya gelen havacıları ağırlayan ülke konumumuzu yıkıp onlara bizi köle ettiler yattığınız yer cehennem olsun !

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ragıp ~ 5 yıl önce
Cumhuriyet kurulduğundan beri kaç yıl CHP iktidarı vardı ve en son CHP ne zaman iktidarda idi
TF-X ~ 5 yıl önce
Adamlar 6. Nesile geçmişler bizimkiler daha 5. Nesili bile yapamadılar zamanında kurulan o uçak fabrikaları keşke kapanmasaydı. Herşeyi hep hazır aldığımız için üretmedik hiçbir şey
Hola.. ~ 5 yıl önce
Biz 7ci nesili yaptik bile. Bizi kiskaniyorlar.
öncesi/sonrası ~ 5 yıl önce
Hep aynı güruh. Neye emek verilmiş ne yapılmışsa yoketmiş.
Cvp ~ 5 yıl önce
Ata'dan sonraki chp yönetimlerin de demokrat parti,dyp,anap,refah ve şimdiki iktidarın kökleri olanlar da vardı hatırlatırım.
Pilot ~ 5 yıl önce
Ragıp cumhuriyet hükümeti olan CHP dönemi toplam 31 sene görev yapmıştır. O güzel liderimiz Atatürk’ün hayattayken olan CHP süresi 15 sene! Ve bu diğer 15 sene ismet İnönü, celal bayar, Refik saydam, Şükrü Saraçoğlu,Recep Peker ,Hasan saka ve şemsettin güntalay dönemleri maalesefkü diğer 15 senedekiler ulu önderin çizdiği gösterdiği hedeflere ve o ileri görüşlülüğü ayak uyduramadılar toplam CHP iktidar süresi 40 sene var bu ülkede. 5 sene de askeri hükümet görev yapmış şu zamana kadar işin özeti bu haberdeki bizim havacılıkta geri kalmamız ve dış ülkelere muhtaç edilmemiz ve bunu Atatürk’ten sonraki beceriksizler sebep olmuştur! Amerikan uşağı olmuşlardır

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000