17 Temmuz 2011, Pazar 08:00:01

ABANT'TA HAVACILIK FIRSATI

Atatürk'ün Bolu'ya Gelişi etkinlikleri kapsamında Abant'ta düzenlenen 6. Abant Havacılık Festivali etkinlikleri, yamaç paraşütü uçuşlarıyla başladı...
  • Güzel çalışmalar. Emeği geçenlere teşekkür ederiz. Ayrıca ABANT başlıbaşına bir marka zaten ülkemizde.
Bolu Sportif Havacılık Kulübünce, 17 Temmuz Atatürk'ün Bolu'ya gelişi etkinlikleri kapsamında düzenlediği ve 2 gün sürecek 6. Abant Havacılık Festivali Abant'ın Çepni yaylasında başladı. Etkinliğe yurt içinden ve yurt dışından çok sayıda yamaç paraşütü pilotu katıldı. 
 
Yamaç paraşütü pilotları atlayış öncesinde yaylada paraşütlerini açarak yer çalışması yaptı. Büyük ve küçükbaş hayvanların otladığı yaylada açılan paraşütler ilginç görüntülere sahne oldu. 
 
Bolu Sportif Havacılık Kulüp Başkanı Fatih Yamaner Aa muhabirine yaptığı açıklamada, festivalde 250 katılımcıya ulaştıklarını ifade ederek, "15 havacılık kulübü, Türk Hava Kurumunun 10 şubesi ve Üniversite havacılık kulüpleri etkinliğimize katıldı. Etkinliğimize her yıl katılımcı sayısının ve coşkusunun artması bizi çok sevindiriyor" dedi. 
 
Abant'ın Çepni yaylasına gelecek yıl yamaç paraşütüyle ilgili olarak bir tesisin yapılacağını kaydeden Yamaner, "Tesisle ilgili hazırladığımız projemizi ilgili bakanlıklara sunduk. Projemize onay verildiği takdirde çalışmalara hızlı bir şekilde başlanacak. Buraya yapılacak olan tesis hem havacılık anlamında ilimize katkı sağlayacak, hemde turizm anlamında büyük katkısı olacak" diye konuştu.
ABANT'TA HAVACILIK FIRSATI

Yorumlar

Misafir ~ 13 yıl önce
Güzel çalışmalar. Emeği geçenlere teşekkür ederiz. Ayrıca ABANT başlıbaşına bir marka zaten ülkemizde.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000