06 Mayıs 2014, Salı 15:28:09

AB ADINI BİLE DUYMADIĞINIZ ÜLKELERLE VİZELERİ KALDIRDI!

AB Konseyi, çoğunluğu Karayipler ve Pasifik'teki ada ülkelerinden oluşan 19 ülkenin vatandaşlarına vize muafiyeti getiren kararı onayladı
  • Türkiye ye ve Başbakanımıza ettiğiniz hakaret içerikli laflarınızdan benım gıbı okuyucular illallah etti .Ne kuyruk acınız var yahu? Hükümet bu zamana dek gelmiş en iyi hükumet bunu dünya görüyorken sizin gibilerin görememesi ancak nankörlük olarak adlandırılabılir.
  • yakında Avrupa bize gelecek vizeye gerek yok.korkularından vize vermiyorlar.verdikleri ülkeleri toplasan bizim bir şehrimiz anca eder.bizler gelirsek ellerinden işlerini işyerlerini alıcaz bunu korkusu onlara yetiyor.genç dinamik nüfüs korkutuyor kendileri artık iyice yaşlandılar geriye dönüşleride yok daha beter olsunlar.bize karşı her türlü harekette içlerindeki haçlı ruhu ile saldırıya geçerken hiç insan hakları,demokrasi,özgürlük, içişlerine müdahale vs.dikkat etmezken bizden korkularından dolayı vize vermiyorlar.DAHA BETER OLSUNLAR.onların gülen tebessüm eden yüzlerinin arkasını görmek lazım.
  • Belarus neyinize yetmiyor.. akp den önce sanki Belarus Ukrayna ve Rusya'ya girebiliyor muydunuz? Sağol Başbakanım . biz mesajı aldık. hayal idi , gerçek oldu .
  • E burada ahmet davutoglu na bi alkis!!!derin politika anlayisi bu!!!sen daha hala git almani,yunanliyi,ingilizi,ispanyolu,italyani al bayrak tasiyicinda ucur..yerli Pilota gelincede kriterlerimize uymuyor de!!!yahu kendi insanina saygi duymayan bi politikacisi olan ulkeye ab niye saygi duysunki???bence daha beterini hakkediyoruz!!!bunada sukur demek lazim son tahvilde!!!!
  • Biz adamlara kapıda üç kuruşa vize verip ülkeye sokalım,işlerini kolaylaştırmak için e-vize çıkaralım,AB ülkeleri bizim vatandaşımızdan hesap bilgileri,tapuları,kredi kartlarını,şirket izin belgelerini,v.b. isteyip bizi süründürsün.Bunun adı başarılı dış politika öyle mi? Hadi ordan.Sen de onların vatandaşına,senin vatandaşına yapılanların aynısını yapmadığın sürece büyük ülke falan değilsin.
  • Biz ne zaman arkamızı döneriz o zaman peşimizde koşmaya başlarlar. Avrupa Türkiye'ye muhtaçtır ama vazgeçmemizin zor olduğunu bildikleri için ellerinden geleni ardlarına koymuyorlar. Ben böyle mutluyum arkadaş avrupalı olmayalım. Zaten birkaç yüz yıla kalmaz kendi pislikleri içinde boğulacaklar. Bakın 2007-2008 gıda krizine Almanyada avrupanın ortasında işsizlik ve ekonomik değerler tepe taklak oldu. Daha kötüsü olacak.
  • sen almanya cumhurbaskanina rahip de, sacmaliyor de..sonra git vizesiz giris iste.. yesil,gri pasaportlara vize koymadiklarina sukredin..
  • guney amerika ulkeleri arasinda zaten peru ,kolombiya haric hepsi vizesiz ab ye gidebiliyordu.bunun sebebi ispanyanin baglantilarinin guclu olmasindan dolayi idi, guney amerika ulkeler birligi kendi arasinda vizeleri kaldirali uzun sure oldu, sadece kimlikle dolasim bulunuyor, simdide hepsi blok halinde birden bastirinca ab tum guney amerika blok ulkelerine vize vermek zorunda kaldi. olay bundan ibarettir ayrica kolombiya , arjantin,sili kisi basi dusen gelirleri turkiyeden fazladir.. paraguay ,ekvator un kisi basina gelirleri turkiye ile uc asagi bes yukari aynidir.. ben guney amerikanin en refah ulkesi sili chile vatandasiyim,amerika ve avrupaya vizesiz girebiliyorum,fakat ne zaman ispanyaya gitsem, kac gun kalacaksiniz , uzerinizde ne kadar nakit var diye soruyorlar,kredi karti ,otel rezervasyonlari vs soruluyor..yani oyle hosgeldiniz durumu yok.
  • Başbakan gösteriş amaçlı boş boş one minute diyeceğine,avrupaya; şşştt avrupa,benim insanımı alıyormusun almıyormusun ülkene,vize parasını alıpta vize vermiyormusun nedensiz yere,o zmn sie kaybolunnn diye peşkeş çekmesi gerekiyor...özel olabilmen için ağırlığını koyman lazım...yok bee önüne gelen ülkene gelip elini kolunu sallasın seninde paranı alıp hayvan muamelesi yapsınlar sonrada kalk ben insanımı ezdirmem de...geçin o işleri dalgaya almışlar sizi...avrupada beyni olan insan varmıdır acaba Türklere kurban olun
  • avrupa birliği denen Türk düşmanlarından oluşan topluluk ülkemize hiç bir zaman yarar sağlamazlar... 19 tane 3. dünya ülkesi diye adlandırılan ülkelere bile vizeyi kaldırıyorsun ama Türkiye ye gelince yok olmaz... ab böyle kıvırtkan bir yapıya sahippp

Avrupa Birliği (AB) Konseyi, büyük çoğunluğu Karayipler ve Pasifik bölgelerindeki ada ülkelerinden oluşan 19 ülkenin vatandaşlarına Schengen Alanı'na vizesiz girme hakkı tanıyan kararı onayladı.

AB tarafından alınan karar gereği, Birleşik Arap Emirlikleri (BAE), Kolombiya, Dominika, Grenada, Kiribati, Marshall Adaları, Mikronezya, Nauru, Palau, Peru, Saint Lucia, Saint Vincent ve Grenadinler, Samoa, Solomon Adaları, Doğu Timor, Tonga, Trinidad ve Tobago, Tuvalu ve Vanuatu vatandaşları vizeden muaf olacak.

Vize muafiyeti, tam mütekabiliyetin sağlanması için bu ülkelerle AB arasında ikili anlaşmaların yürürlüğe girmesinin ardından geçerlilik kazanacak.

Kurallar gereği, AB'nin vize muafiyeti uyguladığı ülkelerin de Birlik üyesi ülkelerin vatandaşlarına vize muafiyeti hakkı tanıması gerekiyor.

AB Komisyonu, ada ülkelerinin vizeden muaf ülkeler listesine dahil edilmesi önerisini Kasım 2012'de gündeme getirmiş, daha sonra Avrupa Parlamentosu ve AB Konseyi arasında yapılan görüşmelerde BAE, Peru ve Kolombiya'nın da bu listeye eklenmesi kararlaştırılmıştı. 

AB ADINI BİLE DUYMADIĞINIZ ÜLKELERLE VİZELERİ KALDIRDI!

Yorumlar Tüm Yorumlar (19)

iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Türkiye ye ve Başbakanımıza ettiğiniz hakaret içerikli laflarınızdan benım gıbı okuyucular illallah etti .Ne kuyruk acınız var yahu? Hükümet bu zamana dek gelmiş en iyi hükumet bunu dünya görüyorken sizin gibilerin görememesi ancak nankörlük olarak adlandırılabılir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
havacı ~ 10 yıl önce
yakında Avrupa bize gelecek vizeye gerek yok.korkularından vize vermiyorlar.verdikleri ülkeleri toplasan bizim bir şehrimiz anca eder.bizler gelirsek ellerinden işlerini işyerlerini alıcaz bunu korkusu onlara yetiyor.genç dinamik nüfüs korkutuyor kendileri artık iyice yaşlandılar geriye dönüşleride yok daha beter olsunlar.bize karşı her türlü harekette içlerindeki haçlı ruhu ile saldırıya geçerken hiç insan hakları,demokrasi,özgürlük, içişlerine müdahale vs.dikkat etmezken bizden korkularından dolayı vize vermiyorlar.DAHA BETER OLSUNLAR.onların gülen tebessüm eden yüzlerinin arkasını görmek lazım.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 10 yıl önce
Belarus neyinize yetmiyor.. akp den önce sanki Belarus Ukrayna ve Rusya'ya girebiliyor muydunuz? Sağol Başbakanım . biz mesajı aldık. hayal idi , gerçek oldu .

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Taner ~ 10 yıl önce
Seninki de zor zanaat be.Bu kadar saçma sapan bir yorum yapmak ve buna bir de dalkavukluğu eklemek gerçekten zor olsa gerek.Tebrikler.
Android Uygulaması ~ 10 yıl önce
E burada ahmet davutoglu na bi alkis!!!derin politika anlayisi bu!!!sen daha hala git almani,yunanliyi,ingilizi,ispanyolu,italyani al bayrak tasiyicinda ucur..yerli Pilota gelincede kriterlerimize uymuyor de!!!yahu kendi insanina saygi duymayan bi politikacisi olan ulkeye ab niye saygi duysunki???bence daha beterini hakkediyoruz!!!bunada sukur demek lazim son tahvilde!!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kamil ~ 10 yıl önce
Biz adamlara kapıda üç kuruşa vize verip ülkeye sokalım,işlerini kolaylaştırmak için e-vize çıkaralım,AB ülkeleri bizim vatandaşımızdan hesap bilgileri,tapuları,kredi kartlarını,şirket izin belgelerini,v.b. isteyip bizi süründürsün.Bunun adı başarılı dış politika öyle mi? Hadi ordan.Sen de onların vatandaşına,senin vatandaşına yapılanların aynısını yapmadığın sürece büyük ülke falan değilsin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Doğruya doğru ~ 10 yıl önce
Biz ne zaman arkamızı döneriz o zaman peşimizde koşmaya başlarlar. Avrupa Türkiye'ye muhtaçtır ama vazgeçmemizin zor olduğunu bildikleri için ellerinden geleni ardlarına koymuyorlar. Ben böyle mutluyum arkadaş avrupalı olmayalım. Zaten birkaç yüz yıla kalmaz kendi pislikleri içinde boğulacaklar. Bakın 2007-2008 gıda krizine Almanyada avrupanın ortasında işsizlik ve ekonomik değerler tepe taklak oldu. Daha kötüsü olacak.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
almanya ~ 10 yıl önce
sen almanya cumhurbaskanina rahip de, sacmaliyor de..sonra git vizesiz giris iste.. yesil,gri pasaportlara vize koymadiklarina sukredin..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ztk,olayin esasi ~ 10 yıl önce
guney amerika ulkeleri arasinda zaten peru ,kolombiya haric hepsi vizesiz ab ye gidebiliyordu.bunun sebebi ispanyanin baglantilarinin guclu olmasindan dolayi idi, guney amerika ulkeler birligi kendi arasinda vizeleri kaldirali uzun sure oldu, sadece kimlikle dolasim bulunuyor, simdide hepsi blok halinde birden bastirinca ab tum guney amerika blok ulkelerine vize vermek zorunda kaldi. olay bundan ibarettir ayrica kolombiya , arjantin,sili kisi basi dusen gelirleri turkiyeden fazladir.. paraguay ,ekvator un kisi basina gelirleri turkiye ile uc asagi bes yukari aynidir.. ben guney amerikanin en refah ulkesi sili chile vatandasiyim,amerika ve avrupaya vizesiz girebiliyorum,fakat ne zaman ispanyaya gitsem, kac gun kalacaksiniz , uzerinizde ne kadar nakit var diye soruyorlar,kredi karti ,otel rezervasyonlari vs soruluyor..yani oyle hosgeldiniz durumu yok.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Başbakan gösteriş amaçlı boş boş one minute diyeceğine,avrupaya; şşştt avrupa,benim insanımı alıyormusun almıyormusun ülkene,vize parasını alıpta vize vermiyormusun nedensiz yere,o zmn sie kaybolunnn diye peşkeş çekmesi gerekiyor...özel olabilmen için ağırlığını koyman lazım...yok bee önüne gelen ülkene gelip elini kolunu sallasın seninde paranı alıp hayvan muamelesi yapsınlar sonrada kalk ben insanımı ezdirmem de...geçin o işleri dalgaya almışlar sizi...avrupada beyni olan insan varmıdır acaba Türklere kurban olun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
o. çocukları ~ 10 yıl önce
avrupa birliği denen Türk düşmanlarından oluşan topluluk ülkemize hiç bir zaman yarar sağlamazlar... 19 tane 3. dünya ülkesi diye adlandırılan ülkelere bile vizeyi kaldırıyorsun ama Türkiye ye gelince yok olmaz... ab böyle kıvırtkan bir yapıya sahippp

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000