20 Şubat 2010, Cumartesi 07:54:29

A400M için verilen rakamlar çok düşük!

Airbus Başkanı Thomas Enders, Türkiye'nin de ortağı olduğu askeri nakliye uçağı A400M projesinin ek masraflarının finansmanı konusunda alıcı ülkelerin teklifini ''minimum'' bulduğunu söyledi.
  • yanlız bu uçak için yapılan araştırmalar başka uçaklar için kullanılırsa o uçaklardan bu harcanan para geri istensinnnn....
  • Şu anda bütün ülkeler İspanya'ya çalışıyor. Bu iş sonuçlansa da, sonuçlanmasa da onlara yarayacak.
  • airbus şansını zorluyor
  • airbus cok fazla nazlandı, yakında iptali gelmezse bu projenin iyidir. sonuçta masrafların haricinde uçağın satışından da para alacaklar, alıcıları masrafları ödemek konusunda bu kadar zorlamamaları gerekir.
  • Aradaki farkı da biz ödeyelim. Battı balık yan gider. Böyle bir teknolojiye sahip olmak için değer. Yurtdışı savaşlara katılacağız ya, böyle bir uçak mutlaka gerekli.

Enders, İngiliz Financial Times'a yaptığı açıklamada, alıcı ülkelerin Avrupa Havacılık ve Uzay Ajansı'na (EADS) sunduğu teklifin şirketin projeyi tamamlamak için ihtiyacı olan rakamın çok altında olduğunu belirterek, ''İlerleme kaydettik, bu inkar edilemez. Bununla birlikte, alıcı 7 ülkenin teklifinin projeye devam etmek için ihtiyacımız olan rakamın çok altında olduğunu belirtmek zorundayım'' dedi.

Thomas Enders, anlaşmaya varmak için şanslarının yüksek olduğunu da dile getirdi.

Almanya, Fransa, İspanya, İngiltere, Belçika, Lüksemburg ve Türkiye'den oluşan alıcı ülkeler aylar süren müzakerelerden sonra 15 Şubatta EADS'a 5,2 milyar avroluk ek masrafların 3,5 milyar avroluk bölümünü üstlenmeye hazır olduğunu ifade etmişti.

A400M için verilen rakamlar çok düşük!

Yorumlar Tüm Yorumlar (5)

Misafir ~ 14 yıl önce
yanlız bu uçak için yapılan araştırmalar başka uçaklar için kullanılırsa o uçaklardan bu harcanan para geri istensinnnn....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Şu anda bütün ülkeler İspanya'ya çalışıyor. Bu iş sonuçlansa da, sonuçlanmasa da onlara yarayacak.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
airbus şansını zorluyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
airbus cok fazla nazlandı, yakında iptali gelmezse bu projenin iyidir. sonuçta masrafların haricinde uçağın satışından da para alacaklar, alıcıları masrafları ödemek konusunda bu kadar zorlamamaları gerekir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Aradaki farkı da biz ödeyelim. Battı balık yan gider. Böyle bir teknolojiye sahip olmak için değer. Yurtdışı savaşlara katılacağız ya, böyle bir uçak mutlaka gerekli.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000