07 Şubat 2014, Cuma 08:02:28

AB KOMİSYONU KARARI İNCELEYECEK

AB Komisyonu, Rum hükümetinin, “Kıbrıs Havayolları’nın” yeniden yapılandırılması planına 102 milyon Euro’yla destek olma kararını incelemeye alacağını bildirdi.
  • Cyprus Airways Can çekişmeye devam ediyor. filosunda geçtiğimiz sene bu aylarda 12 uçak varken bugün sadece 6 uçak kaldı ve hepsi A320 ve filosundaki uçakların hepside 1989 yılından beri uçuyorlar. yani uçaklar eski senelerdir milyonlarca euro havaya gidiyor ve halen rumlar kurtarabiliriz umudu ile kaynak yaratmaya devam ediyorlar. türkiye hava sahasını kapalı tuttuğu sürece dahada çok zarar ederler.

AB Komisyonu, Rum hükümetinin, “Kıbrıs Havayolları’nın” yeniden yapılandırılması planına 102 milyon Euro’yla destek olma kararını incelemeye alacağını bildirdi.

Rum tarafında yayımlanan Haravgi ve diğer gazeteler, AB Komisyonunun dün, Rum hükümetinin, “Kıbrıs Havayolları’nın” yeniden yapılandırılması planına 102 milyon Euro ödenekle destek verme kararının AB kurallarına uygun olup olmadığının araştırılmasına karar verdiğini açıkladığını yazdılar.

Habere göre Komisyon, yeniden yapılandırma planının havayolu şirketinin varlığını sürdürebilmesi için yeterli olduğundan kuşku duyuyor.

Gazete ayrıca, havayolu çalışanlarının maaşlarının ödenmesi gereken tarihten beş gün geciktiğini, bu durumun bir ilk olduğunu belirtti.

Haberde, şirketin yeterli nakit parası bulunmadığı ve maaşların ödenememesinin bir diğer sebebinin de havayolunda görevli pilotların, diğer çalışanlar gibi, maaşlarında indirime gidilmesini kabul etmemeleri sebebiyle sendikalar ve yönetim arasındaki anlaşmazlığın devam etmesi olabileceği de ifade edildi.

AB KOMİSYONU KARARI İNCELEYECEK

Yorumlar

CyprusAir ~ 10 yıl önce
Cyprus Airways Can çekişmeye devam ediyor. filosunda geçtiğimiz sene bu aylarda 12 uçak varken bugün sadece 6 uçak kaldı ve hepsi A320 ve filosundaki uçakların hepside 1989 yılından beri uçuyorlar. yani uçaklar eski senelerdir milyonlarca euro havaya gidiyor ve halen rumlar kurtarabiliriz umudu ile kaynak yaratmaya devam ediyorlar. türkiye hava sahasını kapalı tuttuğu sürece dahada çok zarar ederler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000