28 Ekim 2011, Cuma 10:40:46

A400M SU SIZDIRMADI!

Airbus A400M, sulu piste inerek motoruna su sızdırmadı...
  • Ne yani yagmurda ucarken su sizdiran ucak mi var?
  • kaç yıl oldu hala testleri bitmedi bu cargo uçağının anlamadım gitti yok proje de para bitti yok şu oldu bu oldu atı alan üsküdarı aldı geçti gitti biz de hala doğru düzgün adam gibi askeri cargo uçağımız yok beş para etmez casalarla uçuyoruz nasıl işdir amlamadım. Allahın qatar hava kuvvetleri bile akılları çalışıyor american c-17 askeri cargo uçağı almayı becermişler paraları vardır bizim de var aynı zamanda akılları da var hem de iyi derecede. adedini belirle amerikaya siparişini ver bitti neymiş ortak parça üretimi yok ya yahu ingilitere de bu cargo uçağından alıyor american hava kuvvetleri de daha ne olsun.. bekleyin daha acele etmeyin en 5 sene daha sürer bu test uçuş
  • Uçak ve motor arasından su sızmıyor demek, büyük dosluk örneği :))
  • Biz 10 tane alacağız bu uçaklardan. Teslimatı yapamıyorlar ya, yok suya indi testi, yok üzerine vişne reçeli döküldü testi vs vs... Ulan yapın şu testleri arka arkaya, teslim edin artık şu mereti, kimi şekerliyorsunuz tövbe tövbeee..
  • zaten rolls royce bu testleri yapip motoru gonder miyor mu? bu sakin islanmadan cok performans testi olmasin?
  • çok mutlu olduk valla..artık bu gece uyku girmez gözümüze;sevinçden :)
Airbus Military, yeni nesil nakliye uçağı A400M'in motorları su almadan ıslak pist ve yüzeylere inebileceğini gösteren testleri başarı ile tamamladı.  
 
Istres, Fransa'da gerçekleştirilen testler boyunca uçak 2 ile 6cm derinliğinde sulu yüzeye sahip pistte 90kt hız ile iniş ve kalkış operasyonları gerçekleştirdi. 
 
Uçak tüm testleri başarı ile tamamladı ve motorlara su sızmadı. 

A400M SU SIZDIRMADI!

Yorumlar Tüm Yorumlar (6)

Misafir ~ 12 yıl önce
Ne yani yagmurda ucarken su sizdiran ucak mi var?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
kaç yıl oldu hala testleri bitmedi bu cargo uçağının anlamadım gitti yok proje de para bitti yok şu oldu bu oldu atı alan üsküdarı aldı geçti gitti biz de hala doğru düzgün adam gibi askeri cargo uçağımız yok beş para etmez casalarla uçuyoruz nasıl işdir amlamadım. Allahın qatar hava kuvvetleri bile akılları çalışıyor american c-17 askeri cargo uçağı almayı becermişler paraları vardır bizim de var aynı zamanda akılları da var hem de iyi derecede. adedini belirle amerikaya siparişini ver bitti neymiş ortak parça üretimi yok ya yahu ingilitere de bu cargo uçağından alıyor american hava kuvvetleri de daha ne olsun.. bekleyin daha acele etmeyin en 5 sene daha sürer bu test uçuş

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Uçak ve motor arasından su sızmıyor demek, büyük dosluk örneği :))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Biz 10 tane alacağız bu uçaklardan. Teslimatı yapamıyorlar ya, yok suya indi testi, yok üzerine vişne reçeli döküldü testi vs vs... Ulan yapın şu testleri arka arkaya, teslim edin artık şu mereti, kimi şekerliyorsunuz tövbe tövbeee..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
zaten rolls royce bu testleri yapip motoru gonder miyor mu? bu sakin islanmadan cok performans testi olmasin?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
çok mutlu olduk valla..artık bu gece uyku girmez gözümüze;sevinçden :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000