02 Şubat 2010, Salı 07:31:04

A400M'in kaderi belli olacak...

Fransa Savunma Bakanı Herve Morin, 'A400M1 tipi nakliyat uçaklarının üretiminde ortaya çıkan ek maliyetin paylaşılması konusunda Berlin'de perşembe günü düzenlenecek görüşmelerden olumlu sonuç alınması konusunda umutlu olduğunu söyledi.
  • başka uçak mı yok?
  • türkiye hayır diyemiyor. bu ucak alımından en zararlı cıkacak türkiye olcak diger butun ulkeler malıyetten dolayı red kararı alsada turkıye hayır dıyemıyor cunku elımızdekı bir cok naklıye ucagının onumuzdekı yıllarda gövde omurleri doluyor yanı anlayacagımız bız bu ucaklara muhtacız....

Fransız Bakan Morin, basına yaptığı açıklamada, "Hafta sonuna kadar bir anlaşmaya varılmasını umut ediyorum" dedi.

Morin, projeye ortak olan Belçika, ingiltere, Fransa, Almanya, Lüksemburg, ispanya ve Türkiye'nin savunma bakanlarının, istanbul'da düzenlenecek NATO toplantısında konuyu ayrı bir görüşmede ele alacaklarını söyledi.

Almanya Savunma Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, daha önce yarın devam edilmesi öngörülen görüşmelerin perşembe gününe ertelendiği belirtilmişti.

Berlin'deki toplantılarda, aralarında Türkiye'nin de bulunduğu 7 alıcı ülkenin temsilcisi, üretici firma EADS ve Airbus yöneticileri ile ek masrafların paylaşılması konusunda görüşüyor.

A400M'in kaderi belli olacak...

Yorumlar

Misafir ~ 14 yıl önce
başka uçak mı yok?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
türkiye hayır diyemiyor. bu ucak alımından en zararlı cıkacak türkiye olcak diger butun ulkeler malıyetten dolayı red kararı alsada turkıye hayır dıyemıyor cunku elımızdekı bir cok naklıye ucagının onumuzdekı yıllarda gövde omurleri doluyor yanı anlayacagımız bız bu ucaklara muhtacız....

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000