22 Mayıs 2015, Cuma 14:16:11

Başbakan AB zirvesine C-130 ile gitti

İflasın eşiğinde olan Yunanistan’ın Başbakanı Aleksis Çipras, Letonya'nın başkenti Riga'ya nakliye uçağıyla gitmek zorunda kaldı.
  • Ya kardesim bizim memleket patates memleketidir . Ben 72 yasindayim. Bu oyunlar . Avrupa birligin oyunlaridirBundan birkac sene evvel. Patates. Tarlalarda kaliyordu. Kimse almiyordu. Yine domates biber kavun karpuz tarlada kaliyordu. Cok ucuza. Gittigi icin. Ciftci hayvanlara yediriyordu. Bogdaylar. Silolarda Doluydu Amerikaya ve rusyaya avrupa ulkelerine satiyorduk . Bu gunleri yasadik . Yine de Ozellikle soyluyorum Her vilayette. Bir seyler yetisiyor ve Turkiye Dunyada kendi kendini besliyen. Tek ulkedir. Ben bu kosede turkiye gelir kaynaklarini yazamiyorum kendin hangi vilayette ne yetistigini hangi madenler oldugunu kendin arastir bakalim
  • Kendi kendine yeten ülke dedin ve güldürdün beni. Benim ödemiş patatesi yemem gerekirken ben gemilerle dışardan gelen patatesi yiyorum. Bu mu kendimize yetmek.
  • Fakir dediğiniz ülkeden permi almak için yırtınıyor senin firmaların. Primitif yorumlarınızı kendinize saklayın. Uluslararası mecrada haklarını korumasını biliyorlar. Sizin bu havanız ancak burada öter, Kapıkule'den çıkınca sallanmıyorsunuz bile.
  • Yorumcu dogru soyluyor . Burada yunanlara Beter olsun diyor dogru degil . Onlarin icinde bulundugu sikinti. Bizimde sikintimizdir . Kim hangi dinde irkta olursa olsun. Kokeni insana yani adem aleyhiselama dayanir Tabiyatiyle onlar bizim kardeslerimizdir. Bakmayin. Arada. Bizden olsun onlardan olsun. Sivriler vardir. Ortaligi bulandiriyorlar. Kisacasi. Iyi. Oldu beter olsun demeyin . Hane Halk dlinde. Oturmaz kalkmaz. Bir tek allah vardir. Deniyor . Bir daha bu kosede Boyle bir. Ugursuz laf. Gormiyecegim Yoksa. Gelirim. Oraya.
  • Avrupa birligine ihtiyacimiz yok. Hamdolsun turkiye cok iyi durumda. Ekonomi rayina oturmus. Her syden once. Her vilayetimizde Bir sey yetisiyor. Buda allahin hikmeti dunyada boyle bir ulke yok. Bildigim icin yaziyorum . Iskenbey kubradan atmiyorum .dunyada. Kendi kendini idare en tek ulke . Bizim avrupaya ihtiyacimiz yok. Artik bu avrupa sevdasini birakalim. Dunyanin bir cok yerleri i gordum . Saygilar sunuyorum.
  • Dogru konus. Yunan milletine. Beter oldeme bu herkesin basina gelir
  • Ne cirkin yorumlar bunlar sen her yere vize alirken senin ulkene bu ulke vatandasi kimlik le giriyo arandaki kültur varki--- yorumlar tam anlamiyla irkci ve kinci airport haberi kiniyorum ve mahkemeye verecegim boyle yorumlari yayinladigi icin!! Düsmanca ve irkci yorumlar icinde tum yazanlari kiniyorum!! Turkiye ve yunanistan kardes bir devlettir!!!!!
  • Bunların da macerası söner yakında... Çalıştığım uluslararası örgütte herkes yunanlılarla alay geçiyo...
  • Nüfusu var atlatir birsey olmaz ..
  • C-130 gibisi var mı bea, elinden her iş gelir...

Yunanistan'ın iflasın eşiğinde olması Başbakan Aleksis Çipras'ı da zor durumda bıraktı. Çipras, Letonya'nın Riga şehrinde toplanan AB liderler toplantısına katılmak üzere hareket etmek istedi. Ancak Başbakanlık, Dışişleri Bakanlığı ve Savunma Bakanlığına ait olan 3 adet VIP uçağı bakımda olduğundan Çipras uçak bulamadı.

Yunan medyasında da, uçaklar için gereken yedek parçaların da parasızlıktan alınmamış olabileceği haberleri yer aldı. Yunan basını başbakanlığın özel bir uçak bile kiralamayacak durumda olabileceğini belirtti.

Çipras, Riga şehrine Yunan Hava Kuvvetlerine ait C-130 nakliye uçağı ile uçmak zorunda kaldı. Nakliye uçağında başbakan ve ekibi rahat edebilsinler diye özel hazırlıklar yapıldı.



Başbakan AB zirvesine C-130 ile gitti

Yorumlar Tüm Yorumlar (34)

iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Ya kardesim bizim memleket patates memleketidir . Ben 72 yasindayim. Bu oyunlar . Avrupa birligin oyunlaridirBundan birkac sene evvel. Patates. Tarlalarda kaliyordu. Kimse almiyordu. Yine domates biber kavun karpuz tarlada kaliyordu. Cok ucuza. Gittigi icin. Ciftci hayvanlara yediriyordu. Bogdaylar. Silolarda Doluydu Amerikaya ve rusyaya avrupa ulkelerine satiyorduk . Bu gunleri yasadik . Yine de Ozellikle soyluyorum Her vilayette. Bir seyler yetisiyor ve Turkiye Dunyada kendi kendini besliyen. Tek ulkedir. Ben bu kosede turkiye gelir kaynaklarini yazamiyorum kendin hangi vilayette ne yetistigini hangi madenler oldugunu kendin arastir bakalim

Yanıtla

Kalan karakter 1000
büyükaltay ~ 9 yıl önce
Kendi kendine yeten ülke dedin ve güldürdün beni. Benim ödemiş patatesi yemem gerekirken ben gemilerle dışardan gelen patatesi yiyorum. Bu mu kendimize yetmek.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Fakir dediğin ülke ~ 9 yıl önce
Fakir dediğiniz ülkeden permi almak için yırtınıyor senin firmaların. Primitif yorumlarınızı kendinize saklayın. Uluslararası mecrada haklarını korumasını biliyorlar. Sizin bu havanız ancak burada öter, Kapıkule'den çıkınca sallanmıyorsunuz bile.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
rampi... ~ 9 yıl önce
dışardan patates gelmedi kesinlikle.ocak şubat aylarında cıkması gereken ödemiş patatesi hava şartlarından dolayı cıkmamıştır.ve piyasa daralmıştı nisan mayıs ayındaki adana patatesi beklenilmiştir.devlet.bir kısım kapzımalların elindeki stoğu piyasaya sürmesi için. ortaya dışardan patates ithal edicem demiş fakat etmemiştir..
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Yorumcu dogru soyluyor . Burada yunanlara Beter olsun diyor dogru degil . Onlarin icinde bulundugu sikinti. Bizimde sikintimizdir . Kim hangi dinde irkta olursa olsun. Kokeni insana yani adem aleyhiselama dayanir Tabiyatiyle onlar bizim kardeslerimizdir. Bakmayin. Arada. Bizden olsun onlardan olsun. Sivriler vardir. Ortaligi bulandiriyorlar. Kisacasi. Iyi. Oldu beter olsun demeyin . Hane Halk dlinde. Oturmaz kalkmaz. Bir tek allah vardir. Deniyor . Bir daha bu kosede Boyle bir. Ugursuz laf. Gormiyecegim Yoksa. Gelirim. Oraya.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Avrupa birligine ihtiyacimiz yok. Hamdolsun turkiye cok iyi durumda. Ekonomi rayina oturmus. Her syden once. Her vilayetimizde Bir sey yetisiyor. Buda allahin hikmeti dunyada boyle bir ulke yok. Bildigim icin yaziyorum . Iskenbey kubradan atmiyorum .dunyada. Kendi kendini idare en tek ulke . Bizim avrupaya ihtiyacimiz yok. Artik bu avrupa sevdasini birakalim. Dunyanin bir cok yerleri i gordum . Saygilar sunuyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
pamuk ~ 9 yıl önce
altına giydiğin çamaşırın pamuğunu yunanistandan alıyorsun, sonra da burada laf ediyorsun, kendine yeten, bilmem ne. yarın imama da lazım olunca o da ithal pamuk kullanacak, haberin olsun.
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Dogru konus. Yunan milletine. Beter oldeme bu herkesin basina gelir

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Ne cirkin yorumlar bunlar sen her yere vize alirken senin ulkene bu ulke vatandasi kimlik le giriyo arandaki kültur varki--- yorumlar tam anlamiyla irkci ve kinci airport haberi kiniyorum ve mahkemeye verecegim boyle yorumlari yayinladigi icin!! Düsmanca ve irkci yorumlar icinde tum yazanlari kiniyorum!! Turkiye ve yunanistan kardes bir devlettir!!!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Bunların da macerası söner yakında... Çalıştığım uluslararası örgütte herkes yunanlılarla alay geçiyo...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Cahil ~ 9 yıl önce
Alay geçmek nedir? Alamancımısın gardaaaşşş?
İstanbul kadar ~ 9 yıl önce
Nüfusu var atlatir birsey olmaz ..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
C-130 gibisi var mı bea, elinden her iş gelir...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000