25 Kasım 2010, Perşembe 08:02:30

AB vize kolaylığı sağlayacak

Avrupa Birliği, Balkan ülkeleri vatandaşlarına vize uygulamasını kaldırdıktan sonra Gürcülere de “vize kolaylığı” kararı aldı.
  • geri dönüş yasası imzaladığımız gün vizeyi de kaldırılar, hiç merka etmeyin!!! fakat ne hikmetse bu yasayı imzalamamakta ısrarcıyız. Avrupaya yasa dışı giren bütün göçmenler bizim sırtımıza kalır diye korkuyorlar, ya da bizden kodaman birileri yasa dışı insan ticareti yapıyor!!!
  • Bu ülkeyi yönetenler, son model arabalara uçaklara binenler Türkiye yi nasıl yönettikleri ve bizden 15 gömlek düşük olan Gürcistan ın böyle bir hakka bizden daha önce sahip olmasından utanmazlar mı hiç... Yazıklar olsun...
  • Haberde "Geri Kabul Anlaşması'nı imzalayan Gürcistan ile" diyor. Peki Türkiye bu Anlaşmayı imzalamış mı ? Hayır. Neden ? Bilinmez. Belki'de yöneticilerimiz, halkımızın görgüsü artar, gözü açılır, biz de "geniş parklara sahip, metro ağı olan, engellilerin rahatça gezebildiği, rant uğruna nefes alma bölgelerinin feda edilmediği şehirler isteriz" der diye imzalamıyorlardır, kim bilir ?
  • herkese kolaylık türklere zorluk... biz ağzımızla kuş tutsak alamıyoruz vize...
AB ile Gürcistan arasında yasa dışı göçe ilişkin Geri Kabul Anlaşması imzalandı ve böylelikle Gürcü vatandaşlarına “vize kolaylığı” uygulamasının yolu açıldı. 
 
AB ile Gürcistan, geçen haziran ayında da vize kolaylığı anlaşması imzalamışlardı. 
 
Her iki anlaşması onaylandıktan sonra Gürcülere daha kolay seyahat edebilme imkanı hayata geçirilecek.(hürriyet)
AB vize kolaylığı sağlayacak

Yorumlar

Misafir ~ 13 yıl önce
geri dönüş yasası imzaladığımız gün vizeyi de kaldırılar, hiç merka etmeyin!!! fakat ne hikmetse bu yasayı imzalamamakta ısrarcıyız. Avrupaya yasa dışı giren bütün göçmenler bizim sırtımıza kalır diye korkuyorlar, ya da bizden kodaman birileri yasa dışı insan ticareti yapıyor!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Bu ülkeyi yönetenler, son model arabalara uçaklara binenler Türkiye yi nasıl yönettikleri ve bizden 15 gömlek düşük olan Gürcistan ın böyle bir hakka bizden daha önce sahip olmasından utanmazlar mı hiç... Yazıklar olsun...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Haberde "Geri Kabul Anlaşması'nı imzalayan Gürcistan ile" diyor. Peki Türkiye bu Anlaşmayı imzalamış mı ? Hayır. Neden ? Bilinmez. Belki'de yöneticilerimiz, halkımızın görgüsü artar, gözü açılır, biz de "geniş parklara sahip, metro ağı olan, engellilerin rahatça gezebildiği, rant uğruna nefes alma bölgelerinin feda edilmediği şehirler isteriz" der diye imzalamıyorlardır, kim bilir ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
herkese kolaylık türklere zorluk... biz ağzımızla kuş tutsak alamıyoruz vize...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000