28 Mayıs 2018, Pazartesi 08:17:52

AB Heyeti "Vize" için geliyor

Ankara'da 31 Mayıs perşembe günü, Avrupa Birliği (AB) ile önemli bir toplantı var. AB heyeti vize muafiyeti için başkente geliyor.
  • Hahahahaahahaha,me kadar itbarimiz varmis yaaa yalvariyoruz ayaklarina kapaniyoruz hahahahah
  • Ben steward maasımla gittim, ocagıma incir agacı dikildi. Vizesiz seyahat baslarsa,ulkemiz icin pek hayra alamet olmaz sanki. Ama kan benim damar benim diyenler vizesiz seyahati beklemesin. Habil'i bulsun.
  • Yahu kimde farkında degil mi? Avrupa parası Euro, € = 5,... ( her gecen saniye artıyor). Vizesiz seyahat gelecek, bu ekonomi batıyor ulke bitiyor diye aglayanlar oralara gidecek. Sonra parayı pulu sıfırlayıp buraya donecekler. Donunce daha cok kazanmak icin birilerinin sırtına basacaklar. Yemisim Avrupa'sını. Uc kopru, iki kule, birde medeniyet kisvesine burunmus barbar Avrupalılar. Tek bildikleri icmek.( su degil). İlla yurtdısına cıkmak istiyorsanız Afrika'ya gidin, uzakdoguya gidin
  • Hikaye
  • Hikaye
  • Euro olmuş 6 TL. Vizeyi versinler, gitmeye gücü yeten adam mı kaldı.
  • Vizesiz Avrupa sadece seçim öncesi göz boyamaktan başka bir şey değil. Asla gerçekleşmeyecek bir şey. Görüşmeden de bir sonuç çıkmayacak. Eğer vizesiz Avrupa istiyorsak önce kendimize çeki düzen vermeli, ülkeyi adam gibi yönetecek kadroyu iş başına getirmeli ve üretimi arttırmalıyız. Eti ve samanı dışarıdan ithal eden cahiller ordusu bir milleti kimse almaz, topraklarında da istemez.
  • AB bize yalvarıyor ama biz hayır diyoruz
  • Tamamen seçim yatırımı, olmayacak işler. Böyle bir iki haber yapılacak gerisi boş laf. İnanmak isteyen safın önde gidenidir.
  • Bırakın böyle ab vizesi hakkında önemli toplantı var haberlerini. Olması mümkün değil. Koskoca bir yalan. Bizi yönetenler de hala utanmadan ülkemiz aleyhine ne varsa koruyan ve besleyen abd, ingiltere, almanya, hollanda, fransa, yunanistan gibi ülkelerin vatandaşlarını ya kimlikle ya da kapıda vizeyle ülkemize sokup, 9 ay çıkmadan kalmalarına ve vergisiz ev, arsa almalarına izin verip, iş ve ihaleleri devamlı o ülkelere versin, vize aracı kurumlarıyla ortak olan konsolosluklarının vize için istedikleri gizli kalması gereken ailevi, ticari, özel bilgilerimizi saklamalarına, vize alamazsak paramızı iade etmemelerine tepki vermesinler !

Ankara'da 31 Mayıs perşembe günü, Avrupa Birliği (AB) ile önemli bir toplantı var. AB heyeti vize muafiyeti için başkente geliyor.

Heyete, Avrupa Birliği Komisyonu Göç ve İç İşleri Genel Müdürlüğü Genel Müdür Yardımcısı Simon Mordue başkanlık edecek. 

Türkiye, vizesiz giriş için karşılaması gereken 72 kriterden 67'si tamamlamıştı. Geri kalan 5 kriterle ilgili de çalışma tamamlanmış ve pozisyon belgesi AB'ye 7 Şubat'ta iletilmişti.  

Görüşmelerde, en hassas ve zorlu başlığın terörle mücadele olması bekleniyor.  Zira, Ankara terörle mücadelenin sürdüğü bir dönemde "tanım değişikliği" yapmaya karşı.   

Müzakereye konu olacak başlıklar arasında, kişisel verilerin korunması da var. Türkiye, kişisel verilerin korunmasına yönelik yasayı AB standartları dikkate alınarak gözden geçireceği, gerekmesi halinde değiştireceği taahhüdünde bulunmuştu. 

AB, Ankara'dan bu konuda da adım atmasını bekliyor. Yetkililer, vize muafiyetinin bu yıl uygulamaya başlanması durumunda Türkiye - AB ilişkilerinin yeniden ivme kazanacağını düşünüyor.   

AB Heyeti "Vize" için geliyor

Yorumlar Tüm Yorumlar (23)

TC ~ 6 yıl önce
Hahahahaahahaha,me kadar itbarimiz varmis yaaa yalvariyoruz ayaklarina kapaniyoruz hahahahah

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Steward ~ 6 yıl önce
Ben steward maasımla gittim, ocagıma incir agacı dikildi. Vizesiz seyahat baslarsa,ulkemiz icin pek hayra alamet olmaz sanki. Ama kan benim damar benim diyenler vizesiz seyahati beklemesin. Habil'i bulsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Vatandasın biri ~ 6 yıl önce
Yahu kimde farkında degil mi? Avrupa parası Euro, € = 5,... ( her gecen saniye artıyor). Vizesiz seyahat gelecek, bu ekonomi batıyor ulke bitiyor diye aglayanlar oralara gidecek. Sonra parayı pulu sıfırlayıp buraya donecekler. Donunce daha cok kazanmak icin birilerinin sırtına basacaklar. Yemisim Avrupa'sını. Uc kopru, iki kule, birde medeniyet kisvesine burunmus barbar Avrupalılar. Tek bildikleri icmek.( su degil). İlla yurtdısına cıkmak istiyorsanız Afrika'ya gidin, uzakdoguya gidin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Döviz ~ 6 yıl önce
Afrika'ya gidince döviz harcanmıyor mu yani?
Mursi ~ 6 yıl önce
Hikaye

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Mursi ~ 6 yıl önce
Hikaye

Yanıtla

Kalan karakter 1000
.. ~ 6 yıl önce
Euro olmuş 6 TL. Vizeyi versinler, gitmeye gücü yeten adam mı kaldı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
B-52 ~ 6 yıl önce
Vizesiz Avrupa sadece seçim öncesi göz boyamaktan başka bir şey değil. Asla gerçekleşmeyecek bir şey. Görüşmeden de bir sonuç çıkmayacak. Eğer vizesiz Avrupa istiyorsak önce kendimize çeki düzen vermeli, ülkeyi adam gibi yönetecek kadroyu iş başına getirmeli ve üretimi arttırmalıyız. Eti ve samanı dışarıdan ithal eden cahiller ordusu bir milleti kimse almaz, topraklarında da istemez.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yalvariyor ~ 6 yıl önce
AB bize yalvarıyor ama biz hayır diyoruz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
TC ~ 6 yıl önce
Agzina saglik
vatandaş ~ 6 yıl önce
Tamamen seçim yatırımı, olmayacak işler. Böyle bir iki haber yapılacak gerisi boş laf. İnanmak isteyen safın önde gidenidir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Palavra ~ 6 yıl önce
Bırakın böyle ab vizesi hakkında önemli toplantı var haberlerini. Olması mümkün değil. Koskoca bir yalan. Bizi yönetenler de hala utanmadan ülkemiz aleyhine ne varsa koruyan ve besleyen abd, ingiltere, almanya, hollanda, fransa, yunanistan gibi ülkelerin vatandaşlarını ya kimlikle ya da kapıda vizeyle ülkemize sokup, 9 ay çıkmadan kalmalarına ve vergisiz ev, arsa almalarına izin verip, iş ve ihaleleri devamlı o ülkelere versin, vize aracı kurumlarıyla ortak olan konsolosluklarının vize için istedikleri gizli kalması gereken ailevi, ticari, özel bilgilerimizi saklamalarına, vize alamazsak paramızı iade etmemelerine tepki vermesinler !

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000